Moderator: spacebound
Izgleda sebe vidio u tom konju.Taare wrote: 08 Aug 2022, 13:24Kako je krenulo, mogla bi mlada dobit šut kartu. Ona mi ne znači ništa.ono, fina kobila i to je sve.
njega volim ne može se opisat. Kupio sam je samo zato da on ima žensko društvo.
i sad je nastao problem. Priča mi čojk koji ih pazi i hrani da kobila pojede svoju porciju zobi, pa onda otjera sonija i pojede i njegovo.
Shadow wrote: 08 Aug 2022, 13:28Jao krave.Taare wrote: 08 Aug 2022, 13:24
Kako je krenulo, mogla bi mlada dobit šut kartu. Ona mi ne znači ništa.ono, fina kobila i to je sve.
i sad je nastao problem. Priča mi čojk koji ih pazi i hrani da kobila pojede svoju porciju zobi, pa onda otjera sonija i pojede i njegovo.
Pa znam da je on u pocetku "pokazivao emocije", a ona eto koristi.
Svakako si i trebao naci manju od njega, sta ce mu ta kobila. Jos ce ga i pojest![]()
Stvarno ne znamJulia-Klara wrote: 08 Aug 2022, 13:29mozda zbog toga u onim stalama u filmovima svaki konj ima svoj boks
![]()
Ne bude li druge mogućnosti, ima da ih razvedem. Ja sam ih vjenčo, ja ću ih i razvest pa nju zamijenit za neku manju.Shadow wrote: 08 Aug 2022, 13:28Jao krave.Taare wrote: 08 Aug 2022, 13:24
Kako je krenulo, mogla bi mlada dobit šut kartu. Ona mi ne znači ništa.ono, fina kobila i to je sve.
Pa znam da je on u pocetku "pokazivao emocije", a ona eto koristi.
Svakako si i trebao naci manju od njega, sta ce mu ta kobila. Jos ce ga i pojest![]()
Aaaa tek sad vidjeh ovu temu.
Rebra mu se ukazala. Vake smo mi u gulaš mećali na Neretvi.
Gluposti, nema tog šampiona kog mi u ragu ne možemo pretvorit.
harlekin wrote: 08 Aug 2022, 22:07 Jedan od boljih poteza maje sto otvori ovu temu,u biti nekog drugog se ne mogu ni sjetit
Svaki post i fotku procitam i pogledam s gustom.
Nas Tare tako opisuje s dusom tog konja da men pravo drag a vidio ga nisam uzivo,i tako simpaticno kak zajebava ove sta oce jahat a njemu se da![]()
Možda je zbog toga nisu ni prestigli
Samo ako je lucerka. Ove druge imam u izobilju, al lucerku ne mogu nać za lijeka.Calla wrote: 19 Aug 2022, 14:32Eto ako hoces ja sledece godine castim Sonija svjezom travom, samo dodi u njivu pokosi I odnesi mu.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest