Pa dobro, onda se tebe ne dotiču ovi komentari i ti pripadaš onim 1%, ja govorim o ovim 99%.Dori wrote: 22 Aug 2022, 15:27Odkud ti to?Naseef Mushroom wrote: 22 Aug 2022, 15:04
Pa slažem se, ali hajmo se onda držati sportaša i njihovih uspjeha. Ali ne može kod vas bez suživotaške patetike koja vam je ostala urođena iz onog sistema. Ne možete jednostavno reći "Imamo Lanu, Amela, Stevu, Hasana , Franju koji promovišu BH sport i za koje navijamo" već čete Amelu i Hasanu pružiti ruku i čestitati na uspjehu ali ćete Stevu i Franju zaskočiti kao napaljeni kunić fudbalsku loptu.
Ne možete za nekoga ko se ne zove Selma ili Senada već Lana jednostavno navijati, pružiti joj ruku, zagrliti je, čestitati joj, tražiti autogram, već mora to odmah dostići dimenzije uobičajene suživotaške patetike pa morate u paketu odmah i od njenog oca napraviti zvijezdu, i nadimak mu je se dalo, Tata Veli.
Da se plivačica zove Safija a otac Asim ne bi ga sigurno tako dizali u visine i svi znamo da je to istina (kao što i ne treba jer fokus treba biti na sportašima, zato je i mučna ta uobičajena patetika).![]()
Ja navijam za svakog ko se bori pod našom zastavom. Briga me odakle je i kako se zove![]()
U slučaju Lane, ovdje nije kritika na podršci plivačici već do patetike suživotaša gdje se odmah mora svršavati na njenog oca.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)