Njaaaaaaaaaa
Pivu bi prebolela nekako al cigare nikako

Ma znam, prije ce ti bubreg dat nego recept za cevape.Dori wrote: 25 Aug 2022, 20:17Mi imamo sreće da je gazda nekada najbolje ćevabdžinice u istom gradu kao i mi. Ostario, ne radi, ali mu se cerka druži s nama, pa uvijek najavimo sijelo da nam zamjesi ćevapa. Ali zao mi ga peglati, pa vise puta kupimo.Fuddo wrote: 25 Aug 2022, 19:56
Pa jeste
Imaju i neke kobasice
Ja to inace ne volim
Al one budu prva liga na rostilju
Bajra izdominiro
Najgori su oni Semic nekakvi
Tito te mrtvi, pa how nako uzas more napravit?
Ali kad on pošalje to je![]()
Ali nema šanse dobiti recept![]()

A luk i rakiju

en saće se opet žaliti da je previše zafrkavamo
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Jesi probao ovo:Fuddo wrote: 25 Aug 2022, 20:19Ma znam, prije ce ti bubreg dat nego recept za cevape.Dori wrote: 25 Aug 2022, 20:17
Mi imamo sreće da je gazda nekada najbolje ćevabdžinice u istom gradu kao i mi. Ostario, ne radi, ali mu se cerka druži s nama, pa uvijek najavimo sijelo da nam zamjesi ćevapa. Ali zao mi ga peglati, pa vise puta kupimo.
Ali kad on pošalje to je![]()
Ali nema šanse dobiti recept![]()
A ne mos potrefit da si pita, nema sta nisam probo.
Krdo krava sam bacio u smece.
Na kraju sam odusto![]()

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Fuddo wrote: 25 Aug 2022, 19:41Meni su najbolji oni bajrini za rostilj.Dori wrote: 25 Aug 2022, 19:35 Imamo dva mesara koji prave svoje (i sudzuk i suho meso)….Odlični!
Mada svi imaju svoje teorije kod koga su bolji….Meni vala dobri i jedni i drugi.
Kako su bili godišnji, nema mesara, naletim na ove i kupim…Auuu!
![]()
Budu bolji nego u cevabdzinici
Ili ja budem vazda pjan pa mi onda sve valja.
A buraz se ustelio na rostilju, isto pravi mesar
Sam vice dodaj mi vode izgori ovu u pmaterinu.
Pusi se ko Na Krimu

Sta vam je veceras na ovoj temi

Ajde ne zajebavaj kad sam se ja ozbiljno zalila, i kad se zalim, onda se ko fol zalim