Joj jest to uzas. Uvijek kad se neko zali kontas pussy, sta je to. Kad jest vraga
Lisobakt sprej mi je malo pomogao, nista drugo.
Eto da brzo prodje
Moderator: VIP

Joj jest to uzas. Uvijek kad se neko zali kontas pussy, sta je to. Kad jest vraga
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Morgen wrote: 25 Aug 2022, 22:01Kad te grlo boli najbolje uvek imati bombon ili zvaku u ustima, ne znam kako da objasnim na nasem jeziku, ali zvakanjem i lizanjem se producira pljuvacka (boze spasi me) i to ce ti pomoci da te ne boli grlo

spacebound wrote: 25 Aug 2022, 22:04Joj jest to uzas. Uvijek kad se neko zali kontas pussy, sta je to. Kad jest vragaMene zimus steglo, Bog te maz'o, kad crkla nisam
Lisobakt sprej mi je malo pomogao, nista drugo.
Eto da brzo prodje![]()

Spuco te propuhShadow wrote: 28 Aug 2022, 14:52 Bila vani i vidim ko malo mi se manta, nosa me nesto..evo sad sjedim i sve mi se vrti, legnem, jos gore. A opet odoh vani..fijuuuuuu.

Manje energetskih napitaka, više vode.. i to ki§ele..Shadow wrote: 28 Aug 2022, 14:52 Bila vani i vidim ko malo mi se manta, nosa me nesto..evo sad sjedim i sve mi se vrti, legnem, jos gore. A opet odoh vani..fijuuuuuu.

Shadow wrote: 28 Aug 2022, 14:52 Bila vani i vidim ko malo mi se manta, nosa me nesto..evo sad sjedim i sve mi se vrti, legnem, jos gore. A opet odoh vani..fijuuuuuu.

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest