Nije zdrava.
Ja ne znam da neko u bih radi dobru izolaciju.
Uostalom, kako će je napravit kad se za krovove u preko 90% slučajeva koriste grede 12x10
Moderator: spacebound

Nije zdrava.

31000 krov i kroviste prije 6 godina i nikad ni vruce ni zima. Zimi 90km plina placao. Ljeti isto kao i u mom stanu. Vruce, upali klimu i cao...

Sad koliko se mogu sjetiti, bas je dobar majstor bio rahmet mu dusi..

HAVANA wrote: 28 Aug 2022, 17:04 A na moru cu ukinuti tavan da bi dobio izgled potkrovlja u apartmanima na spratu. Nista ljepse od potkrovlja, bar meni.

OjjjjHAVANA wrote: 28 Aug 2022, 16:5731000 krov i kroviste prije 6 godina i nikad ni vruce ni zima. Zimi 90km plina placao. Ljeti isto kao i u mom stanu. Vruce, upali klimu i cao...Taare wrote: 28 Aug 2022, 16:30
Nije zdrava.
Uostalom, kako će je napravit kad se za krovove u preko 90% slučajeva koriste grede 12x10
image hosting

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Ali stvarno….Kakav posaoHAVANA wrote: 28 Aug 2022, 16:5731000 krov i kroviste prije 6 godina i nikad ni vruce ni zima. Zimi 90km plina placao. Ljeti isto kao i u mom stanu. Vruce, upali klimu i cao...Taare wrote: 28 Aug 2022, 16:30
Nije zdrava.
image hosting

Sve to dobijes ako kupis kucu
A ništa Playboy Mansion?

Ko bi noso onaj slafrUk po vazdan

Dabome