Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Maja wrote: 29 Aug 2022, 13:08
Ustvari se nalazim ispod lijevog drveta. Ispeklo me sunce. Fotku sam slikala ranije kad sam prolazila tuda i sad kad sam se vracala zalegla s deristima. Bas fin park a nemaju klupe u hladu
Jucer se vozimo kroz Hrvatsku, i zena bas primjetila..
sva djecija igralista na suncu..
nigdje drveta i hlada..
Maja wrote: 29 Aug 2022, 13:20
Allaha mi srela skolsku u bingu jutros i kazem joj evo dosla s deristima. Kaze nemoj bona tako
Kaze mala, ona nama tako tepa.
Moj muz malog zove akrap Posalje poruku "ko ce po akrapa danas, ti ili ja".
Zamisli da ko vidi
”Fascism is cured by reading and racism is cured by traveling”
Allaha mi srela skolsku u bingu jutros i kazem joj evo dosla s deristima. Kaze nemoj bona tako
Zamisli da ko vidi
Kakva su kod mene imena, magarac smrdljivi, prasac prljavi, ti si moje ustajalo goF, pazuh neoprani dlakavi... itd A redovno su konj i magarac
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
You got to know when to hold 'em, know when to fold 'em
Know when to walk away and know when to run
You never count your money when you're sittin' at the table
There'll be time enough for countin' when the dealing's done
Zamisli da ko vidi
I gamadima ih zovem
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Fuddo wrote: 29 Aug 2022, 22:12
Da kucnem u drvo
Prije nije izlazila iz manastira
Vratila se dzamijama
A hodze tj moja sklonost hodzama. Danas sam otkrila da to seze godinama unazad kad sam bila sedmi razred i kad nam je dosao novi hodza. Bila sam fascinirana njime. Jednom se zagledala u njega a on se osmjehnu i isareti mi da zapisujem sto govori. Pogledam oko sebe, vidim svi pisu jer je diktirao nesto.
Pade mi pogled na teku zajedno s obrazom....s uzarenim obrazima...