Imas pravo da pises, slobodu govora garantira mighty US Navy.Chan wrote: 09 Aug 2022, 20:14 Ne brini ti za mene. Pazi se ti harapa u 'cuskoj
Dok je Fude i njegovog bombera neće meni ništa biti u Bosni
Ko se bude bunio, dobice po nosu

Pa ja
Imas pravo da pises, slobodu govora garantira mighty US Navy.Chan wrote: 09 Aug 2022, 20:14 Ne brini ti za mene. Pazi se ti harapa u 'cuskoj
Dok je Fude i njegovog bombera neće meni ništa biti u Bosni
Poražavajuće je to što nekoga moraš prisiliti da ti ne vrijeđa osjećanja.insomnia wrote: 09 Aug 2022, 21:06 Sve i da je ovo istina ovo je kamilica sta se desava po Fr i Engleskoj
Za ramazan zapali cigaru il pojedi sendvic na cesti u predgrađima prici ce ti braca da te opomenu. A da opsujes boga ni specijalci te ne bi spasili![]()
Šta je, šta fali
Nije bolan, ja sam realanTaare wrote: 09 Aug 2022, 20:43 A i ovog fude, usro i šefa i stanicu
Kad mu američki policajac metne lisice nekom maloljetnom djetetu, to mu je ok.
Čuj radikalizacija a obaraju se rekordi u količini popijenog alkohola.
Da moj nakot napravi problem, čestitam komšiji koji bi mu izvukao uši.
Ali pazi samo koliko je bio beznacajan povod za takvu hejtersku izjavu, i onda ista ta osoba nakon par sati mrtva-hladna nekoga patronizira izjavom da kako je 'krhka i propatila'. Potpuna nesvijest i (valjda) amnezija ako nije u pitanju krajnji bezobrazluk. U svakom slucaju, zabrinjavajuce (ovo mislim najozbiljnije, bez bilo kakve zelje za provokacijom).Mundzira wrote: 09 Aug 2022, 21:17Nista ovo nije sta je sve izlazilo iz njegove tastature.
Ja se vec odavno ne cudim.
Odoh zaliti cvijece i
paprike.
Ja ne bih kad bi janje zvala
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests