a je sna, mati mila.
Sta ste sanjali predhodne noci?
Moderator: Krokodil Behko
- Konsultant
- Legenda foruma

- Been thanked: 1 time
- Status: Offline
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41214 times
- Been thanked: 27895 times
Re: Sta ste sanjali predhodne noci?
Sanjao sam da me sanja Dalia 
Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.
- gejsha
- Inventar foruma

- Been thanked: 4 times
Imala sam strašan san.
Sestra i ja bile smo u sobi. Soba u snu je bila slična našoj, samo manja, a vrata su bila drugačija, bijela i do pola staklena.
Znale smo da će doći neki strašni ljudi i da žele ući u našu kuću. Htjela sam se sakriti u ormar, ali onda sam skontala ako uđu u kuću da će nas pobiti. Zato sam odlučila da prerežem mrežu na prozoru (ona mreža koja se stavlja da ne bi ulazili insekti).
Uzela sam makaze i prerezala mrežu, pa smo sestra i ja iskočile kroz prozor.
Popele smo se na sprat kuće kod nene i dede. Oni su mirno sjedili.
Ja sam govorila da idemo iz kuće ali je sestra stalno navaljivala da ostanemo još malo. Onda je jedan od tih strašnih ljudi došao na sprat. Nisam ga vidjela, ali sam znala da će doći jer sam čula kako se penje. Otvorila sam prozor u njihovoj sobi i pogledala dole.
Bilo je previsoko, gdje ću skakati sa drugog sprata. Krivila sam sestru jer nije htjela da pobjegnemo ranije.
Znala sam ako dođe da će nas ubiti. Onda je on otišao u wc i ja sa izletila iz kuće. Trčala sam brzo i preskočila ogradu u bašči kao u filmovima, ono jednom rukom se držiš za ogradu a cijelim tijelom se digneš iznad i preskačeš.
Ušla sam u svoje auto. Tata je vozio i bili su još neki ljudi sa nama u autu. Rekla sam mu da bi trebali sačekati sestru.
Sestra i ja bile smo u sobi. Soba u snu je bila slična našoj, samo manja, a vrata su bila drugačija, bijela i do pola staklena.
Znale smo da će doći neki strašni ljudi i da žele ući u našu kuću. Htjela sam se sakriti u ormar, ali onda sam skontala ako uđu u kuću da će nas pobiti. Zato sam odlučila da prerežem mrežu na prozoru (ona mreža koja se stavlja da ne bi ulazili insekti).
Uzela sam makaze i prerezala mrežu, pa smo sestra i ja iskočile kroz prozor.
Popele smo se na sprat kuće kod nene i dede. Oni su mirno sjedili.
Ja sam govorila da idemo iz kuće ali je sestra stalno navaljivala da ostanemo još malo. Onda je jedan od tih strašnih ljudi došao na sprat. Nisam ga vidjela, ali sam znala da će doći jer sam čula kako se penje. Otvorila sam prozor u njihovoj sobi i pogledala dole.
Bilo je previsoko, gdje ću skakati sa drugog sprata. Krivila sam sestru jer nije htjela da pobjegnemo ranije.
Znala sam ako dođe da će nas ubiti. Onda je on otišao u wc i ja sa izletila iz kuće. Trčala sam brzo i preskočila ogradu u bašči kao u filmovima, ono jednom rukom se držiš za ogradu a cijelim tijelom se digneš iznad i preskačeš.
Ušla sam u svoje auto. Tata je vozio i bili su još neki ljudi sa nama u autu. Rekla sam mu da bi trebali sačekati sestru.
Nije sloboda sa neba pala, za nju je sestra dva brata dala..
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8067 times
- Been thanked: 19084 times
Trčala sam brzo i preskočila ogradu u bašči kao u filmovima, ono jednom rukom se držiš za ogradu a cijelim tijelom se digneš iznad i preskačeš.
- Lanci
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 94 times
- Been thanked: 49 times
Ja vec par noci sanjam snijeg
zapadao kao nikada..cim ujutro ustajem prvo pogledam kroz prozor
da se nebi razocarala 
I keep my personal life private,so don’t think you know me!
You know what I allow you to know.
- Konsultant
- Legenda foruma

gluho bilo neku noc sanjam, ja na kruzeru velikom, provod ovo ono, kad negdje blizu upade u more avion s nosaca i sad ko mi idemo spasiti ga. dodjemo do njega, pilota ko spasili i onda drzimo rukama avion da ne potone. k tomu jos borbeni avion jako zute boje ko golf 1 
- Lanci
- Forum [Bot]
- Has thanked: 94 times
- Been thanked: 49 times
nedaj boze da mene taj san..obuzme...toliko se bojim mora 
I keep my personal life private,so don’t think you know me!
- Konsultant
- Legenda foruma

-
bubica
- Aktivni forumaš

Jako cesto sanjam babu rahmetli, jako cesto pa tako i sinoc.
siromah nema sta a bogatas nema kad
- STrendzer
- Inventar foruma

ispuni one muslimanske obaveze prema mrtvima i opusti se polako..bubica wrote:Jako cesto sanjam babu rahmetli, jako cesto pa tako i sinoc.
-
bubica
- Aktivni forumaš

Sta znaci muslimanske obaveze, haman pa svaku noc mu proucim ja licno, citala sam da je veliki grijeh davati nekome da uci za mrtvog.
- STrendzer
- Inventar foruma

pa valjda treba dati nekome nesto novaca da prouci jasine(tako se kaze),ali nekome koga znas i kome mozes vjerovat,bar ja mislim da je tako..bubica wrote:Sta znaci muslimanske obaveze, haman pa svaku noc mu proucim ja licno, citala sam da je veliki grijeh davati nekome da uci za mrtvog.
-
bubica
- Aktivni forumaš

Mafiju sam sanjala. Neznam ni sama kako i zasto ali odjednom se radi o mafiji, neka dijeca se penju uz tako strmo brdo.... onda ja kao proslijednik nekih para, slucajno naidjem pored jedne kuce vidim narod se okupio, kad ono.... vade iz bunara mrtvu curicu, cerku nekog tipa koji se suprostavio toj mafiji...nakon predaje para se vracam kuci susrecem tri onako grmalja mafijasha vuku /guraju neka kao kolica i na njima kao grob , mnogo cvijeca na zemlji. Da mene upozore uzimaju iz tog groba moju trenerku i majicu i sahranjuju kod komsije u dvoristu ... ((((Boze sta nece na san doci)))
Ovo je inace slab san, prije tri noci sam sanjala Bayern izgubio championsligua finale , e jesam e isikirala.
Ovo je inace slab san, prije tri noci sam sanjala Bayern izgubio championsligua finale , e jesam e isikirala.
Joj desilo mi se nesto cudno sinoc. Ja inace spavam s upaljenim tv-om i tv je namjesten tako da kad lezim pravo gledam u njega...i ugl sinoc sam nesto sanjala snimanje nase male klinike (nez otkud mi to,tu seriju organski ne mogu)) i sanjala Enisa Beslagica tu (njega volim jos od Vize) i ugl budim se jutros, zvoni alarm, ugasim ga pogledam u tv kad tamo enis na reklami 
Fine djevojke su u krevetu u 9, da bi mogle kući doći do 11. 
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14613 times
- Been thanked: 10098 times
ja, rodjak i ova moja mala prda, plivamo na Savi... I kao otplivali nizvodno, a sad treba nazad. Po vodi pluta nesto , to mafta i izdrobljeno lisce,a sunce zalazi. Taj moj rodjak sav ljut mi kaze:"Izlazi iz vode, zar ti nije dosta kupanja i plivanja", a ja razgrcem tu prljavstinu dalje od obale d amogu plivati.Onala sljunkovita ko na more. Onda ta mala,vacemo je Marica
u svom zutom kupacem kostimicu i ronilackom maskom , se otima njemu iz ruku i kaze "Ja cu plivatisa Klarom"... I dijete pliva ko ribica, pod vodom je, roni,a pliva gluho bilo, ja je sve gledam i ne mogu se nacudit' kako to dobro radi. Ond ami kaze "De me ti ponesi , sace usce, a tu je voda brza, ne mogu ja sama", i ja je uzimam u ruke, i onda dusa moja, zaspi.
Onda vec idemo kuci, obuceni, struzemo papucama po asfaltu,ona trckara oko mene (rodjaka vise nema), kad moja mama i tetka na po ulice s anekim friziderom prodaju sladoled i hladne sokove. I moja Fiesta kraj njih (prodala je prije 6 godina), kazu:"Evo vratio ti je covjek, ne treba mu vise"... Tu se pojavljuje moj drug iz osnovne skole (u Danskoj je inace), kaze mi:"Ako hoces da se vidimo reci mi kad ces doci na kafu, nemam vremena vise, moram sve organizvati, u petak umirem, imam rak".
ja se zacudim, a najcudnije mi je sto ima periku na glavi sa nekom frizurom iz 70ih, a bio je celav...

Onda vec idemo kuci, obuceni, struzemo papucama po asfaltu,ona trckara oko mene (rodjaka vise nema), kad moja mama i tetka na po ulice s anekim friziderom prodaju sladoled i hladne sokove. I moja Fiesta kraj njih (prodala je prije 6 godina), kazu:"Evo vratio ti je covjek, ne treba mu vise"... Tu se pojavljuje moj drug iz osnovne skole (u Danskoj je inace), kaze mi:"Ako hoces da se vidimo reci mi kad ces doci na kafu, nemam vremena vise, moram sve organizvati, u petak umirem, imam rak".
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
- Peggy Sue
- Aktivni forumaš

K'o postoji jedna kuća koju smo mi kupili... Mi - forumaši 
I ja u toj kući s mužem, kad dolazi neko, ne kuca, a ulazi. Lijep, lijepe oči.. pruža ruku i kaže Dr. Pejić.. Kontam, ok što si doktor, ali bolje da si mi rekao koji ti je nick na forumu.. Naravno, neće da kaže.. Neću ni ja, jel...
I onda odjednom svi forumaši u toj kući.. I moja dajdjinca
. I govori ona kako je svima rekla da je moj otac zafrkan (kao, baš je otac od A... zafrkan) a meni krivo što vam je rekla kako se zovem 
Poslije sam saznala da je onaj lijepi forumaš ovaj naš blackhawk (ne znam kako se piše)...
I ja u toj kući s mužem, kad dolazi neko, ne kuca, a ulazi. Lijep, lijepe oči.. pruža ruku i kaže Dr. Pejić.. Kontam, ok što si doktor, ali bolje da si mi rekao koji ti je nick na forumu.. Naravno, neće da kaže.. Neću ni ja, jel...
I onda odjednom svi forumaši u toj kući.. I moja dajdjinca
Poslije sam saznala da je onaj lijepi forumaš ovaj naš blackhawk (ne znam kako se piše)...