Imam samo knedlu.
Pa pošto imamo podosta medicinske struke tu, nadam se makar jednom korisnom savjetu.
Moderator: Krokodil Behko
Štitna?Krokodil Behko wrote: 02 Sep 2022, 11:15 Sve sam proguglao i sve je bezveze. Ništa ne odgovara mojim simptomima, pošto ih ni nemam
Imam samo knedlu.
Pa pošto imamo podosta medicinske struke tu, nadam se makar jednom korisnom savjetu.
Zana wrote: 02 Sep 2022, 11:22Štitna?Krokodil Behko wrote: 02 Sep 2022, 11:15 Sve sam proguglao i sve je bezveze. Ništa ne odgovara mojim simptomima, pošto ih ni nemam
Imam samo knedlu.
Pa pošto imamo podosta medicinske struke tu, nadam se makar jednom korisnom savjetu.![]()
Krokodil Behko wrote: 02 Sep 2022, 11:28
Nemam nikakve simptome, oko štitne
Ništa ako kose, noktiju, kilaža ista, itd.
Sto ce kod gastroenterologa kad se sve rijesava na forumu od kvara na autu do knedle u grluironman wrote: 02 Sep 2022, 11:18 Reflux,zelucana kila ..dobices hiljadu savjeta a jedno je rjesenje.
Privatno gastroenterologu.
Ma joj ovakve temu su mi smijesne , zamisli ja sad nekog nafuram da govna rijesavaju preoblem s knedlom u grlu
Kad naletim na slicne teme ako sta znam pokusam proslijedit.
HAVANA wrote: 02 Sep 2022, 20:39 Kakav ba behko i anksioznost, to je za ove mladjahneNego behko da ti nisi artana kakvih greskom popio? Od njeg knedla bude.
![]()
Otkad imas tegobe?Krokodil Behko wrote: 02 Sep 2022, 11:15 Sve sam proguglao i sve je bezveze. Ništa ne odgovara mojim simptomima, pošto ih ni nemam
Imam samo knedlu.