Realno, il ti bio po metra il pet centi, sve se svede na tamo ga vamo ga, i pljuhni u storu.
A ona ako joj nije dosta more se istusirat i razvit pitu, ima masa nacina da zadovolji strasti i trosi energiju.
Moderators: spacebound, Duminjo

Pa to su istraživanja i studije kao i sve drugo. Ne mora značiti da ih neko čita jer ima neke komplekse i slično mada ne isključujem da ima i toga.Fuddo wrote: 09 Sep 2022, 18:09 Nikad mi nece bit jasno sto ljudi citaju istrazivanja o tome kolki joj je qratz taman![]()
Realno, il ti bio po metra il pet centi, sve se svede na tamo ga vamo ga, i pljuhni u storu.
A ona ako joj nije dosta more se istusirat i razvit pitu, ima masa nacina da zadovolji strasti i trosi energiju.

Ma zajebajem seChan wrote: 09 Sep 2022, 18:46Pa to su istraživanja i studije kao i sve drugo. Ne mora značiti da ih neko čita jer ima neke komplekse i slično mada ne isključujem da ima i toga.Fuddo wrote: 09 Sep 2022, 18:09 Nikad mi nece bit jasno sto ljudi citaju istrazivanja o tome kolki joj je qratz taman![]()

Ih, pa da me uscaknu ledja. Ne navracaj me.Duh wrote: 09 Sep 2022, 18:56 po istrazivanjima 90% muskaraca je pokusalo samo sebi popusiti.
1 od 400 moze.

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest