Ma imam ugrađen filter, pa pamtim samo dobre stvari.Dalia wrote:Ovo još nisam doživjelaMaja wrote:Najdraže im je bilo doći na fakulteti i.... Daaaaj jednu maaarku dabogda položila ispit
Al dobro, to su Romi.Joj Majo puna si bisera, ako kad padnem u depresiju, tebe ću zvati.
Koje ste dobro djelo danas učinili?
Moderator: VIP
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 7975 times
- Been thanked: 18881 times
- Status: Offline
Re: Koje ste dobro djelo danas učinili?
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9808 times
- Been thanked: 11542 times
Koji crnjakAlexandar wrote:e ovde ih treba nagradit za duhovitostMaja wrote:Najdraže im je bilo doći na fakulteti i.... Daaaaj jednu maaarku dabogda položila ispit
Al dobro, to su Romi.![]()
meni je jedan kazao - daj nesta para, ako sam ja cigan ne moras i ti da budes![]()
naravno da sam mu dao
Od mene i moje raje neki romčić je tražio pola marke. Rekli smo mu da ćemo mu dati cijelu marku ako je NE odnese ocu,. A on kaže "samo vi dajte. Nema mog oca, eno ga u Zenici kuću nam pravi"
- Maja
- Administrator

Mislim da sam već pisala. Po Mostaru pričaju kako je jedna prosjakinja u sred kafića izvadila mobitel koji je zazvonio i rekla Bajro jesam li ti rekla da mi ne smetaš dok radim.
Krokodil Behko wrote:Koji crnjakAlexandar wrote:e ovde ih treba nagradit za duhovitostMaja wrote:Najdraže im je bilo doći na fakulteti i.... Daaaaj jednu maaarku dabogda položila ispit
Al dobro, to su Romi.![]()
meni je jedan kazao - daj nesta para, ako sam ja cigan ne moras i ti da budes![]()
naravno da sam mu dao
Od mene i moje raje neki romčić je tražio pola marke. Rekli smo mu da ćemo mu dati cijelu marku ako je NE odnese ocu,. A on kaže "samo vi dajte. Nema mog oca, eno ga u Zenici kuću nam pravi"
tako je mojoj sestri jedan romcic trazio pola marke ili marku dok je stojala u redu ispred njemacke ambasade u sarajevu. kaze ona njemu:"ma dacu ti i dvije. al' samo ako mi otpjevas onu "ciganin sam al' najljepsi"."
- Jonas
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 121 times
- Been thanked: 449 times
Ja sam tri godine radio računovodstvo jednoj neprofitnoj organizaciji, bez naknade. Koristio svoj kompjutor i printer. Pravio financijske izvještaje... te jedanput godišnja (ili po potrebi) prezentirao... uz to, darivao sam otprilike 10% od svoje place/zarade neprofitnim organizacijama...
U Austriji upoznao sam postarijeg covjeka koji vidi na jedno oko, a na drugom ima slab vid... zivi sam (otac i mati vise ne zive)... ima malu penziju od koje ne moze zivjeti... moj prijatelj mi je pricao o njemu (kad sam nedavno bio u Becu)... uzmem njegovu adresu, sjedem u auto i odeme (200 km) do njega. Nađemo se u kafiću... za tri sata ispricao mi svoju pricu. Ostavim mu nesto novaca...
Ovakvim ljudima radije darujem svoj novac nego nekom prosjeku na ulici, kaficu, pekari, crkvi i sl.
Jednom sam vidio jednu familiju koja prosi u jednoj ulici. Imaju dva sina od 18 - 25 god. Zauzeli su cijelu ulicu, dvoje na lijevoj, a dvoje na desnoj strani, jedni na pocetku, drugi na kraju ulice. Prije nego ce podijeliti uloge, ja sam cijelu familiju sreo/vidio na mostu u razgovoru.
U ovakvoj situaciji, bez grižnje savjesti hodam posred ulice.
U Austriji upoznao sam postarijeg covjeka koji vidi na jedno oko, a na drugom ima slab vid... zivi sam (otac i mati vise ne zive)... ima malu penziju od koje ne moze zivjeti... moj prijatelj mi je pricao o njemu (kad sam nedavno bio u Becu)... uzmem njegovu adresu, sjedem u auto i odeme (200 km) do njega. Nađemo se u kafiću... za tri sata ispricao mi svoju pricu. Ostavim mu nesto novaca...
Ovakvim ljudima radije darujem svoj novac nego nekom prosjeku na ulici, kaficu, pekari, crkvi i sl.
Jednom sam vidio jednu familiju koja prosi u jednoj ulici. Imaju dva sina od 18 - 25 god. Zauzeli su cijelu ulicu, dvoje na lijevoj, a dvoje na desnoj strani, jedni na pocetku, drugi na kraju ulice. Prije nego ce podijeliti uloge, ja sam cijelu familiju sreo/vidio na mostu u razgovoru.
U ovakvoj situaciji, bez grižnje savjesti hodam posred ulice.
nahranila cuke lutalice
Nervira me kad je covjek govno a ponasa se k'o Rafaelo kuglica
- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly

- Has thanked: 8978 times
- Been thanked: 5726 times
A ti ih sabires oko skoleNela wrote:nahranila cuke lutalice
The Dark Side Of The Forum...
- gejsha
- Inventar foruma

- Been thanked: 2 times
I kod nas je jednom ciganka došla u amfiteatar, malo prije ispita i počela prositi..
A jednom sam sjedila s prijateljima iz srednje na kafi i naišla ciganka. A ovaj jedan momak što je sjedio sa nama tamne je puti i ima crnu kosu.. Kaže ona njemu: Haj daj mi ti koju marku, ti si naš
A jednom sam sjedila s prijateljima iz srednje na kafi i naišla ciganka. A ovaj jedan momak što je sjedio sa nama tamne je puti i ima crnu kosu.. Kaže ona njemu: Haj daj mi ti koju marku, ti si naš
Nije sloboda sa neba pala, za nju je sestra dva brata dala..
joj znas sta, u ulici ih ima nekoliko ali su plasljivi i vjeruj pobjegnu kad se reflektor ispred kuce upali, stalno ih hranim, zao mi ih je, sad su mi poceli svaki dan lupati na vrata, fino dodju i sapama po vratima grebu i lupaju, a kad izadjem jedva udjem u kucu koliko skacu po meni, sta cu volim ihMister No wrote:A ti ih sabires oko skoleNela wrote:nahranila cuke lutalice
Nervira me kad je covjek govno a ponasa se k'o Rafaelo kuglica
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3912 times
- Been thanked: 2947 times
smontiro komsinici podnu lampu.....kako je bila hapyyyyy

Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Pasaga wrote:smontiro komsinici podnu lampu.....kako je bila hapyyyyy![]()
Blago tvojim komšinicama....
- Lanci
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 94 times
- Been thanked: 49 times
da vala kad ima takvog komsijuFatma wrote:Pasaga wrote:smontiro komsinici podnu lampu.....kako je bila hapyyyyy![]()
Blago tvojim komšinicama....
I keep my personal life private,so don’t think you know me!
You know what I allow you to know.
- Peggy Sue
- Aktivni forumaš

Danas se smijem
I to je dobro djelo... Bicu zadovoljna ako tako i ostane, ali dan je tek poceo...
I to je dobro djelo... Bicu zadovoljna ako tako i ostane, ali dan je tek poceo...
- Lanci
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 94 times
- Been thanked: 49 times
Na samom jutru sam isla malo do rijeke da prosetam I nahranim patke(da zaradim malo sevapa) 
I keep my personal life private,so don’t think you know me!
- Maja
- Administrator

Danas ništa, jučer ništa. Prekjučer sam bio u prilici da učinim dobro djelo...nisam zgazio insekta nekog koji mi bio u kući..vidim ima krila nekakva i bacim ga da leti..leti tico kad imaš krila a on samo padne na asfalt sa 5 metara, ni mukajet. Vjerovatno ga je auto pregazilo.
Ostavljam profil na forumu u amanet dobrim ljudima
USERNAME: Lebowski
PASSWORD: 123456
Dobri ljudi, uđite i promijenite šifru i riješite se kjafira.
USERNAME: Lebowski
PASSWORD: 123456
Dobri ljudi, uđite i promijenite šifru i riješite se kjafira.
- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
- Has thanked: 5122 times
- Been thanked: 4734 times
Nisam se niskim svadjala. 
„Ah, die Liebe. Ein grausamer Fehler. Und doch so furchtbar leicht zu entzweien.“
-
Ruana
Sa posla svratila kod jedne nene i popila kafu sa njom. Ona nema nikoga ovdje, muz umro a djece nije nikad imala. Tako ponekad odem do nje jer se ona slabo krece.
-
dacina_curica
Ruana wrote:Sa posla svratila kod jedne nene i popila kafu sa njom. Ona nema nikoga ovdje, muz umro a djece nije nikad imala. Tako ponekad odem do nje jer se ona slabo krece.
Ma, prepozna se insan, vazda je tako bilo.