Turska je zakon pokusavam ih navest da prosire vidike,pa heboga mogu jednu godinu masiti ,pa nisu hrvati
neki ljudi ponosni sto zadnjih 15 god idu u tucepe,,e moj jado sta si ti sve mogao vidjeti ,a ti vidio samo tucepe kontam u sebi.Ali boli me njihov novcanik ,ovdje na forumu samo iznosim ono sto ne smijem javno
ja ti rekoh sta je, a ti nastavi sta me briga
ti se glupiras
Ok ako je glupo povlaciim se vidis da me ovdje starudija vec napada,pokusavaju me oteti moju zenstvenost i mladost odoh bizi
Turska je zakon pokusavam ih navest da prosire vidike,pa heboga mogu jednu godinu masiti ,pa nisu hrvati
neki ljudi ponosni sto zadnjih 15 god idu u tucepe,,e moj jado sta si ti sve mogao vidjeti ,a ti vidio samo tucepe kontam u sebi.Ali boli me njihov novcanik ,ovdje na forumu samo iznosim ono sto ne smijem javno
Navedi ih na Bali, jebote Turska
pa kontam turska i hr su tu negdje za cijenu,za bali ko ima taj sigurno ne ide u hr,on bira izmedju maldiva balija ili sejcela
Last edited by bosnjakinja on 08 Jun 2021, 10:33, edited 1 time in total.
zasto? mada malo provociram nisam ja uopste toliko zadrta ni konzervativna,zamisli
uozbilji se
oki doki
ali evo sad ozbiljno..razumijem ljude koji vole Hrvatsku ali ja licno ne vidim nista posebno,cijena i ponude nisu u istom rangu posebno kada cuju da si iz Bosne..ne cijene te.Ako si svedjanin ili njemac onda ok? treba probati jos nesto,pa uvijek mozes da odes jednom i nikada vise,ali je zanimljivo ovo starijih sto znam sto su probali Tursku sada svake god tamo idu
ironman wrote: 08 Jun 2021, 07:07
Ako nije more i to na potezu od table Makarska rivijera do Baske vode onda to nije odmor..
Dalmatinac ,americkih korijena rodjen u Tuzli.
Najgori dio hr obale....
Ma milina je dole sve do Gradca to je naljepši dio Dalmacije po meni .
ali evo sad ozbiljno..razumijem ljude koji vole Hrvatsku ali ja licno ne vidim nista posebno,cijena i ponude nisu u istom rangu posebno kada cuju da si iz Bosne..ne cijene te.Ako si svedjanin ili njemac onda ok? treba probati jos nesto,pa uvijek mozes da odes jednom i nikada vise,ali je zanimljivo ovo starijih sto znam sto su probali Tursku sada svake god tamo idu
ama ko moze neka ide i na mars
nemas ti sta nekog provocirati i govoriti gdje ce i sta ce
zna svoje mogucnosti, finansijsko stanje, slobodno vrijeme...itd
svoj ti posao
ama ko moze neka ide i na mars
nemas ti sta nekog provocirati i govoriti gdje ce i sta ce
zna svoje mogucnosti, finansijsko stanje, slobodno vrijeme...itd
svoj ti posao