Najveci petljanac u svih 7 zemalja..momenat kad ga Ayra resi mi jedan od najdrazih u seriji..
A Kriston..hajd sto je princeza i sto mu je posao da je cuva,nego joj otac i zmaja ima..razumljiva je malo zabrinuta faca jer nije loodi targeryan
Moderator: Krokodil Behko

Ali zraci karizmom. A to ti je bitnije od izgleda.

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Ako još nisi gledala, pazi s kim gledaš. Ni slučajno sa familijom…Tata, braća

Vjerovatno da ima. Ili mu se samo ne ziviTaare wrote: 13 Sep 2022, 00:15 Al je mudonja. Kae kralju - stae, jesam ti mazno kcer
što li je to reko
Možda je konto da će ih zbog toga privjenčat, a možda ima drugi plan.
Inače, kralj pravo fin čova.
jer da je na njegovom mjestu bio neko iz got, zaplatio bi onaj vitez što je oprašio princezu, a bome i vezir.
ni brat se ne bi nanoso glave
Meni odlična epizoda.
Ali u seriji fali krvi. Kad će više neko pogubljenje![]()

Mislim da nećeShadow wrote: 13 Sep 2022, 07:49 Joj Dori vidjela sam toNevjerovatna je moc transformacije, nikad ne bi pogodila ovako.
Nego, sta mislite hoce li popit caj?![]()

Ijaoo pokidala u sedmoj sezoniironman wrote: 12 Sep 2022, 23:42 Haha,Baelish je nenadmasan.
Najveci petljanac u svih 7 zemalja..momenat kad ga Ayra resi mi jedan od najdrazih u seriji..
A Kriston..hajd sto je princeza i sto mu je posao da je cuva,nego joj otac i zmaja ima..razumljiva je malo zabrinuta faca jer nije loodi targeryan![]()
Kontam kakva 7 sezona, ja tek 4 epizode odgledalaZanki wrote: 13 Sep 2022, 20:52Ijaoo pokidala u sedmoj sezoniironman wrote: 12 Sep 2022, 23:42 Haha,Baelish je nenadmasan.
A Kriston..hajd sto je princeza i sto mu je posao da je cuva,nego joj otac i zmaja ima..razumljiva je malo zabrinuta faca jer nije loodi targeryan![]()
![]()
Pri kraju san gejmova![]()

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests