Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Ma dogovorili su šipak. Nema oko Ukrajine dogovora. Najveca nalazista i bogastva Ukrajine leze u one dvije samoproglasene Republike i to mora biti ukrainsko. Nisu dzaba nolko milijardi poslali Ukrajincima. Ili mislis da je neka ljubav?
Meni je više zanimljivo da vidim ima li Dodik putinovu podrsku. Miletu sigurno treba potpis/eufor i ici ce da ga moli za potpis. Hoce li ovaj potpisati zbog Dodika ili ce udariti zapadu kontru, onako ruski kurcevito, vidjecemo.
Pa koji qurac ja pričam?
Ne govorim o dogovoru oko Ukrajine, već oko Bosne. Svako vidi da mu je puna kapa problema u Ukrajini, a biće mu još gore.
Ako Putin odyebe Dodika i kurčevito se zakofrči produženju mandata euforu, sigurno je napravio dil oko Bosne. Nije budala da otjera eufor i dovuče NATO u Bosnu, osim ako je napravio dil.
Ne vidim sta i gdje Rusi mogu dobiti tim nekim dogovorom. Ne vidim sta zapad i NATO mogu Rusima ponuditi u zamjenu za Bosnu.
Ma nema nema od toga nista. Kakvi kurcevi dogovori. Biden da nazove Vucica i Plenkovica i kaze im bombardovacemo vas, jako cemo vas bombardovati i to je gotovo
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Taare wrote: 09 Sep 2022, 20:31
Da su braća, nato ne bi trebo. Budući da su ko ti, logično je da prizivaju nato
Ama ostala braca. ‘snjaci su svakako prnuli u fenjer. Drzi hin jos jedino bozije davanje
Nebitni su. Ti si bitan. Imaš države tačno onoliko koliko si se izborio.
Bosna je samo tamo gdje je stala čizma arbih.
tvoje je samo ono što si oprao krvlju.
Budući da su bošnje takve ko ti(pojest, popit i poklopit), ne pada im napamet da se izbore za sebe i dolazece generacije.
insomnia wrote: 09 Sep 2022, 21:51
Ma nema nema od toga nista. Kakvi kurcevi dogovori. Biden da nazove Vucica i Plenkovica i kaze im bombardovacemo vas, jako cemo vas bombardovati i to je gotovo
Ne govorim o dogovoru oko Ukrajine, već oko Bosne. Svako vidi da mu je puna kapa problema u Ukrajini, a biće mu još gore.
Ako Putin odyebe Dodika i kurčevito se zakofrči produženju mandata euforu, sigurno je napravio dil oko Bosne. Nije budala da otjera eufor i dovuče NATO u Bosnu, osim ako je napravio dil.
Ne vidim sta i gdje Rusi mogu dobiti tim nekim dogovorom. Ne vidim sta zapad i NATO mogu Rusima ponuditi u zamjenu za Bosnu.
Uvijek se ima šta ponudit.
Iskreno, ni sam ne vjerujem da bi Putin tek tako digao šapu sa Bosne. Mnogo je uloženo.
Ali ako odbije produžit mandat euforu, onda će se NATO onako lagano ušetat ovdje i neče otići do sudnjeg dana.
Lud jest, ali glup nije.
Theologically I am a sunni. Politically I am a shia.
Kad pogledaš koje su zemlje u pitanju, procente, naravno ako je istraživanje regularno i tačno, uključiš razloge koje pretpostavljaš,... procenat i nije za čuđenje.