Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Hiljadu zasto, hiljadu zato
Moje iskustvo je takvo, cast izuzecima jelte. Uostalom neko rece, tema je besmislena. Jesu li bolje? Neke jesu, neke nisu. Isto vazi i za drugu stranu. Ali tvrditi da su bolje, pa bas i ne mozes.
Inače žene su zakon da ih nema bilo bi dosadno kakvu histeriju i dramu mogu napraviti.
Dovoljno je bilo nekad tako nekoliko postova napisat i za dan naberes 10 stranica
A ova sto se ljubi savjet je kad hoćeš ovako muško ženske teme probaj malo više kritikovati žensku stranu,, ne mora to biti istina nego se ispale , sad cu ja njoj dokazat sta ona zna.
Muške mnogo ne zanima šta ko o njima misli
pa ja sam stavila da cujem protivargumente
hadje branite se...
Inače žene su zakon da ih nema bilo bi dosadno kakvu histeriju i dramu mogu napraviti.
Dovoljno je bilo nekad tako nekoliko postova napisat i za dan naberes 10 stranica
A ova sto se ljubi savjet je kad hoćeš ovako muško ženske teme probaj malo više kritikovati žensku stranu,, ne mora to biti istina nego se ispale , sad cu ja njoj dokazat sta ona zna.
Muške mnogo ne zanima šta ko o njima misli
pa ja sam stavila da cujem protivargumente
hadje branite se...
Ko napada da vidim trebal se braniti
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
Hiljadu zasto, hiljadu zato
Moje iskustvo je takvo, cast izuzecima jelte. Uostalom neko rece, tema je besmislena. Jesu li bolje? Neke jesu, neke nisu. Isto vazi i za drugu stranu. Ali tvrditi da su bolje, pa bas i ne mozes.
Ma ok.. Mene u dosta toga zanimaju generalne "glasne" tvrdnje i težnje. U individualnim većinom može biti malo razloga (kadkad i površnih) za valorizaciju jedne strane a degradiranja druge. O čemu god da je riječ.
A ova sto se ljubi savjet je kad hoćeš ovako muško ženske teme probaj malo više kritikovati žensku stranu,, ne mora to biti istina nego se ispale , sad cu ja njoj dokazat sta ona zna. Muške mnogo ne zanima šta ko o njima misli
To uopšte nije istina. Itekako da vas zanima.
Samo što to ispoljavate najčešće drugačije.
A ova sto se ljubi savjet je kad hoćeš ovako muško ženske teme probaj malo više kritikovati žensku stranu,, ne mora to biti istina nego se ispale , sad cu ja njoj dokazat sta ona zna. Muške mnogo ne zanima šta ko o njima misli
To uopšte nije istina. Itekako da vas zanima.
Samo što to ispoljavate najčešće drugačije.
Kako drugačije
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.