Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Nostradamus pogodio kad ce kraljica umrijeti i rekao da ce novi kralj abdicirati zbog loseg zdravlja pocetkom 2024 i da ce kralj biti neko ko se tome nije uopste nadao. Znaci Harry. Haj bas da vidimo. Ako pozivimo do tad.
Zana wrote: 18 Sep 2022, 16:18
Camila je Queen Consort.
Dakle kraljica. Kakva god, riječ kraljica joj stoji uz ime.
Poruka za sve švalerke, żene "sa strane": Ne odustajte
Kako se ja sjecam Camila je bila s Charlesom prije Diane.
Iz nekog razloga porodici nije odgovaralo da nju ozeni i "pripremili" mu Dianu koja je od prvog dana znala kako stvari stoje, ali ipak joj se mjesto prestolonasljednikove zene cinilo bajkovitim.
Jbg, koliko god nam bila simpaticna ona je tu bila visak.
Charles i Camila su i sad skupa i ocito se vole
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Zana wrote: 18 Sep 2022, 16:18
Camila je Queen Consort.
Dakle kraljica. Kakva god, riječ kraljica joj stoji uz ime.
Poruka za sve švalerke, żene "sa strane": Ne odustajte
Iz nekog razloga porodici nije odgovaralo da nju ozeni i "pripremili" mu Dianu koja je od prvog dana znala kako stvari stoje, ali ipak joj se mjesto prestolonasljednikove zene cinilo bajkovitim.
Pa udata bila koliko se sjecam za nakog lorda ili marlbora
Ovo na brzinu nadjoh
Ubrzo po Čarlsovom povratku, usledio je raskid, tvrde strani mediji, a biografi ne mogu da se slože oko toga šta je bio pravi razlog. Sudeći po rečima Roberta Lejsija, jednog od najcenjenijih koji su se bavili životom princa Čarlsa, Kamila je prerano ušla u život prestolonaslednika, a nije je ni pitao da ga čeka dok je na putu. Mnogi, međutim, veruju da je glavni problem bio to što je ljubav od početka bila osuđena na propast jer Čarls ne bi dobio dozvolu da oženi Kamilu, koja je smatrana neprikladnom suprugom za budućeg kralja.
Iste godine, Kamila se verila sa svojim bivšim dečkom — Endruom Parkerom Boulsom, a u jednom od pisama koje je princ Čarls pisao lordu Mauntbatenu, ujaku svog oca princa Filipa, tužni princ slomljenog srca piše:
— Pretpostavljam da će osećaj praznine jednom proći.
Ipak, dok je Kamila bila udata za Parker Boulsa, u njihovim društvenim krugovima širile su se glasine da su Čarls i ona obnovili svoju vezu! Štaviše, Kamilin suprug ju je odobravao, a i sam je imao brojne ljubavnice
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Ovo na brzinu nadjoh
Ubrzo po Čarlsovom povratku, usledio je raskid, tvrde strani mediji, a biografi ne mogu da se slože oko toga šta je bio pravi razlog. Sudeći po rečima Roberta Lejsija, jednog od najcenjenijih koji su se bavili životom princa Čarlsa, Kamila je prerano ušla u život prestolonaslednika, a nije je ni pitao da ga čeka dok je na putu. Mnogi, međutim, veruju da je glavni problem bio to što je ljubav od početka bila osuđena na propast jer Čarls ne bi dobio dozvolu da oženi Kamilu, koja je smatrana neprikladnom suprugom za budućeg kralja.
Iste godine, Kamila se verila sa svojim bivšim dečkom — Endruom Parkerom Boulsom, a u jednom od pisama koje je princ Čarls pisao lordu Mauntbatenu, ujaku svog oca princa Filipa, tužni princ slomljenog srca piše:
— Pretpostavljam da će osećaj praznine jednom proći.
Ipak, dok je Kamila bila udata za Parker Boulsa, u njihovim društvenim krugovima širile su se glasine da su Čarls i ona obnovili svoju vezu! Štaviše, Kamilin suprug ju je odobravao, a i sam je imao brojne ljubavnice
Znao sam da je bio neki fol,zaboravio sam..najblize dvoru i britaniji uopce sam bio skoro kad bindzovah sva tri Kingsmana za dan
Znao sam da je bio neki fol,zaboravio sam..najblize dvoru i britaniji uopce sam bio skoro kad bindzovah sva tri Kingsmana za dan
Uglavnom, nit je Diana bila andjeo kakvim su je mediji predstavljali, a i danas u nebesa dizu, nit je Camila crni vrag koji joj je zivot zagorcao
Toliko sam znao oduvijek..Charles i Kamila su zajedno prosli sve i ostali..
A Di,pokoj joj dusi..naravno da nije sjedila u kuci i mirno to posmatrala,nego svaka prica mora imati negativca i onog svetog pa tako ih zapalo..