Koji opet oni jeliHeidi wrote:neam ja bosce![]()
fercera bolan![]()
jucer gledala DVD i suskali su neki programi

Moderator: Krokodil Behko
Koji opet oni jeliHeidi wrote:neam ja bosce![]()
fercera bolan![]()
jucer gledala DVD i suskali su neki programi
ista janepodobna wrote:Luxuz.. Nemam pojma.. Nisam ti ja u tim vodama...Luxuz je valjda sve ono što je skupo, što je fora imat - trebalo ti ili ne trebalo.. Eh, vidis tu bih recimo mogla navesti mašinu za pranje posudja. Ne treba mi, sposobna sam oprat', imam vremena za oprat'...
A pare nikad ne dajem za stvari koje znam da mogu jefitnije kupitNpr. Kupujem kapu. Odem u trzni centar - 20 KM. Odem kod kineza ista kapa 3 KM.
Heidi wrote:ne dajem novac za nekakve 'marke' kao gucci, prada, deutsche&albana....i ostale gluposti. isto sa tehnickim proizvodima...nigdje veze.
sta fali kad imas 'beko' televizor
gejsha wrote:Ne bih dala novac za neki original operativni sistem ni antivirus
Potpis cista glupost dati 400 -500 km za windowsBlackHawk wrote:gejsha wrote:Ne bih dala novac za neki original operativni sistem ni antivirus![]()
![]()
![]()
Eh isto ovako
zasto davat pare za nesto kad se sve moze dzaba dobit ...
Maja wrote:Kad smo kod auta, moja prijateljica digla kredit i kupila auto za 15 000 KM. Molim vas lijepo, zar nije glupost dizati kredit za auto od 15 000 a ne imati svoj stan npr. Hoda s nekakvom budalom koji ništa ne radi i da se sutra uda za njega (a hoće koliko je luda) kako će živjeti s njim, od čega... Dignuti kredit za stan...sasvim ok...ali davati 15 000 za auto koje sutra možeš slupati je glupost.
Posebno zato što joj je plata 1000 KM i mogu misliti koliko će joj ostajati nakon odbijanja rate za kredit. Nisam je pitala, ali znam otprilike.
Julia-Klara wrote:bespotrebno skupa odjeca...juce mi kaze kolegica "eeee,imamo istu majicu, ali je bila preskupa"... ja je gledam , kaze ona "Pa kupila si je u ReReserved-u, 800 kruna (30 eura), ja kazem jock, u Kik-u... " Ista majica, ISTA, u jednoj prodavnici kosta 30, a u drugoj 10 eura... E to je meni luksuz, kad kupujes odjecu u butiku samo zato sto nije obicna prodavnica. Da se razumijemo, ako me neki odjevni predmet "obori s nogu" kupim ga, ali obicne stvari kao sto je pamucna majca sa nekom cvijetnom aplikacijom vala ne mora biti skupa. A posto vise volim imati 20 bluza nego dvije, onda radije kupujem jeftinije. veci izbor kad se ujutro spremam na posao
Sto sam starija trudim se kupovati KVALITETNIJU,ZDRAVIJU obucu, znaci NE MARKIRANU, jer markirano znaci SKUPO i eventualno lijepo, ali ne i udobno i zdravo. Znaci, od sada, kao sto znate, cipele za svaki dan kupujem u apoteci![]()
Luksuz je kupiti espadrile (ravna platnena obuca) od DIESEL za 100 eura, a ne u Deichmannu za 10-20 ... To je luksus
Users browsing this forum: No registered users and 26 guests