Iran
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Taare
- greatest
- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
- Status: Offline
Re: Mlada Iranka (22) preminula nakon što ju je uhapsila policija za moral, građani ogorčeni
Ma meni je samo problem ta doza munafikluka, plus lafina na koju sam alergičan.
kobejagi se zgražavaju oni u čijim državama policija razbija ljude ko beba zvečku.
Gledo sam kad je bio onaj occupy wall street. Nikad u životu nisam vidio takvu policijsku brutalnost.
Isto se desilo u frankfurtu.
i jbga, nabrajaj redom.
Svaka država je rinaka, iran inkluzivno. Nemaš ti države za čovjeka, pogotovo nemaš prave demokratije.
Al kad ustanu ovi razni likovi koji se kobejagi ibrete, pa počnu sa lafinom, hoće neš da mi bude.
kobejagi se zgražavaju oni u čijim državama policija razbija ljude ko beba zvečku.
Gledo sam kad je bio onaj occupy wall street. Nikad u životu nisam vidio takvu policijsku brutalnost.
Isto se desilo u frankfurtu.
i jbga, nabrajaj redom.
Svaka država je rinaka, iran inkluzivno. Nemaš ti države za čovjeka, pogotovo nemaš prave demokratije.
Al kad ustanu ovi razni likovi koji se kobejagi ibrete, pa počnu sa lafinom, hoće neš da mi bude.
Svi mi se morete obratit
- Zana
- Gospođetina
- Has thanked: 9245 times
- Been thanked: 9199 times
Re: Mlada Iranka (22) preminula nakon što ju je uhapsila policija za moral, građani ogorčeni
Pa kakvo čudo kad su nas onoliko isprepadali?insomnia wrote: 20 Sep 2022, 20:13Al sega je ovo. Kae glaj sta im policija radi. Lani razbijaju glave vatrogascima i medicinskim sestrama zamo zato sto ne zele nekaku eksperimentalnu terapiju oni vicu udri milicijo sve ce nas zarazitiTaare wrote: 20 Sep 2022, 19:05 Aaah, isto ko da je snimano u americi
Što se tiče nasilja države prema protestantima, još nisu dostigli nivo francuske.
Što ste ba munafici? Što fino ne priznate šta vam konkretno smeta? Msm, nije da ne znam.
I postajeś malo naporan s tim foliranjem jer se nisi vakciniso. Imo si sreće, to je sve. Slučajno si uboo. Pametniji od tebe su se vakcinisali, dakle, pamet nije. Tako da, dobro te viśe.
Treba samo ić' prekoreda i govorit' "izvinjavam se"
- Melek
- Deer Hunter
- Has thanked: 4338 times
- Been thanked: 3269 times
Oho 

Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
- Duh
- Inventar foruma
- Has thanked: 1707 times
- Been thanked: 2324 times
veci strah je strah od vakcine.
- Melek
- Deer Hunter
- Has thanked: 4338 times
- Been thanked: 3269 times
Imaju ljudi pa padnu u nesvijest kad ih bocnu.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.
- Duh
- Inventar foruma
- Has thanked: 1707 times
- Been thanked: 2324 times
ne mislim na te.
na one sto ih ne mozes uhvatiti...
ja sam kao dijete bjezao. nije me mogao niko uhvatiti.
da su me vidjeli ameri, regrutovali bi me ko forrest gumpa.
na one sto ih ne mozes uhvatiti...
ja sam kao dijete bjezao. nije me mogao niko uhvatiti.
da su me vidjeli ameri, regrutovali bi me ko forrest gumpa.
- insomnia
- Rđav kurac
- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Kme, kme hvala Vucicu. Kme, kmeZana wrote: 20 Sep 2022, 20:25Pa kakvo čudo kad su nas onoliko isprepadali?insomnia wrote: 20 Sep 2022, 20:13
Al sega je ovo. Kae glaj sta im policija radi. Lani razbijaju glave vatrogascima i medicinskim sestrama zamo zato sto ne zele nekaku eksperimentalnu terapiju oni vicu udri milicijo sve ce nas zaraziti
I postajeś malo naporan s tim foliranjem jer se nisi vakciniso. Imo si sreće, to je sve. Slučajno si uboo. Pametniji od tebe su se vakcinisali, dakle, pamet nije. Tako da, dobro te viśe.
Isprepadali te velis. A isti ti sto su te prepadali ti sad bas istinu govore?
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- insomnia
- Rđav kurac
Hajte molim vas. Neko u Kanadi na protestima donese konfederalnu zastavu citav svijet se digne kmecati desnicari, fasisti, trumpovci…
Oni iz Azova okace svastiku aj dobri momci, patrioti, posalji im oruzja
Oni iz Azova okace svastiku aj dobri momci, patrioti, posalji im oruzja
- Zana
- Gospođetina
Jebo te Vučić. Mene vakciniso nije. Ali razumijem ljude koji su otiśli kod njega po dozu. Sve izrežirano. WHO prepada, ljudi umiru, vakcina ovdje nems, Vučić zove, on ima...insomnia wrote: 20 Sep 2022, 20:43Kme, kme hvala Vucicu. Kme, kmeZana wrote: 20 Sep 2022, 20:25
Pa kakvo čudo kad su nas onoliko isprepadali?
Isprepadali te velis. A isti ti sto su te prepadali ti sad bas istinu govore?
A ne prepada me niko. Ni bi ni tada da mi mati nije u bolnici zbog korone završila, jedva preživjela.
Ti niśta slično iskusio nisi ali to nije za foliranja, kontaš? Tebi te karte, meni ove moje
- insomnia
- Rđav kurac
Pa sta se onda zaljeces na mene? Kakve veze ima bilo ko sa tobom?
- Zana
- Gospođetina
Sve da ponovim, jel? 

- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9655 times
- Been thanked: 11394 times
insomnia wrote: 20 Sep 2022, 20:13Al sega je ovo. Kae glaj sta im policija radi. Lani razbijaju glave vatrogascima i medicinskim sestrama zamo zato sto ne zele nekaku eksperimentalnu terapiju oni vicu udri milicijo sve ce nas zarazitiTaare wrote: 20 Sep 2022, 19:05 Aaah, isto ko da je snimano u americi
Što se tiče nasilja države prema protestantima, još nisu dostigli nivo francuske.
Što ste ba munafici? Što fino ne priznate šta vam konkretno smeta? Msm, nije da ne znam.
Još je veća šega, što temu s Irana skrećeš na koronu.
Jel može biti jasno, da su ti te frustracije prozirne i očite?
Da si se vakciniso bio bi normalan.
- insomnia
- Rđav kurac
Nema veze korona. Nego nacin rjesavanja protesta u demokratskom svijetu. To oko korone je svjeze i masovno pa je najbolji primjer. Eto mogu i zuti prsluci ili bilo kakvi drugi protesti
- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7840 times
- Been thanked: 18507 times
Žene pale marame na masovnim protestima u Iranu protiv hidžaba

Žene su bile na čelu prostesta u Iranu izazvanih smrću u pritvoru žene privedene zbog kršenja zakona o nošenju hidžaba.
Građani su klicali dok su žene palile svoje hidžabe na lomači u Sariju u utorak, dok su nemiri trajali petu noć i proširili se na više gradova, javlja BBC.
Aktivisti su rekli da su snage sigurnosti u Urmiji i Piranshahru, na sjeverozapadu, ubile dvojicu demonstranata. Policijski pomoćnik također je navodno ubijen u Shirazu, na jugu.
Vjeruje se da je najmanje šest osoba ubijeno otkako su nakon smrti Mahse Amini izbili protesti protiv zakona o nošenju hidžaba i moralne policije.
Amini, 22-godišnja Kurdkinja iz sjeverozapadnog grada Saqeza umrla je u petak u bolnici nakon što je tri dana provela u komi. Bila je sa svojim bratom u Teheranu kada ju je uhapsila policija za moral, koja ju je optužila da je prekršila zakon prema kojem žene moraju pokriti kosu hidžabom ili maramom, a ruke i noge širokom odjećom.
Pala je u komu ubrzo nakon što se srušila u pritvorskom centru. Bilo je izvještaja da ju je policija tukla po glavi palicom i da je udarala njenom glavom o jedno od njihovih vozila, rekla je vršiteljica dužnosti visokog povjerenika UN-a za ljudska prava Nada al-Nashif.
Policija je demantirala da je bila maltretirana i rekla da je pretrpjela "iznenadno zatajenje srca". No njezina je porodica rekla da je bila u formi i zdrava.
"Tragična smrt Mahse Amini i navodi o mučenju i zlostavljanju moraju biti promptno, nepristrano i učinkovito istraženi od strane neovisnog nadležnog tijela, koje posebno osigurava da njena porodica ima pristup pravdi i istini", rekla je Al-Nashif.

Žene su bile na čelu prostesta u Iranu izazvanih smrću u pritvoru žene privedene zbog kršenja zakona o nošenju hidžaba.
Građani su klicali dok su žene palile svoje hidžabe na lomači u Sariju u utorak, dok su nemiri trajali petu noć i proširili se na više gradova, javlja BBC.
Aktivisti su rekli da su snage sigurnosti u Urmiji i Piranshahru, na sjeverozapadu, ubile dvojicu demonstranata. Policijski pomoćnik također je navodno ubijen u Shirazu, na jugu.
Vjeruje se da je najmanje šest osoba ubijeno otkako su nakon smrti Mahse Amini izbili protesti protiv zakona o nošenju hidžaba i moralne policije.
Amini, 22-godišnja Kurdkinja iz sjeverozapadnog grada Saqeza umrla je u petak u bolnici nakon što je tri dana provela u komi. Bila je sa svojim bratom u Teheranu kada ju je uhapsila policija za moral, koja ju je optužila da je prekršila zakon prema kojem žene moraju pokriti kosu hidžabom ili maramom, a ruke i noge širokom odjećom.
Pala je u komu ubrzo nakon što se srušila u pritvorskom centru. Bilo je izvještaja da ju je policija tukla po glavi palicom i da je udarala njenom glavom o jedno od njihovih vozila, rekla je vršiteljica dužnosti visokog povjerenika UN-a za ljudska prava Nada al-Nashif.
Policija je demantirala da je bila maltretirana i rekla da je pretrpjela "iznenadno zatajenje srca". No njezina je porodica rekla da je bila u formi i zdrava.
"Tragična smrt Mahse Amini i navodi o mučenju i zlostavljanju moraju biti promptno, nepristrano i učinkovito istraženi od strane neovisnog nadležnog tijela, koje posebno osigurava da njena porodica ima pristup pravdi i istini", rekla je Al-Nashif.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
E šta sve neće učiniti, ove feministkinje naoružane Soroševim parama. 

- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Has thanked: 22027 times
- Been thanked: 20086 times
- Status: Online
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
A ni ruskom satelitu Iranu, ne ide baš dobro
- Dori
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 15099 times
- Been thanked: 14876 times
Krokodil Behko wrote: 21 Sep 2022, 14:16 E šta sve neće učiniti, ove feministkinje naoružane Soroševim parama.![]()

”Fascism is cured by reading and racism is cured by traveling”
- insomnia
- Rđav kurac

Ja ti neću dimija Bećo
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Has thanked: 22027 times
- Been thanked: 20086 times
- Status: Online
I šta reći na to. Licemjerni zapad hu ha... lik dođe u sred New Yorka i zahtijeva da novinarka nosi maramu. Nabiti nogom iste sekunde.