Ma hajte molim vas
Joj ima i ona neka Turkinja drama dobra. Kad god dođem po kebab Turcin gleda njihov program i ona vodi neke sportske emisije
Moderator: Krokodil Behko
Allahu dragi, sve iste. Pa why
A devera jadan nekako. Nije ni lose sta je sve izduro i koliko puta. Ali vazda nasmijan, nikad ga nisam sreo a da je kuko...Maja wrote: 25 Sep 2022, 19:39 Uvijek mi je Mimo, kao voditelj, isao na zivce. Plus sav ispuderisan, roza zategnuta kosulja, bradica, svaka dlaka na svom mjestu.
Onda se razboli.
Kakav je sad sa zdravljem.
Zato što i jesu 3 slike od iste djevojke.
Joj gljivo
Ma znam, šalim sespacebound wrote: 25 Sep 2022, 20:09Joj gljivo![]()
Pa znam to. Nego je ta ista sa sve tri slike ista ko sve sad sto se vrte po tv i drustvenim mrezama. Sve istogplasticara i sminkera placaju. Samo boja kose i ociju varira. Nigdje individualnosti. Ko s trake da silaze.
Pa ima i tu pozitivnih stvari. Sjećam se prije dok nije svako bio klon, kada je jedan moj jaran ludio za jednom curom jer je ličila na Britney Spears. Jest da je imala 30 kila više i pričala kao Elzina iz Banovića ali jeste dosta ličila u licu na Britney. Poslije se ponosio što je izasao sa curom što liči na nju.
Nikakav problem, samo da markerom obilježi čelo da se može razlikovatiHAVANA wrote: 26 Sep 2022, 00:20 Eh eto tvoja ce cerka bit posebna a mimina ne valja. Ne vidim nista nepristojno na njoj, ne znam sta je problem uopste?
A to je razlog? Jer ih znaš privatnoHAVANA wrote: 26 Sep 2022, 00:35 Ja, i? Ti svoje ne bi? Jel nesto grijesi, ruzno prica, sta je problem? Isto boga mi ko da je u vladi federacije zaposlio a ne u privatnoj firmi. Koga boli qrac ko ce koga zaposliti u privatnoj firmi? Evo ja cu nailovu mater zaposlit kod sebe ako mi je cejf. Sto tako ne komentarises svoje voljene koji nama na grbacu idu? Za radna mjesta koja imaju pravila i uslove zaposljavanja. Ja kao privatnik mogu sta hocu i koga hocu zaposlit. Oni ne. I jednostavno odvratno je pricati na taj nacin. Meni je to cerka od druga, do neki dan curetak. Dajte sliku svoje cerke onda da joj onda komentarisemo guzove i sise...
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests