a sto vam je voda skupa u radnjama

kontam namjerno dizu cijene da ljudi piju onu iz cesme.
a sto vam je voda skupa u radnjama
Mito i korupcija u vrhu FIFA, a što je ujedno i njihov najveći skandal. Katar je podmitio glavne funkcionere.Maja wrote: 26 Sep 2022, 11:29 Ne znam otkud uopste ideja da se tamo igra. Katar i fudbal...kakve to veze ima. I da SP bude zimi![]()
Nije, samo ga "oslabljivao" nikad nije ukinuo ni zabranio totalno kao alkohol.
A nemam pojma. I nije specijalno. Mozda si naletio na neku radnju. Ja svakako cjepam cesmovacu
Jah, oni muslimani ko i ti.
religija mira, sta si ti mislio
A fakat citav tok utakmica su sjebali s ovim SP-omFuddo wrote: 26 Sep 2022, 13:41 Ne znam sto to uopste daju tim blesavim zemljama, treba uvesti pravilo da prvenstvo rotira na relaciji Amerika-Njemacka-Engleska.
Ostalima zabranit da se kandiduju, kome se ne svidja, ne mora igrat.
Kao razlog za ovo navesti, ne znate nista i nemrete imat sp, haj zdravo.
Ma debiliBeni wrote: 26 Sep 2022, 13:43A fakat citav tok utakmica su sjebali s ovim SP-omFuddo wrote: 26 Sep 2022, 13:41 Ne znam sto to uopste daju tim blesavim zemljama, treba uvesti pravilo da prvenstvo rotira na relaciji Amerika-Njemacka-Engleska.
Al et Blatter i Platini oslobodeni su za korupciju
Vidi što gura svoju amerikuFuddo wrote: 26 Sep 2022, 13:41 Ne znam sto to uopste daju tim blesavim zemljama, treba uvesti pravilo da prvenstvo rotira na relaciji Amerika-Njemacka-Engleska.
Jarane, vise fudbalskih stadiona ima meni oko kuce nego u citavoj IndijiTaare wrote: 26 Sep 2022, 14:34Vidi što gura svoju amerikuFuddo wrote: 26 Sep 2022, 13:41 Ne znam sto to uopste daju tim blesavim zemljama, treba uvesti pravilo da prvenstvo rotira na relaciji Amerika-Njemacka-Engleska.
Pa više fudbalske tradicije ima jedna indija neg tvoja usa.
Još kad reknu soker, stomak mi se okrene![]()
Ako se dobro sjecam, i u Brazilu je bilo nekih skandala sa sirotinjskim naseljima.Chan wrote: 26 Sep 2022, 13:52 Ja sigurno je Erdogan na tapeti jer je musliman, a ne sto cisti Tursku od politickih protivnika i sto ih trpa u zatvore. Pravo demokratski i u skladu sa poveljama o ljudskim pravima.
Tako i vlast Katara koja od samog pocetka nije stvorila normalne uslove za radnike, a na sta su od pocetka gradnje stadiona i ostalog redovno izvjestala razna udruzenja i komisije za ljudska prava. Naravno, nije ni FIFA povukla rucnu... uzese lovu i usutise se. Supci koji su direktno odgovorni, a na celu bivsi predsjesnik Sepp Blatter.
Kako ces ti uvoditi pravila kad nemas pojma o fudbalu?Maja wrote: 26 Sep 2022, 15:05 Ja bih uvela pravilo da domacini mogu biti samo evropske zemlje, juznoamericke (jok SAD) i poneka africka tj zemlje gdje je fudbal najvazniji sport. Ili npr da odrede da u razmatranje za domacina mogu uci samo zemlje koje su u prvih 20 na fifinoj rang listi.
Ovo mi je totalna glupost, isto kad npr neki arapcic koji ne zna objasniti ofsajd kupi prvoligasa iz engleske jer je, uz ergelu konja, set solitera, luku s jahtama i vozni park, odlucio da u svojoj kolekciji ima i fudbalski klub.