Suzivot

Društvene teme iz naše zemlje.

Moderator: Krokodil Behko

Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja
Has thanked: 14408 times
Been thanked: 24197 times
Status: Offline

Re: Suzivot

Post by Fuddo »

Taman malo pocnemo suzivotarit, i onda se Nazif i Chang pokrhaju, ode sve u sukurac.
Neda nam se, pa haj
Dozvolite da se obratimo
Masamune
Forumaš godine
Forumaš godine
Mood:
Has thanked: 22762 times
Been thanked: 20842 times
Status: Online

Post by Masamune »

Fuddo wrote: 26 Sep 2022, 14:08 Taman malo pocnemo suzivotarit, i onda se Nazif i Chang pokrhaju, ode sve u sukurac.
Neda nam se, pa haj
Pa evo realno. Jel tebi blizi Havana ili on? Ne u kontekstu koliko ih poznajes, vec ovih prica.
Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja

Post by Fuddo »

Chan wrote: 26 Sep 2022, 14:09
Fuddo wrote: 26 Sep 2022, 14:08 Taman malo pocnemo suzivotarit, i onda se Nazif i Chang pokrhaju, ode sve u sukurac.
Neda nam se, pa haj
Pa evo realno. Jel tebi blizi Havana ili on? Ne u kontekstu koliko ih poznajes, vec ovih prica.
Ma ja vas sve volim
Bogami
Jebiga, moji ste, da ste najgori, sta cu sad :D.
Dozvolite da se obratimo
Veca
Uvijek slobodna!
Uvijek slobodna!
Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
Has thanked: 25268 times
Been thanked: 6631 times

Post by Veca »

Neda nam se, pa haj

:D. jes' cojk naporan!
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja

Post by Fuddo »

Veca wrote: 26 Sep 2022, 14:25
Neda nam se, pa haj

:D. jes' cojk naporan!
Ma Nazif guzi Sebiju
Nema sta drugo bit
Dozvolite da se obratimo
Superhik
Poneki mu pročitamo
Poneki mu pročitamo
Has thanked: 79 times
Been thanked: 216 times

Post by Superhik »

Neda nam se, pa haj
Jel mogu ja odgovorit? :DD
Masamune
Forumaš godine
Forumaš godine
Mood:

Post by Masamune »

Superhik wrote: 26 Sep 2022, 15:10
Pa eto odgovori 😀
Superhik
Poneki mu pročitamo
Poneki mu pročitamo

Post by Superhik »

Chan wrote: 26 Sep 2022, 15:12
Superhik wrote: 26 Sep 2022, 15:10

Pa eto odgovori 😀
Dakle imam Srba rodbine, ujaka, tetke,. rodjaka od koji su par njih bas po mom ukusu vizavi druzenja, zajebancije, muzike,.. Ne slave Karadzica, Arkana, priznaju da jest bio genocid,.. ali imaju bojazan od Sarajeva i eventualne dominacije Bosnjaka,... pa bi eto radije da ostane RS makar u najliberalnijem obliku. Isto vrijedi i za neke moje skolske sa kojima sa odrastao i koje volim iskreno receno.

Naravno da su mi oni blizi od ovih velikih nabusanih Bosnjaka nacionalista sto misle da moras zivjeti po njihovom. Ali sve je to u miru i mimo politike.

Kada je politika u pitanju ili nedajBoze rat,.. tad mi je blizi vehabija iz Maoce nego najrodjeniji rod u Srba, skolski,.. a kamoli Nasuf i slicni. Jbg ali to je realnost danasnjice
Veca
Uvijek slobodna!
Uvijek slobodna!
Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
Has thanked: 25268 times
Been thanked: 6631 times

Post by Veca »

...ti tvoji rodjaci bi se trebali cuti, neka provicu i nista se ne sikirajte dok je nas :D. ..............i ja bih s njima zivjela, ali ne u sumskoj! :cudi
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9979 times
Been thanked: 11851 times

Post by Krokodil Behko »

Beni wrote: 26 Sep 2022, 13:53
Duh wrote: 25 Sep 2022, 09:47 Image
Image

Đe ovo ima da se kupi, osim slika na internetu?
Beni
Fuck you
Fuck you
Mood:
Has thanked: 2320 times
Been thanked: 5740 times

Post by Beni »

Krokodil Behko wrote: 26 Sep 2022, 15:51
Beni wrote: 26 Sep 2022, 13:53

Image

Đe ovo ima da se kupi, osim slika na internetu?
Ja ga u Amku vidjeo
Al pojma nema gdje ga ima jos ne idem ja u one redove s alkoholom haram a ja musliman
Fuck you a friendly note to start the day
Masamune
Forumaš godine
Forumaš godine
Mood:

Post by Masamune »

Superhik wrote: 26 Sep 2022, 15:20
Chan wrote: 26 Sep 2022, 15:12
Pa eto odgovori 😀
Dakle imam Srba rodbine, ujaka, tetke,. rodjaka od koji su par njih bas po mom ukusu vizavi druzenja, zajebancije, muzike,.. Ne slave Karadzica, Arkana, priznaju da jest bio genocid,.. ali imaju bojazan od Sarajeva i eventualne dominacije Bosnjaka,... pa bi eto radije da ostane RS makar u najliberalnijem obliku. Isto vrijedi i za neke moje skolske sa kojima sa odrastao i koje volim iskreno receno.

Naravno da su mi oni blizi od ovih velikih nabusanih Bosnjaka nacionalista sto misle da moras zivjeti po njihovom. Ali sve je to u miru i mimo politike.

Kada je politika u pitanju ili nedajBoze rat,.. tad mi je blizi vehabija iz Maoce nego najrodjeniji rod u Srba, skolski,.. a kamoli Nasuf i slicni. Jbg ali to je realnost danasnjice
Rat je posebna kategorija. Tu nema sumnje da na jednoj strani trebaju biti svi oni koji vole BiH. I najvece vehabije kao i najveci suzivotasi.

Politika je vec nesto drugo i zavisi u kojem kontekstu. Kad je kriminal u pitanju tu ne treba praviti razliku. Bar ja ne pravim. Isti mi je neki Bosnjak kriminalac bio vehabija ili suzivotas ili neki treci kao i neki Dodikov ili Covicev kriminalac.
Superhik
Poneki mu pročitamo
Poneki mu pročitamo

Post by Superhik »

Chan wrote: 26 Sep 2022, 15:56
Superhik wrote: 26 Sep 2022, 15:20

Rat je posebna kategorija. Tu nema sumnje da na jednoj strani trebaju biti svi oni koji vole BiH. I najvece vehabije kao i najveci suzivotasi.

Politika je vec nesto drugo i zavisi u kojem kontekstu. Kad je kriminal u pitanju tu ne treba praviti razliku. Bar ja ne pravim. Isti mi je neki Bosnjak kriminalac bio vehabija ili suzivotas ili neki treci kao i neki Dodikov ili Covicev kriminalac.
Meni nije. Pošto su svi kriminalci, biram najmanje zlo dakle. Pa radije onda nekog ba*ijskog kriminalca nego genocidnog. Rat podsjećam još traje, samo drugim sredstvima.

Eno ti slučaj Mostar. HDZ na vlasti bolja opcija?
Duh
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 1707 times
Been thanked: 2324 times

Post by Duh »

https://www.bosansko-pivo.com/index.html
Bosansko je kvalitetno premium svijetlo pivo.
Naša pivovara poznata je kao Bečka pivovara u cijeloj Austriji. Više od 180 godina kuhamo pivo s vodom iz vlastitog bunara koji je dubok preko 100 metara. Naš majstor pivovare odabire najfiniji hmelj i slad, uglavnom iz regionalnog uzgoja, kako bi osigurao najvišu kvalitetu u svakom koraku procesa proizvodnje piva.

Perfect Drinks GmbH – Beč
Bosansko Premium pivo kuhamo prema njemačkom Zakonu o čistoći iz 1516. godine.

ocito su zaboravili gavrila.

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Post by Krokodil Behko »

spacebound wrote: 26 Sep 2022, 07:27
insomnia wrote: 24 Sep 2022, 22:01 Image
Jebla vas svadja oko kafane, a ovo niko ne komentarise.
I kako ces ti suzivotarit?

Ovo je negiranje ratnih zločina i kršenje Inzkovog zakona.
Đe sad Shmidt, da ih pozatvara, kako to nalaže zakon?
ironman
sirius
sirius
Has thanked: 26120 times
Been thanked: 26754 times

Post by ironman »

Glavni drzavni tuzioc.
Moze slucaj gurnuti u ladicu ili ga trenutno formirati.
Kad vec imamo VP.
Tuzilastvo su trebali voditi stranci.
Barem poziciju glavnog tuzioca .
Pa onda ne bi cirilo ili bivol mogli birati slucajeve.
Ovako i ne znam vise jel salata ili dresing iste na celu i sa cime su zacinjeni..
dream of spring...
Masamune
Forumaš godine
Forumaš godine
Mood:

Post by Masamune »

Superhik wrote: 26 Sep 2022, 16:14
Chan wrote: 26 Sep 2022, 15:56

Meni nije. Pošto su svi kriminalci, biram najmanje zlo dakle. Pa radije onda nekog ba*ijskog kriminalca nego genocidnog. Rat podsjećam još traje, samo drugim sredstvima.

A ko je to dozvolio? Ko je također ulazio u koaliciju sa Srbima u Srebrenici? Ko neki dan izjavi da je ona Milićevička dobar odabir oko koje kruže razne afere? Ne bi bio problem da ne šuruju sa onima koji su htjeli zatrti bošnjačko sjeme na ovim prostorima i to decenijama. Ja tu ne pravim razliku, jer jedni drugima štite leđa.
Duh
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 1707 times
Been thanked: 2324 times

Post by Duh »

Krokodil Behko wrote: 26 Sep 2022, 16:33
spacebound wrote: 26 Sep 2022, 07:27

Jebla vas svadja oko kafane, a ovo niko ne komentarise.
I kako ces ti suzivotarit?

pa moglo bi se od njih uctivo zatraziti i imena tih muslimanskih ratnih zlocinaca, koji su sami svoje ubijali.

te stvari su nemoguce izvesti.
pogotovo vise puta.
sakriti-nemoguce.
Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Post by Krokodil Behko »

Duh wrote: 26 Sep 2022, 17:03
Krokodil Behko wrote: 26 Sep 2022, 16:33

pa moglo bi se od njih uctivo zatraziti i imena tih muslimanskih ratnih zlocinaca, koji su sami svoje ubijali.

te stvari su nemoguce izvesti.
pogotovo vise puta.
sakriti-nemoguce.

Ma znaju oni da to nije istina i tim gore.
Ovo je propaganda. Puka propaganda.
Superhik
Poneki mu pročitamo
Poneki mu pročitamo

Post by Superhik »

Chan wrote: 26 Sep 2022, 17:02
Superhik wrote: 26 Sep 2022, 16:14

A ko je to dozvolio? Ko je također ulazio u koaliciju sa Srbima u Srebrenici? Ko neki dan izjavi da je ona Milićevička dobar odabir oko koje kruže razne afere? Ne bi bio problem da ne šuruju sa onima koji su htjeli zatrti bošnjačko sjeme na ovim prostorima i to decenijama. Ja tu ne pravim razliku, jer jedni drugima štite leđa.
Možeš ti do sutra nabrajati grijehe SDA, i sve ću se složiti. Ali opet nisu genocidasi ni uzp. Kada je gard prema njima, tada nase unutrašnje podjele nisu toliko bitne. To je odlika izgrađene i stabilne nacije. Kada u isti politički blok stanu i mrske komunjare i djamijski lopovi. Kao i svugdje svijetu gdje i lijevi i desni, i demokrati i republikanci,... vade oči jedni drugima oko unutrašnjih pitanja i optužuju,... ali kada je gard prema drugima, tad su zajedno. Nacija ti je jarane isto ko familija. U svakoj familiji ima nesuglasica, crnih ovca, netrpeljivosti,... ali su zajedno ako neko sa strane ugrožava ili ponižava. I tako funkcionise kod stabilnih, a luzeri se vade na moralne principe.

Dok se probosanske snage dijele i trve u svim sferama, podijeljene oko polumjeseca I petokrake, gube i na kraće i na duže staze. I to zasluženo. A zna se ko u Mostaru nije htio sa kim.

I realno, kada Srbi I Hrvati gledaju Bosnjake sa koliko mržnje i netolerancije se odnose jedni prema drugima, zašto bi povjerovali u suživot sa takvima?

Ako Bosnjaci ili Bosanci ne mogu prihvatiti različitosti medju svojima, još manje mogu sa drugima.

Ako ne mogu sami sa sobom, kako ce sa drugima?

De sad nastavi o Bakiru, gdje odmah da kažem da se unaprijed slažem.
Post Reply

Return to “BiH”