to je bila MorgenKrokodil Behko wrote: 27 Sep 2022, 11:09Zana wrote: 27 Sep 2022, 11:05
Pa stavljala sam se na outfit u tom. Reko mi neko da je pokratka haljina![]()
Sjećam se ja, jel ona slika s čarapama dokoljenicama?

to je bila MorgenKrokodil Behko wrote: 27 Sep 2022, 11:09Zana wrote: 27 Sep 2022, 11:05
Pa stavljala sam se na outfit u tom. Reko mi neko da je pokratka haljina![]()
Sjećam se ja, jel ona slika s čarapama dokoljenicama?

Mumin pravi

Htjela sam da stanem na kraj ovim ugnjetavanjima i da kreiram čarape u kojima ćete moći da nosite mini suknje. U kojima će vaše noge da izgledaju savršeno, bez celulita, da se pokrivaju ožiljci i vene i da vas ne bole noge poslije dugog stajanja

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Gdje pise da su mrezaste?ina wrote: 27 Sep 2022, 11:41Htjela sam da stanem na kraj ovim ugnjetavanjima i da kreiram čarape u kojima ćete moći da nosite mini suknje. U kojima će vaše noge da izgledaju savršeno, bez celulita, da se pokrivaju ožiljci i vene i da vas ne bole noge poslije dugog stajanja
Mrežastim čarapama?
E jesi im i pomogla.
Ili te zamišljene čarape još nisu u javnosti![]()

insomnia wrote: 27 Sep 2022, 08:52 Zasto sada pedesetogodisnjakinje ne mogu nositi mini suknje? Kamo ove starke?

Slusam

I gledam

Noge su moj adut i zene sa lepim nogama trebale bi da ih ističu, naravno u skladu sa svojim godinama. Leti jedino u bašti obucem šorc, nikad ne bih izasla tako na ulicu.

Daj da vidimo te noge

Kad izadjem sledeci put

Svuci trenerku pa uslikaj

A što samo s čarapama?

Pa u nekim stvarima sam konzervativnaZana wrote: 27 Sep 2022, 20:24A što samo s čarapama?Morgen wrote: 27 Sep 2022, 18:09
Noge su moj adut i zene sa lepim nogama trebale bi da ih ističu, naravno u skladu sa svojim godinama. Leti jedino u bašti obucem šorc, nikad ne bih izasla tako na ulicu.
Inace nosim kratko al samo sa stramplama.
Ja opet samo golo, bez čarapa![]()
Dokle kratko ti nosiś?![]()