Pa tačno sam vidio i veselije dženaze i sahrane

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

Pošto su te gljive koje konzumiraš?Krokodil Behko wrote: 30 Sep 2022, 20:26Taare wrote: 30 Sep 2022, 18:48 Ope taj behko neš palamudi
Haman u zadnjih par dana pretjera sa hošafom pa nema pojma šta piše
Šote mori šote, neka gori sve.
Boli me kurko, što ti nemaš plina, ima da se bude na pravoj strani historije.
Eventualne nejasnoće?

Jesam li ja to možda napiso neki post bez argumenata?

Taare wrote: 01 Oct 2022, 09:18Pošto su te gljive koje konzumiraš?Krokodil Behko wrote: 30 Sep 2022, 20:26
Šote mori šote, neka gori sve.
Boli me kurko, što ti nemaš plina, ima da se bude na pravoj strani historije.
Eventualne nejasnoće?

opet neotesanost.

Skin wrote: 01 Oct 2022, 14:39opet neotesanost.Taare wrote: 01 Oct 2022, 09:45
Jesam li ja to možda napiso neki post bez argumenata?
Naravno da nisam. Što se ustvari javljaš? Krivo ti što sam razotkrivao laži i izmisljotine koje ste postali.
to sta ti mislis da si razotkrio je stvarno pitanje ovih gljiva.
svjedocanstva, snimci i slike zrtava rezima u iranu su neoboriv argument za svaku ublehu po kojoj je zivot u iranu "super i nista im ne fali".
jedine lazi i izmisljotine su tvoje, toliko spinovati i kopati za alternativnim istinama...zaludjenost, uzivaj.

Jok, vala. Vidi se da bezze piše i fura ad hominem. Nikad nijednog argumenta, ali moramo vjerovat ono što napiše.Krokodil Behko wrote: 01 Oct 2022, 14:46Skin wrote: 01 Oct 2022, 14:39
opet neotesanost.
to sta ti mislis da si razotkrio je stvarno pitanje ovih gljiva.
svjedocanstva, snimci i slike zrtava rezima u iranu su neoboriv argument za svaku ublehu po kojoj je zivot u iranu "super i nista im ne fali".
jedine lazi i izmisljotine su tvoje, toliko spinovati i kopati za alternativnim istinama...zaludjenost, uzivaj.
Nisi mu to smjela reći. sad ćeš morati do ponoći, da diskutuješ s njim.

I izrael koristi kurde. Koliko znam, redovna avionska linija iz izraela u irački kurdistan.insomnia wrote: 01 Oct 2022, 17:20 I sve ovo sranje krenu od Kurda. Istih onih koji proizvode nestabilnost u Iranu, Iraku, Turskoj i Siriji. Onih marksisticko, ljevicarskih frakcija koji su od kolega po Evropi uzdignuti na pijedastal a u stvarnosti zenska prava u istom tom Kurdistanu su na puno nizem nivou nego u samom Iranu