Treba sve posutat u Bregavu.
Dosta je zajebancije
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Pa dobro, šah-mat sa tvoje strane, priznajemDuminjo wrote: 03 Oct 2022, 02:06Idi bolan spavaj. Nemoj da ti vadim postove kako ces se nekome smijati poslije izbora kad Bake razvaliNaseef Mushroom wrote: 03 Oct 2022, 02:03
Neću![]()
Razbudilo me izborno veče a sutra praznik ovdje, ne moram rano ustati.
Ipak ne mijenja to šta je Insomnia napisao, koka ili jaje situacija![]()

Procito sam do onog dijela kako pises sta je SDA osvojila.Naseef Mushroom wrote: 03 Oct 2022, 02:18Pa dobro, šah-mat sa tvoje strane, priznajemDuminjo wrote: 03 Oct 2022, 02:06
Idi bolan spavaj. Nemoj da ti vadim postove kako ces se nekome smijati poslije izbora kad Bake razvali![]()
![]()
Ova sada novonastala situacija me možda ne može natjerati da se na glas smijem ali mogu se sigurno nasmješiti na euforiju kako je SDA propala jer je Denis pobjedio Bakira a ustvari je SDA jaka kao i prije jer imaju najviše mjesta u parlamentu i ne može se bez njih formirati vlast. Šta vjše, moglo bi se izvesti da SDA formira vlast bez ijedne od tih stranaka koje su podržale Denisa.
Ova "smak svijeta" atmosfera kod obraćanja SDA je više vezana za Bakirov ego "Gdje će se to desiti da se neko izabere umjesto mene?". Da je kandidat umjesto njega bio Džaferović ili Softić onda bi i Bakirovo obraćanje bilo optimističnije jer je SDA kao stranka ostvarila odličan rezultat.
Ali sada stvarno idem lećiJedva gledam

Ko zombi sam, od juce od 6 ujutru do jutros 3.. jos smo medju prvima zavrsili sve. red ispred opstine gluho bilo, dokad ce ostali ostati

Za muštuluka si. Vodim te na ručak

Pa da, birali između proljeva i lite.Maja wrote: 03 Oct 2022, 02:23 Moje najvjernije musterije tradicionalno nisu glasale za snsd. Vodi Sarovic u Berkovicima i Ljubinju, pa cak i u Gacku i Bileci. Cudo mi za Bilecu.

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests