Ma kako će ići. Nakon tamo negdje 300 godina će ga svi spominjati ko veliku historijsku ličnost koja je spasila BiH.Chan wrote: 03 Oct 2022, 20:01 Treba ovo pustiti da vidimo kako će u suštini ići. Ovo nagađanje, naprđivanje, poluinformacije i ostalo ne znače trenutno ništa i samo prave štetu i dižu paniku bezveze.
HDZ (kao i nijedna druga stranka) ne može više budalasati sa vitalnim nacionalnim interesom u vezi svakakvih gluposti i to je odlično, ali isto tako prava Hrvata su zaštićena i to znači da trenutno HDZ niko ne može zaobići u formiranju vlasti i odlučivanju. Dobili su i oni, ali i ostali. Sve dok ne mogu blokirati svaku važnu promjenu za državu zbog budalaština to je progres.
OHR - Christian Shmidt
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4452 times
- Been thanked: 3412 times
- Status: Offline
Re: OHR - Christian Shmidt
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3940 times
- Been thanked: 2966 times
to da su jedan od kljucnih faktora u formiranju vlasti,donosenja odluka ...
mnogo lose,dugorocno gledano
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- edo_79
- Inventar foruma

- Mood:
- Has thanked: 478 times
- Been thanked: 1465 times
Pogledaj nazad par stranica, ja ga lijepo pitam u čemu je fol, nisam upućen, on meni pa koliko puta ću ti objašnjavati, možeš pričati bajke Bošnjama i onim iz miješanih brakova, itd .... Ako je nečim isfrustriran i radi nečega ljut, ja mu sigurno neću biti taj na koga će se istresati bez razloga, a ovo za Bošnju (čak i onom kršćanskom) je jednim dijelom upućeno i meni, zato sam ga lijepo zamolio .....Melek wrote: 03 Oct 2022, 20:02Što? Pa kad onaj tamo može ležerno srati o tim istim stvarima uz sve privilegije, može i ovaj katolik bosanski. Ne treba sad…edo_79 wrote: 03 Oct 2022, 18:57
Najljubaznije bih te zamolio da povedeš računa o izražavanju, a naročito o etiketiranju .... Hvala na razumijevanju
I da ponovim još jednom ... Bošnjo nisam, iz miješanog braka nisam ali U KONSTITUTIVNI TOR NEĆU ....
"Znaš li šta je najlepše u životu? Želja, prijatelju."
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- Has thanked: 22782 times
- Been thanked: 20862 times
Pa šta si ti mislio i čemu si se nadao? Budi ba realan. Ne možeš ih izbrisati gumicom. To je nemoguće. Tu su, ostaće i pitaće se bar dok je Dejtona i dok je njihov broj ovoliki. Za 50 godina možda bude druga priča, jer je njih sve manje i mnogo više demografski propadaju u odnosu na ostale narode... naravno, pod uslovom da ne bude sranja u međuvremenu.Pasaga wrote: 03 Oct 2022, 20:06 to da su jedan od kljucnih faktora u formiranju vlasti,donosenja odluka ...
- Taktika
- Sitna buranija

- Mood:
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 32 times
Zna li iko ovde sta ova nametnuta odluka ovog š*pka znaci? Sta je drugacije? Zar nisu hrvati mogli blokirati sve preko DN svakako i prije ove odluke?
Njsam procitao novi zakon ali kontam ovako
23- Bosnajci
11- Ostali
= 34 pro BIH
23- Hrvata
23- Srba
= 46 protiv BIH
E sad, sta ako mi posaljemo 10 pro BiH hrvata u hrvatski DN? Ili sta ako posaljemo 10 pro BiH srba u srpski DN?
Da li ovo znaci da postoji sansa za iskorak gradjanske BiH kroz srbe i hrvate koji su patrioti???
Njsam procitao novi zakon ali kontam ovako
23- Bosnajci
11- Ostali
= 34 pro BIH
23- Hrvata
23- Srba
= 46 protiv BIH
E sad, sta ako mi posaljemo 10 pro BiH hrvata u hrvatski DN? Ili sta ako posaljemo 10 pro BiH srba u srpski DN?
Da li ovo znaci da postoji sansa za iskorak gradjanske BiH kroz srbe i hrvate koji su patrioti???
- Melek
- Deer Hunter

Ma tip prostro šahovsku tablu i poredo figure. Dobro, to je bilo i prije al je sad dodo i onaj šahovski sahat za brzopoteznu igru 
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Pa kamo ti 10 probih hrvata i pride 10 srba?
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- Taare
- greatest

- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 25293 times
- Been thanked: 6634 times
- Status: Online
...naslo bi se ,Insomnia, no sikiriki! 
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
-
KatoBosanski
- Sitna buranija

- Has thanked: 402 times
- Been thanked: 94 times
Da su se Bosnjaci umjesto samogetoizacije malo rasprsili, ovaj zakon ne bi mogao proci. Barem ne u ovoj formi, sto ne znaci da se ne bi naslo neko drugo rjesenje koje bi islo na ruku HDZrvatima.
- Melek
- Deer Hunter

Kakva sad samogetoizacija, o čemu ti…
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Pa nemere. Oni sjede i cekaju pravdu. Vidili kako Ukrajina. Rusi se Ruski svijet. Zoka i Dodik ruski igraci, nece dati svijet i raja…KatoBosanski wrote: 03 Oct 2022, 22:26 Da su se Bosnjaci umjesto samogetoizacije malo rasprsili, ovaj zakon ne bi mogao proci. Barem ne u ovoj formi, sto ne znaci da se ne bi naslo neko drugo rjesenje koje bi islo na ruku HDZrvatima.
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 25293 times
- Been thanked: 6634 times
- Status: Online
...pa kud vise rasprsit, ne kontam!
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
- Melek
- Deer Hunter

Sad vas je malo više što notorno kenjate o šnjacima. Cool 
Shotë mori shotë, trolovi se kote
Shotë mori shotë, trolovi se kote
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 4200 times
- Been thanked: 3882 times
Pa vidjeli smo kako su se jednom u milion godina svi udružili. Dino, Bakir, Forto, Sebija, Mašić i ostali svi na jednom mjestu. Ali važno je odmah okrenuti na ismijavanje Zahiragića taj dan, i onda se čude što je SDA pobjedila.KatoBosanski wrote: 03 Oct 2022, 22:26 Da su se Bosnjaci umjesto samogetoizacije malo rasprsili, ovaj zakon ne bi mogao proci. Barem ne u ovoj formi, sto ne znaci da se ne bi naslo neko drugo rjesenje koje bi islo na ruku HDZrvatima.
Oni pravi SDPovci i ljevičari prije 20 godina bi sjeli svaki put zajedno sa SDA kada je u pitanju država dok je kod ovih mržnja prema SDA jača od ljubavi prema Bosni i Hercegovini.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly

- Has thanked: 9164 times
- Been thanked: 5858 times
I dal je ikome jasno kako će funkcionisat ova Šmitova izmjena?
The Dark Side Of The Forum...
-
KatoBosanski
- Sitna buranija

Bosnjaci se mahom nisu vratili na svoja ognjista, a i kad jesu, povratak je unisten unutarnjim migracijama. Najvise KS i TK, i to mahom SDA ciljano naselila ljude u ilegalnim favelama kako bi stvorila sigurnu glasacku bazu. Dodatni urbicid kroz gradnju betonskih getoa u suradnji sa Tihomirom Brajkovicem da i ne spominjem. Vec sam pisao o ovome, da je imalo pameti prvo bi pomeli Zapadni Mostar-Neum i Istocno Sarajevo-Brcko, pa onda redom nastavili tamo gdje ima najvise potencijala (citaj: najmanje nebosnjaka).
Jedino je Brcko koliko toliko nase, ali i to je slabo, trebalo bi biti preko 70% Bosnjaka. Gledati kako Izraelci silom kradu tudju zemlju, tako mi moramo legalno kupovati i vracati nasu. I tad bi nastala dreka, ali tko im jebe mater, bilo bi im teze crtati etnicke linije podjele (bilo za nove entitete ili konacnu podjelu BiH).
- Melek
- Deer Hunter

Pa neće
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.
- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly

- Has thanked: 9164 times
- Been thanked: 5858 times
-
KatoBosanski
- Sitna buranija

Ti pricas o politickoj fragmentaciji, ja pricam o prostornoj samogetoizaciji. Ne znam tko ismijava, neka ekipa na drustvenim mrezama ili? To niti je bitno, niti neprihvatljivo, niti moguce zaustaviti. Ja sam isto da se zajedno sjedna sa SDA, ali morali bi prvo letiti Sebija, Bakir, Novalic, Zahiragic i jos puno njih, a od toga nazalost apsolutno nista.Naseef Mushroom wrote: 03 Oct 2022, 22:38Pa vidjeli smo kako su se jednom u milion godina svi udružili. Dino, Bakir, Forto, Sebija, Mašić i ostali svi na jednom mjestu. Ali važno je odmah okrenuti na ismijavanje Zahiragića taj dan, i onda se čude što je SDA pobjedila.KatoBosanski wrote: 03 Oct 2022, 22:26 Da su se Bosnjaci umjesto samogetoizacije malo rasprsili, ovaj zakon ne bi mogao proci. Barem ne u ovoj formi, sto ne znaci da se ne bi naslo neko drugo rjesenje koje bi islo na ruku HDZrvatima.
Oni pravi SDPovci i ljevičari prije 20 godina bi sjeli svaki put zajedno sa SDA kada je u pitanju država dok je kod ovih mržnja prema SDA jača od ljubavi prema Bosni i Hercegovini.
Uostalom, SDA bez obzira na retoriku radi upravo na podijeli Bosne, oni to jedino ne mogu reci javno jer bi cak i dobar dio njihove glasacke baze bio protiv toga. Zato uostalom i potpisuju dogovore ispod stola, a onda kazu strancima da oni to nametnu, a oni se kao prave da su protiv. Cesto prepuste vruc krumpir opoziciji ili ih cak optuzuju za izdaju, dok eto oni spasavaju ono sto se moze.