Izbori u BiH
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- carobnjak N
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 801 times
- Been thanked: 927 times
- Status: Offline
Re: Izbori u BiH
Ona Alma Čolo iz Sda je za njih sviju politički uzor.
Ima odličan nastup, a išla je u sve debatne emisije, čak i kod Senada. Iz ove postave, to im je jedino što valja
Ima odličan nastup, a išla je u sve debatne emisije, čak i kod Senada. Iz ove postave, to im je jedino što valja
niko te ne može spasiti osim tebe (Bukovski)
- bosnjakinja
- Inventar foruma

- Has thanked: 225 times
- Been thanked: 359 times
Ne znam sto branis Bakira? Realno i ja Sam glasala za njega ali rezultat pokazuje da narod hoce sda bez bakiraNaseef Mushroom wrote: 03 Oct 2022, 22:31Pa i nije baš da hoće bez Bakira. Ako sam dobro pročitao onda je procentualno SDA kandidat ove godine bjo solidan u poređenju sa prošlim izborima ali ga je ukopalo što je više stranaka glasalo za Denisa tj. SBB, NiP i NS glasači su ove izbore podržali SDPovca jer su i njihove stranke podržale SDP.
Denis je imao apsolutnu vecinu glasova,jasno je da su mnogi sda-glasaci dali glas njemu
SDA nije pala ali se mora suocit s ovim a i priie par god je Bakir udarao silu -ne silazi on s trona Pa je bahato nastupao u stilu kome se napusta neka ide. Pa je otjerao sve,,konakovic,zvizdic,efendic itd
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3940 times
- Been thanked: 2966 times
Nebih se bas slozio, ni u kakvoj sit.stobom
Bakir je dobar,samo voli izdat.
U Hercegvini nije dobio nista, sta mislis zbog cega.
Bakir je dobar,samo voli izdat.
U Hercegvini nije dobio nista, sta mislis zbog cega.
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- Has thanked: 22755 times
- Been thanked: 20838 times
I mene su neki prozvali SDO botinom prije par mjeseci kad sam ih upozoravao da spuste loptu sa svojim glupostima i da su se i kod ljevice namnozili razni botovi. Onaj pici i slicni njemu. Nakaci se jedan, pa onda za njim jos petorica. Mada nisu ni ovi s druge strane puno bolji, ali na klixu ipak dominiraju ovi prvi.Laser wrote: 03 Oct 2022, 22:12Ni truna tolerancije, ni traga iole uljudnoj diskusiji. Ko god se usudi napisati bilo šta što samo tukne na nešto što nije u potpunom skladu sa njihovim horskim pjevanjem, taj je odmah SDO botina, uhljeb, na državnoj sisi, sendvičar, izdajnik, krezuba seljačina itd.Superhik wrote: 03 Oct 2022, 21:44
Nije ono vidjelo ljevice jarane. Ljevica je striktno, tradicionalno, ideoloski,... na demokratskim osnovama. Sloboda govora, tolerancija,.. itd.
Ono na klix-u je cisto jednoumlje i shvatanje politike, drustsva na nivou diktature. Imas malu grupu privilegovanih seronja koji mogu sve i hrpu budala koji redovno dobijaju ban za sitnicu.
Propagiraju stereotipne prikaze islama i Bosnjaka na negativan nacin, opsesiju Bakirom, mrznju prema Komsicu,.. a raju fataju na jugonostalgiju jer kroz taj kontekst se isto provlaci antibosnjastvo i islamofobija. Ako ce mo porediti politicku ideologiju sa opstom slikom na zapadu,... blize su desnici nego ljevici. Klix ti je u vlasnistvu brace Daria i Maria Šimića. Nebi me iznenadilo da su bliski Covicu jer mrznja prema Komsicu je postala patoloska.
Naravno da postoji ekstremna ljevica,.. ali toga nema kod nas.
Žestoki su glasačai SDP i NS, dakle ljevičarskih stranaka. Nemamo ljevljih. Dakle, ljevičari su i nije ih malo.
- Laser
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 1273 times
- Been thanked: 4066 times
Kakva je ono katasteofa u TK? Zašto je SDP onoliko pao?Chan wrote: 04 Oct 2022, 08:18I mene su neki prozvali SDO botinom prije par mjeseci kad sam ih upozoravao da spuste loptu sa svojim glupostima i da su se i kod ljevice namnozili razni botovi. Onaj pici i slicni njemu. Nakaci se jedan, pa onda za njim jos petorica. Mada nisu ni ovi s druge strane puno bolji, ali na klixu ipak dominiraju ovi prvi.Laser wrote: 03 Oct 2022, 22:12
Ni truna tolerancije, ni traga iole uljudnoj diskusiji. Ko god se usudi napisati bilo šta što samo tukne na nešto što nije u potpunom skladu sa njihovim horskim pjevanjem, taj je odmah SDO botina, uhljeb, na državnoj sisi, sendvičar, izdajnik, krezuba seljačina itd.
Žestoki su glasačai SDP i NS, dakle ljevičarskih stranaka. Nemamo ljevljih. Dakle, ljevičari su i nije ih malo.
Klanjam džematile po parkovima.
- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly

- Has thanked: 9147 times
- Been thanked: 5837 times
Zato jer je tuzlanski SDP od ranije pucao po šavovima, da bi ga na kraju u Tuzli napustio Bijedić i formirao svoju stranku.
U Živinicama SDP-e napusta Hasan Muratović.
Bijedić i Muratović su bili prilično bitni SDP - e igraci.
Još prije je dio glasova SDP-a odnio SDU, DF, NS i sl.
U Živinicama SDP-e napusta Hasan Muratović.
Bijedić i Muratović su bili prilično bitni SDP - e igraci.
Još prije je dio glasova SDP-a odnio SDU, DF, NS i sl.
The Dark Side Of The Forum...
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9979 times
- Been thanked: 11851 times
Masovnim odzivom na izbore, Hrvati u BiH su i sebi i drugima pokazali kako se neće predati bez borbe i kako im ne pada na pamet samovoljno odustati od svoga prirodnoga prava
Kojim masovnim izlaskom?
Sve hrvatske stranke, osvojile 140.000 glasova.
Ko dvije sarajevske opštine i kakva prava hoće?
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
To pitaj SmitaKrokodil Behko wrote: 04 Oct 2022, 10:21Masovnim odzivom na izbore, Hrvati u BiH su i sebi i drugima pokazali kako se neće predati bez borbe i kako im ne pada na pamet samovoljno odustati od svoga prirodnoga prava
Kojim masovnim izlaskom?
Sve hrvatske stranke, osvojile 140.000 glasova.
Ko dvije sarajevske opštine i kakva prava hoće?
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14698 times
- Been thanked: 10229 times
Izetbegovici (ovi sadasnji) moraju otici sa scene SDA, ako stranka zeli imati relevantnog kandidata.
Ovo sve je show Bakira i Sebije, i njihovo izivljavanje nad pristalicama, ali i ostalim gradjanima.
Sigurna sam da postoje ljudi koji bi bili puno karizmaticniji i bolji za stranku i za one koji je podrzavaju.
Ovaj Duminjov upis je tako tacan. Hadzikadic je odlican kandidat i vjerujem da bi sa njegovim znanjem i analizama napokon stali na noge, bar ekonomski i politicki, ali covjek je "previse" kulturan i odmjeren. Ne prolazi to kod nasih ovaca, nazalost.
Ovo sve je show Bakira i Sebije, i njihovo izivljavanje nad pristalicama, ali i ostalim gradjanima.
Sigurna sam da postoje ljudi koji bi bili puno karizmaticniji i bolji za stranku i za one koji je podrzavaju.
Ovaj Duminjov upis je tako tacan. Hadzikadic je odlican kandidat i vjerujem da bi sa njegovim znanjem i analizama napokon stali na noge, bar ekonomski i politicki, ali covjek je "previse" kulturan i odmjeren. Ne prolazi to kod nasih ovaca, nazalost.
Duminjo wrote: 03 Oct 2022, 22:42
Biracko tijelo je 90% politicki nepismeno.
Hadzikadic moze dva mjeseca pricati o nauci, niko ga skoro nece cuti.
Zato se cuje neki konj koji arlauce i koji je zanimljiv na sceni.
Mediji su vlast. Ne mislim samo na TV. Sebija uzdahne, izadje vijest na skoro svim portalima.
Mislim da je sve i jedan medij u i oko Sarajeva prenio ona dva spota Zahiragica.
Jednostavno nas zanima sta je uradio isto kosto nas zanimaju vijesti o Dodiku.
Posto nas takvi zanimaju, u medijima su takvi 00/24.
A hadzikadic i dalje moze pricati o nauci..
Mi volimo grand, granduše, pink i slicne kU.rce.. Tako volimo i zahiragice, kasumovice, konakovice, dodike i druge i slicne od kojih se normalan i pametan ne vidi/postoji.
Dokaz tome ti je i nacin glasanja za clana predsjednistva.
Više je onih koji su glasali za Becirovica samo zato sto Hadzikadic nema sanse da pobijedi Izetbegovica, a u sustini, izbor im je hadzikadic nego onih koji stvarno jesu glasali za hadzikadica.
Mediji su od covjeka prije izbora napravili gubitnika i on nije imao sta traziti.
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
Eto mister je objasnio djelomično, ali prvi nagovještaji su bili nakon što je Nikšić postao predsjednik stranke.Laser wrote: 04 Oct 2022, 09:08Kakva je ono katasteofa u TK? Zašto je SDP onoliko pao?Chan wrote: 04 Oct 2022, 08:18
I mene su neki prozvali SDO botinom prije par mjeseci kad sam ih upozoravao da spuste loptu sa svojim glupostima i da su se i kod ljevice namnozili razni botovi. Onaj pici i slicni njemu. Nakaci se jedan, pa onda za njim jos petorica. Mada nisu ni ovi s druge strane puno bolji, ali na klixu ipak dominiraju ovi prvi.
Jedan ogranak tuzlanskog SDP-a je gurao svog čovjeka Edina Delića, a Đasmin i druga ekipa su bili za Nikšića. Bilo je gusto, ali je presudio Vojin i glasovi iz RS pa je Nikšić postao predsjednik. Tad je Edin digao ruke od stranke jer nije mogao ništa svoje da progura i onda je izašao i formirao svoju, pa je za njim došao i Bijedić i ostali (SDU - socijaldemokratska unija). Ustvari, nisam siguran ko je prvi od njih dvojice izašao i kreirao tu stranku, ali nije ni bitno. Kasnije su otišli i Muratović i drugi. Ovo je samo blijeda sjena onog starog tuzlanskog SDP-a i zato mene ovi rezultati na TK uopšte ne čude. Većinom su ostali Nikšićevi puleni, a njemu je opet samo bitno Sarajevo iako je SDP uvijek bio najjači u Tuzli i da je ovdje kičma. Da bi malo smirio tenzije prema njemu samom od strane Tuzle i glasača SDP (Tuzlaci glasači SDP-a uglavnom ne vole Nikšića jer ga smatraju Lagumdžijinim potrčkom) zato su izgurali našeg Denisa gotovo na vrh stranke, a eto sad i u predsjedništvo kao neki vid kompenzacije.
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
Iako je blijeda sjena i dalje se Tuzla crveni godinama. Naravno grad, a ne Kanton. Ako se SDP skroz raspadne u Tuzli raspast će se i onaj u Sarajevu.
- Mister No

- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8210 times
- Been thanked: 19309 times
Mozda je vec neko postavljao.
Bgti ne samo rodno selo, nego i na mjestu gdje se trivicka udala ima 0 glasova. Pa kako su glupi, sami sebi problem napravise. Sto nisu namijestali po nekim nidje veze mjestima.
Al baba je bas slatka
Bgti ne samo rodno selo, nego i na mjestu gdje se trivicka udala ima 0 glasova. Pa kako su glupi, sami sebi problem napravise. Sto nisu namijestali po nekim nidje veze mjestima.
Al baba je bas slatka
- Mister No

Đasmin kad ode u parlament biće pravo zanimljivo u borbi za gradonačelnika ali i u unutar SDP-a
The Dark Side Of The Forum...
- harlekin
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 167 times
- Been thanked: 374 times
Ma okle ti to da narod oce SDA bez Bakirabosnjakinja wrote: 04 Oct 2022, 07:28Ne znam sto branis Bakira? Realno i ja Sam glasala za njega ali rezultat pokazuje da narod hoce sda bez bakiraNaseef Mushroom wrote: 03 Oct 2022, 22:31
Pa i nije baš da hoće bez Bakira. Ako sam dobro pročitao onda je procentualno SDA kandidat ove godine bjo solidan u poređenju sa prošlim izborima ali ga je ukopalo što je više stranaka glasalo za Denisa tj. SBB, NiP i NS glasači su ove izbore podržali SDPovca jer su i njihove stranke podržale SDP.
Denis je imao apsolutnu vecinu glasova,jasno je da su mnogi sda-glasaci dali glas njemu
SDA nije pala ali se mora suocit s ovim a i priie par god je Bakir udarao silu -ne silazi on s trona Pa je bahato nastupao u stilu kome se napusta neka ide. Pa je otjerao sve,,konakovic,zvizdic,efendic itd
Trulez i pokvareni talog je isti s ili bez zutog govna na vrhu,jedini tko hoce SDA je SDA gamad,paraziti i nesposobnjakovici koji samostalno ne mogu postic nist pa se onda uclane u SDA.
- insomnia
- Rđav kurac

Nu kako ga telence gleda 

- insomnia
- Rđav kurac

Po rezultatima izboraharlekin wrote: 04 Oct 2022, 11:33Ma okle ti to da narod oce SDA bez Bakirabosnjakinja wrote: 04 Oct 2022, 07:28
Ne znam sto branis Bakira? Realno i ja Sam glasala za njega ali rezultat pokazuje da narod hoce sda bez bakira
Trulez i pokvareni talog je isti s ili bez zutog govna na vrhu,jedini tko hoce SDA je SDA gamad,paraziti i nesposobnjakovici koji samostalno ne mogu postic nist pa se onda uclane u SDA.