Meni to bas bode oci kad vidim Nike tene, Adidas donji dio trenerke.spacebound wrote: 05 Oct 2022, 08:15Glupo ti?
Evo, ne znam. Sve krenem tako vani, pa se vratim i uparim, a kontam da vjerovatno ljudi mijesaju![]()
Ali ok, nije tako strasno
Moderator: VIP

Meni to bas bode oci kad vidim Nike tene, Adidas donji dio trenerke.spacebound wrote: 05 Oct 2022, 08:15Glupo ti?
Evo, ne znam. Sve krenem tako vani, pa se vratim i uparim, a kontam da vjerovatno ljudi mijesaju![]()

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
MrH wrote: 05 Oct 2022, 08:12Uzasspacebound wrote: 05 Oct 2022, 07:26 E da vas pitam, nosite li vi raspar, npr, duks adidas, a donji dio trenerke nike, ili i gornji i donji dio jednog brenda, a patike drugog![]()
![]()

Ne obraćam pažnju na to osim ako ne štrči izgledom tipa da su boje užasne i ne idu zajedno i slično.spacebound wrote: 05 Oct 2022, 07:26 E da vas pitam, nosite li vi raspar, npr, duks adidas, a donji dio trenerke nike, ili i gornji i donji dio jednog brenda, a patike drugog![]()

Ja sam sad pocela ici po djecu u trenerci, ne mogu se 4 puta dnevno presvlacit, vala, a i jucer putovala tako.

Ja sam izgleda skroz naopak.Meni super kad vidim zensko u trenerci il ono farmerke,starke,nesta...A nervira me kad je vjecito ko na note...

Svabe u prljavim rudaricama hodaju po MinKenu, idi bizi

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests