Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Chan wrote: 05 Oct 2022, 08:04
Zamislio sam malu sa muškarcem od 165
kakva romantika
moRe ga nositi u rukama
Ja sam 180....
Cesto se desilo da mi pridju tako neki "mali".....Da poprave lozu valjda, k'o ce ih znati...Vrijedi probati
To su vjerovatno oni koji nisu iskompleksirani zbog toga. Ljudi koji su se s time pomirili, tj. sa sudbinom i onim što im je priroda podarila i što ne mogu promijeniti. Takvi su obično sretni i zadovoljni sa samim sobom, a kad si takav onda privlačiš i druge oko sebe. Naravno, malo teže će upaliti kod žena koje su visočije od njih. Bezbeli su bili i sa visočijim ženama od njih samih.
Oni koji imaju komplekse neće ni prići.
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
Najljepsi muskarac kojeg poznajem je za pola glave nizi od mene, ali kad se sretnemo ne mogu prestati gledati u njega
Najsimpaticniji muskarac kojem poznajem, sa fenomenalnim smislom za humor je za glavu nizi, i kad stoji sa mnom i prica imam osjecaj da sam ko bandera.
Ovaj drugi i trza na mene rekla bih, ali mi kao muskarac (seksualno) nikako nije privlacan
sCHeta
I, s obzirom da sam vazda bila okruzena kosarkasima i odbojkasima, nekako mi je logicno da bude visociji od mene.
Samo jednog sam imala da bio "nizak" (175, ja sam 169), svi ostali 190 i visociji
A zasto ne bit' obican, voljet male stvari,
Zasto svako mora biti glavni?
Sta to lijepo ima obraz uprljan sa flekom,
I zasto sa tugom gledam za covjekom..