Ja ba ... taktika. Oni levati sve napadaju te sto izgledaju ko srednjoskoljke a ove druge zanemarene. Prolaz siguran. A i dalje izgledaju taman.

Moderators: spacebound, Duminjo
Ja ba ... taktika. Oni levati sve napadaju te sto izgledaju ko srednjoskoljke a ove druge zanemarene. Prolaz siguran. A i dalje izgledaju taman.
Stvarno Ramo, jel istina da im idu u koso?
Jest jebote
To su mi svi tamo rekli - piju mnogo vode, najmanje tri litre dnevno. Uvijek nose flasicu vode sa sobom i zaljevaju se. Izbjegavaju sunce, kineskinje nikad ne izlaze vani dok sunce ne zadje. Ono neke kreme preparati je prazna prica za prodaju kineskih krema i pomada. Tamo ce ti reci da su najtrazenije i najskuplje kreme iz njemacke.
Pa sta
Sta cu pricat.
Imaju krompira.
Sad napravila, sta kazes? Posto si strucnjakOdraz wrote: 05 Oct 2022, 20:33Imaju krompira.
On im je za pomfri.![]()
Ja jednom zapekao pole krompira u rerni, uz tv da mezim, naidje cimer kinez reko dela bujrum (na engleskom jasno), ka'e sta ti je to sefe, reko krompir jeboteon corava (na engleskom jakako), ka'e joj jes' dobro mi kinezi nikad ovako ne spremamo ... ma nemaju pojma samo imaju nekih egzoticnih biljaka i zivotinja koje kuhaju kao sto su riza i kokoske pa to nama cudno ...![]()
Ja sam sebi kuhao nasa jela. Pekao hljeb ... ribu ... sogandolmu ...Morgen wrote: 05 Oct 2022, 21:198DB86CC3-BEAE-4ABD-BD7A-9116526FD2A0.jpegOdraz wrote: 05 Oct 2022, 20:33
Imaju krompira.
On im je za pomfri.![]()
Ja jednom zapekao pole krompira u rerni, uz tv da mezim, naidje cimer kinez reko dela bujrum (na engleskom jasno), ka'e sta ti je to sefe, reko krompir jeboteon corava (na engleskom jakako), ka'e joj jes' dobro mi kinezi nikad ovako ne spremamo ... ma nemaju pojma samo imaju nekih egzoticnih biljaka i zivotinja koje kuhaju kao sto su riza i kokoske pa to nama cudno ...![]()
Sad napravila, sta kazes? Posto si strucnjak
Users browsing this forum: No registered users and 12 guests