Izbori u BiH
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Skin
- Inventar foruma
- Has thanked: 2887 times
- Been thanked: 3260 times
- Status: Offline
Re: Izbori u BiH
mislim.da ce ti google najbolje reci tacan broj.
poenta izjave je da se prvi put u rsu uopste pojavio neko sa idejom gradjanske drzave i dobio neku paznju.
tamo nikad nikakav vojin nece dobiti nista znacajno glasova, to drustvo ce se tesko promijeniti.
poenta izjave je da se prvi put u rsu uopste pojavio neko sa idejom gradjanske drzave i dobio neku paznju.
tamo nikad nikakav vojin nece dobiti nista znacajno glasova, to drustvo ce se tesko promijeniti.
- Skin
- Inventar foruma
pa je li govorio konakovic da je dogovorena koalicija hdz-sda-snsd?
vidjrt cemo
krokodil
vidjrt cemo
krokodil
- Sheval
- Forum [Bot]
- Has thanked: 344 times
- Been thanked: 870 times
Opet na mom izbornom pobijedili lijevi, na svakoj poziciji
I za predsjedništvo, i za ovih nekih milion parlamenata i skupština
S koljena na koljeno, vazda left

Vazda neki lijevi
I za predsjedništvo, i za ovih nekih milion parlamenata i skupština
S koljena na koljeno, vazda left
Vazda neki lijevi
- Duminjo
- Urednik foruma
- Has thanked: 2598 times
- Been thanked: 8004 times
Taj sto se pojavio sa idejom gradjanske drzave je nebitan jer tamo glasacko tijelo glasa upravo suprotno tim idejama.Skin wrote: 08 Oct 2022, 14:58 mislim.da ce ti google najbolje reci tacan broj.
Mi tu mozemo samo navijati za loše ili lošije. Pitanje je samo ko je tu loš a ko lošiji.
- Skin
- Inventar foruma
to los ili losiji mozemo izmedju dodika i trivicke i tako tih likova. vojin predstavlja nesto sasvim drugo. ne slazem se, to sto je takva ideja tamo uspjela dobiti paznju i mjesto, je jako znacajno 

- Duminjo
- Urednik foruma
- Skin
- Inventar foruma
- Duminjo
- Urednik foruma
To je više neka sunceva zraka koja se pojavila kroz rupu propale kuce nego temelj.
Temelj entiteta i ono sto tamo niko ne da je entitetsko glasanje. 90% njih to ne da i nema tu promjene jos bog zna do kada.
Temelj entiteta i ono sto tamo niko ne da je entitetsko glasanje. 90% njih to ne da i nema tu promjene jos bog zna do kada.
- Skin
- Inventar foruma
pa sta bi tek rekao za hadzikadica onda
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- Duminjo
- Urednik foruma
- Skin
- Inventar foruma
- insomnia
- Rđav kurac
- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times

Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
- Has thanked: 3803 times
- Been thanked: 3530 times
Pa jeste li čitali onaj FGR forum? Baš oni koji bi trebali na Vojina najviše svršavati sada ga optužuju da je Dodikov igrač koji je se samo kandidovao da oduzme glasove, slično kao što u entitetu Federacija optužuju Hadžikadića.Skin wrote: 08 Oct 2022, 14:58 mislim.da ce ti google najbolje reci tacan broj.
Sada imamo tri struje:
Srbe koji ne bi nikada "Alijinom/Bakirovom Srbinu" dali glas
Konzervativne Bošnjake koji me bi nikada dali glas "vlahu"
I sada i ova treća struja, FGR/wannabe ljevičari koji koliko god mi bili antipatični, su bila jedina nada za nekoga kao Vojina, koji ga smatraju Dodikovim igračrm.
Znači pišite pripalo.
Sutra da se pojavi neki Franjo u Širokom Brijegu koji će na čelu istetovirati ljiljan optužili bi ga da je Čovićev igrač jer zna da nema šansi ali se ipak kandiduje pa mu je jedini cilj da uzme glasove.
Sada imamo situaciju da oni koji su trebali najviše biti za suživot pljuju tu ideju (Komšića, Vojina) dok u isto vrijeme forsiraju priču kako moramo sa ultra nacionalistima Draškom,Trivić, Vukanović.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Ali zanimljivo kako kod toliko broja glasova za SDA se priča o krezuboj stoci koja ne zna glasati ili su glupsoni pa glasali za određene kandidate a kod pobjede Denisa šute.
Valjda narodu za sekundu narasli zubi, završili 3 fakulteta i prestali biti stoka kada su uzeli olovku da zaokruže Denisa.
Valjda narodu za sekundu narasli zubi, završili 3 fakulteta i prestali biti stoka kada su uzeli olovku da zaokruže Denisa.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
- insomnia
- Rđav kurac
- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times

Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
- Laser
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 1180 times
- Been thanked: 3678 times
Mene se sjeti samo kad je neko nasikira.

Theologically I am a sunni. Politically I am a shia.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]

- TAFKAP
- Forum [Bot]
- Has thanked: 1564 times
- Been thanked: 2649 times
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Has thanked: 21198 times
- Been thanked: 19186 times
Pa evo ja ga gotivim zato što je i veći gospodin i veći stručnjak od oba kandidata koji BiH sigurno želi samo dobro, jer mu poitika ne treba i ne živi od iste niti je ikad. Bakira su i nasljedstvo i politika katapultirali u visine da njegova porodica gospodari decenijama, a Denis je duži period čisti uhljeb bez obzira na stručnost.
Mirsad ima ljude, konekcije u svijetu i ostalo i može dosta dobrog donijeti za know how pogotovo u IT segmentu koji je i dalje ovdje poprilično nerazvijena grana. Pratim ga duže vrijeme i on to već radi uveliko i bez obzira na politiku, a šta bi tek bilo da je jedan od trojice u Predsjedništvu. Ovdje je samo bitno koliko jedni drugima ljudi šukaju i spuste i krkanluk koji proizilazi iz toga, a na osnovu toga i dobijaju glasove i izbore ako već nije zbog prevare. Uporedi koliko je puta Mirsad nekog od kandidata uvrijedio, a koliko su njega i to pogotovo Denis. Ljudi svršavaju na priče kako je to Bakirov igrač, a ne kontaju da će svaki novi igrač poput Mirsada sutra biti okarakterisan kao igrač drugog zavisno od toga ko je veći favorit. Postaju smiješne priče o rasipanju glasova. Da hoće sve glasove prosuti na trećeg da propadnu oni koji o tome govore.
Dosadilo je silom glasati za jednog koji je izbore fokusirao ne na vlastitu misiju i viziju, već samo da dobije onog drugog i da ga popljuje do kraja. Zato sam i sam glasao za Denisa. Za profesora sam prije 4 godine i sad mi je žao što nisam opet. Zato je njegova stranka dobila glasove na svim nivoima, a kad me pitaju za koga sam glasao i to kažem opet dođe do izražaja sav onaj gore navedeni krkanluk, ismijavanje i priče o rasipanju glasova. I tako sve od izbornog ciklusa do izbornog ciklusa.