Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Zizi wrote: 09 Oct 2022, 18:57
Ja sam ti lajkala sve što si objavljivao.
A i ti si počeo zabušavati kao i pizarro, na klixu objavljivao, a ovdje se nešto stisnuo.
Eno turio sam lukovice danas
Pa rekoh ti. Dori mi ubila snove. Mi se na klixu zajebavali, turali slike, igrali nesto slicno kukofu ovdje kad eto ti gospođetine, nakon sto je otisla na rajvosax jer se zaboga vlasnik foruma nije udostojio da pita nju za dozvolu da promjeni ime. Kae joj vi samo pricate nestA bezveze. Ja hocu kad ujutru ustanem da gledam slike ‘rane uz kafu. I bi sta bi
Jaoo, a tebi teško palo što tako komentariše.
Hajde biži tamo.
Eno turio sam lukovice danas
Pa rekoh ti. Dori mi ubila snove. Mi se na klixu zajebavali, turali slike, igrali nesto slicno kukofu ovdje kad eto ti gospođetine, nakon sto je otisla na rajvosax jer se zaboga vlasnik foruma nije udostojio da pita nju za dozvolu da promjeni ime. Kae joj vi samo pricate nestA bezveze. Ja hocu kad ujutru ustanem da gledam slike ‘rane uz kafu. I bi sta bi
Jaoo, a tebi teško palo što tako komentariše.
Hajde biži tamo.
A gdje su ti lukovice? Ne nađoh ih na ovoj temi.
Eeee
Đe se trenutno nalazite.
I gospođa imuno osim sto me je pohvalila mi je dala i jedan materinski savjet
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
ja sam tu vidjela par njegovih jela, kad je postavljao i sasvim dovoljno da ocijenis da je to perfekcija..ambijent, jelo, fotka, sve. ali dugo nisam vidjela neko njegovo jelo.
ja sam tu vidjela par njegovih jela, kad je postavljao i sasvim dovoljno da ocijenis da je to perfekcija..ambijent, jelo, fotka, sve. ali dugo nisam vidjela neko njegovo jelo.
Kako bi volela da vidim
Meni je to odmah drugacije ako musko kuva