I dok kurwa Europa priprema završnu fazu za BiH i Bošnjake, stiže nam danas ova super vijest, objavljeno prije 3 sata
Potpredsjednik Evropske komisije Margaritis Schinas posjetio BiH, pohvalio upravljanje migracionom krizom
Ti isti migranti koji se i ne bi nalazili kod nas da ih ta ista Europa, prenstveno Merkel i njena Njemačka nisu pozvali "Svi ste dobrodošli".
Ti isti migranti koji ne bi ni htjeli biti u našoj zemlji ali su druge EU države preko noći zatvorili granice, jer smo mi budale pa smo "Svi ste dobrodošl" bukvalno shvatili.
Ti isti migranti gdje je EU dala zeleno svjetlo drugoj EU državi Hrvatskoj da ih mlati i ponižava na granici kao da nisu ljudska bića i onda ih prebacivali nama, i to je još EU pravdala sa "Ne možemo mi u srcu EU kritikovati one EU zemlje koje se tako ponašaju koje brane EU granice".
Ti isti migranti čiji je stampedo posljedica ponašanja drugih zapadnih država, gdje BiH najmanje tu snosi krivicu ali mi moramo opet sve pokusati, kao što smo za sve posljedice dešavanja u Hrvatskoj, Sloveniji i Kosovu mi najgore prošli.
Ti isti migranti koji su samo u mjestima sa bošnjackim većinom a nema ih u Bijeljini ili Zvorniku.
Ima tajming logike, kada već od nas prave Palestinu onda je logičnije da su Abdul i Mahmoud na pravoj teritoriji.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.