Eis, ti znas biti mrgud

Moderator: VIP
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Sejooooo!!!! Jutros mislim na tebe....

Prebrojao pazar od prosle sedmice

A jooooj
Hej, vjeruj da sam gledala malo avione kako, kad, sta....Imamo sad raspust prva sedmica u novembru.
Sta god da je, bjezimo

Znas ti kad treba doci, kad je najljepse u proljeceDori wrote: 10 Oct 2022, 08:01Hej, vjeruj da sam gledala malo avione kako, kad, sta....Imamo sad raspust prva sedmica u novembru.
Ali zove nas drug u Götebrog...Tamo ima ogromni zabavni park i sad sveg za Haloween. Malom bi garant to bilo zanimljivije...Vidjecu.
Ako ne jesen, onda proljece definitivno. Ljeto ne sigurnoAli pijemo kafu svakako
![]()

Ma par puta dosla ljeti....NO! Zima, jesen, proljece, sve moze osim ljeta...Ono zimi u Sarajevu minu 10, dodjem tu, otvorim prozor od auta, zapahne me topli zrak. Tu plus 10, 15...MrH wrote: 10 Oct 2022, 08:02Znas ti kad treba doci, kad je najljepse u proljeceDori wrote: 10 Oct 2022, 08:01
Hej, vjeruj da sam gledala malo avione kako, kad, sta....Imamo sad raspust prva sedmica u novembru.
Ali zove nas drug u Götebrog...Tamo ima ogromni zabavni park i sad sveg za Haloween. Malom bi garant to bilo zanimljivije...Vidjecu.
Ako ne jesen, onda proljece definitivno. Ljeto ne sigurnoAli pijemo kafu svakako
![]()
![]()

Nije nego je tmurno,hladnjikavo,ide mi kamion ,moram istovarat,prebacivat,slikat,,pisat,jebat mater svoju a sve u roku 48 sati...Ostario sam.Nekad sam mu se radovo.

Uuuaaaaaspacebound wrote: 10 Oct 2022, 08:03 Ja sad moram da vam priznam nesto. I mene je konacna spoznaja iznenadila.
Godinama pomalo, a sad definitivno, zaljubila sam se u planineZauvijek. Ovo je ljepse od mora.
A svako malo neko zivopisno bajkovito jezero, te rijeka, te potok, tu i tamo vodopad.
Ako Bog da, kad dodjem zastalno prvi godisnji odmor provest cu na 500 km dugoj Alpskoj magistrali, koja se proteze od Bodensee do Könnigsee
Samo daj Boze zdravlja.

Pa i mene su tako gledali i pitali kad hodam gologuz. Samo im kazes znas li ba odakle sam ja?Dori wrote: 10 Oct 2022, 08:07Ma par puta dosla ljeti....NO! Zima, jesen, proljece, sve moze osim ljeta...Ono zimi u Sarajevu minu 10, dodjem tu, otvorim prozor od auta, zapahne me topli zrak. Tu plus 10, 15...![]()
Ja citav vikend kratkih rukava, bez jakne, Sve me cudno gledaju![]()
Jedno ljeto nas 8 doslo u sred jula....bez rezervacije![]()
![]()

Pa to je meni cudnoMrH wrote: 10 Oct 2022, 08:17Uuuaaaaaspacebound wrote: 10 Oct 2022, 08:03 Ja sad moram da vam priznam nesto. I mene je konacna spoznaja iznenadila.
Godinama pomalo, a sad definitivno, zaljubila sam se u planineZauvijek. Ovo je ljepse od mora.
A svako malo neko zivopisno bajkovito jezero, te rijeka, te potok, tu i tamo vodopad.
Ako Bog da, kad dodjem zastalno prvi godisnji odmor provest cu na 500 km dugoj Alpskoj magistrali, koja se proteze od Bodensee do Könnigsee
Samo daj Boze zdravlja.![]()
Salim se. Sve imaju svoju ljepotu, samo ko sta vise voli, plivanje, skijanje ili hodanje.
Ja sam citav svoj zivot imao potajnu zelju da zivim na moru tako da ako tebe planine cine sretnom samo naprijed![]()
Users browsing this forum: vila and 8 guests