Ukrajina
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- insomnia
- Rđav kurac
- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
- Status: Offline
- ironman
- sirius
- Has thanked: 24125 times
- Been thanked: 24572 times
- Status: Online
- spacebound
- Urednik foruma
- Has thanked: 9587 times
- Been thanked: 16090 times
Re: Ukrajina
Ovo je hit 
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Melek
- Deer Hunter
- Has thanked: 4222 times
- Been thanked: 3138 times
Jadni mongoloidi, svašta će ih snaći.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Has thanked: 21093 times
- Been thanked: 19076 times
Pederi i pedofili će zagospodariti svijetom. Novi svIjetski poredak. Hudi Rusi u odbrani tradicionalnih vrijednosti protiv imperijalista, pedera i pedofila sa zapada.Amsterdammer wrote: 11 Oct 2022, 00:46 Rusija ce past,pa ce stici pederski/pedofilski novi svijetski poredak. To sam odavno rekao.. evo sad neki po youtube-u isto govore. Nordstream su Amerikanci srusili, Biden je vec pretijo s tim... a sad ko biva Rusi uradili.
Ovo je prije 8 mjeseci postavljeno na youtube... znaci eto.
President Biden on Nord Stream 2 Pipeline if Russia Invades Ukraine: "We will bring an end to it."
Odakle izvirete led vas jebo. Prvo, nepismen si. Drugo, manje visi na mračnim mjestima interneta gdje šire nebuloze, teorije zavjere itd.
Treće, Amerika najvjerovatnije jeste to roknula i to jeste za dobrobit Evrope protiv barbara sa istoka da se konačno otrijezne i da ne kalkulišu.
Last edited by Masamune on 12 Oct 2022, 10:46, edited 1 time in total.
- spacebound
- Urednik foruma
Jes vidio onaj felacio ruskih vojnika snimljen lgbt dronom NATO i naci ukrajinacaChan wrote: 12 Oct 2022, 09:31Pederi i pedofili će zagospodariti svijetom. Novi svIjetski poredak. Hudi Rusi u odbrani tradicionalnih vrijednosti protiv imperijalista, pedera i pedofila sa zapada.Amsterdammer wrote: 11 Oct 2022, 00:46 Rusija ce past,pa ce stici pederski/pedofilski novi svijetski poredak. To sam odavno rekao.. evo sad neki po youtube-u isto govore. Nordstream su Amerikanci srusili, Biden je vec pretijo s tim... a sad ko biva Rusi uradili.
President Biden on Nord Stream 2 Pipeline if Russia Invades Ukraine: "We will bring an end to it."
Odakle izvirite led vas jebo. Prvo, nepismen si. Drugo, manje visi na mračnim mjestima interneta gdje šire nebuloze, teorije zavjere itd.
Treće, Amerika najvjerovatnije jeste to roknula i to jeste za dobrobit Evrope protiv barbara sa istoka da se konačno otrijezne i da ne kalkulišu.

Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
Nisam. Na poslu ne vidim pola stvari koje postavite zbog zabranaspacebound wrote: 12 Oct 2022, 09:39Jes vidio onaj felacio ruskih vojnika snimljen lgbt dronom NATO i naci ukrajinacaChan wrote: 12 Oct 2022, 09:31
Pederi i pedofili će zagospodariti svijetom. Novi svIjetski poredak. Hudi Rusi u odbrani tradicionalnih vrijednosti protiv imperijalista, pedera i pedofila sa zapada.
Odakle izvirite led vas jebo. Prvo, nepismen si. Drugo, manje visi na mračnim mjestima interneta gdje šire nebuloze, teorije zavjere itd.
Treće, Amerika najvjerovatnije jeste to roknula i to jeste za dobrobit Evrope protiv barbara sa istoka da se konačno otrijezne i da ne kalkulišu.![]()

- spacebound
- Urednik foruma
Auh, a ja to sad ne znam naciChan wrote: 12 Oct 2022, 09:40Nisam. Na poslu ne vidim pola stvari koje postavite zbog zabranaspacebound wrote: 12 Oct 2022, 09:39
Jes vidio onaj felacio ruskih vojnika snimljen lgbt dronom NATO i naci ukrajinaca![]()
![]()

- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9230 times
- Been thanked: 10964 times
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- insomnia
- Rđav kurac
Eno za dobrovit Evrope takođe propiso najveci ruski naftovod. Zanimljivo kako unatoc sankcijama nafta i dalje stize
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- Amsterdammer
- Na probnom
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 5 times
Ja ako sam nepismen, to je sto sam rodjen u Amsterdamu, i to davno prije rata... Al zato caprim cetri jezika i medju Nizozemcima sam najbolji u Engleskim jeziku bio..Chan wrote: 12 Oct 2022, 09:31Pederi i pedofili će zagospodariti svijetom. Novi svIjetski poredak. Hudi Rusi u odbrani tradicionalnih vrijednosti protiv imperijalista, pedera i pedofila sa zapada.Amsterdammer wrote: 11 Oct 2022, 00:46 Rusija ce past,pa ce stici pederski/pedofilski novi svijetski poredak. To sam odavno rekao.. evo sad neki po youtube-u isto govore. Nordstream su Amerikanci srusili, Biden je vec pretijo s tim... a sad ko biva Rusi uradili.
Odakle izvirete led vas jebo. Prvo, nepismen si. Drugo, manje visi na mračnim mjestima interneta gdje šire nebuloze, teorije zavjere itd.
Ti za mene nisi Bosanac ili Bosanka.. samo ti rat treba u Bosni da bi kontao covjek da ima zavjera. Kako su uveli embargo protiv oruzja koji je samo nama smetao, dok su Srbi vec bili spremni i naoruzani.. Da je ta zavjera jos od Ilirskih doba.
A jos cu ti postaviti snjimak John F Kennedija u kojim covjek sam govori da je zavjera velika nad cijelim svijetom.. pa covjek je dao zivot da bi mi saznali tu istinu.
Odakle stizem pitas? Pa sa vislje pozicije da bi se spustio na tvoj nivo.
Haj malo provociraj ako zelis, pa da te nepismeno, verbalno poderem.
Last edited by Amsterdammer on 12 Oct 2022, 11:22, edited 1 time in total.
For they shall see the end of the wise and shall not understand what God in His counsel hath decreed of him, and to what end the Lord hath set him in safety. They shall see him and despise him; but God shall laugh them to scorn: and they shall hereafter be a vile carcase, and a reproach among the dead for evermore. For He shall rend them, and cast them down headlong, that they shall be speechless; and He shall shake them from the foundation; and they shall be utterly laid waste
- Amsterdammer
- Na probnom
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 5 times
For they shall see the end of the wise and shall not understand what God in His counsel hath decreed of him, and to what end the Lord hath set him in safety. They shall see him and despise him; but God shall laugh them to scorn: and they shall hereafter be a vile carcase, and a reproach among the dead for evermore. For He shall rend them, and cast them down headlong, that they shall be speechless; and He shall shake them from the foundation; and they shall be utterly laid waste
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
Bizi bolan. Dovoljno sam napisao u prethodnom postu. Isto kao da ste pripadnici nekog kulta jbt
- Fuddo
- Maliciozni seronja
- Has thanked: 13564 times
- Been thanked: 22331 times
Pa i jesuChan wrote: 12 Oct 2022, 11:24 Bizi bolan. Dovoljno sam napisao u prethodnom postu. Isto kao da ste pripadnici nekog kulta jbt
Tu pomoci nema, samo malj.
Dozvolite da se obratimo
- insomnia
- Rđav kurac
Lijepo je to sve i dosta toga stoji samo alternativa koju nude Rusi je stotinu puta gora i mracnija
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
-
- Sitna buranija
- Has thanked: 30 times
- Been thanked: 93 times
Primjetno je da je homoseksualizam u porastu.
Novi svjetski poredak.
Putin sam protiv svih.
Novi svjetski poredak.

Putin sam protiv svih.