Moderator: Krokodil Behko

Nema na čemuinsomnia wrote: 14 Oct 2022, 09:23 Ih al nije isto kad ti ga zaprdi BLAGO ALKOHOLIZIRANI gospodin Helmut iz Klagenfurta ko kad ti ga turi pijana svinja Sadmir iz Celica

Na ovaj cemo te. Najvisi ringispil

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

A znaci ipak te strahTaare wrote: 14 Oct 2022, 09:33 Hehehe
da završim čekanićima donjim
Biži ba, ne posjećujem takve hepeninge.

Chan wrote: 14 Oct 2022, 10:03 Ti mala pricas o luna parku sa strane, a ne o onim kucicama raznih pivara.
Ovo sto Taare govori je istina iako bih ga najradije nabio nogom. Bio sam 3 puta i svega sam se nagledao. Ali najubitacnija scena je bila pred ulazom. Dodjose neki sa limuzinom, treba izbacila pola golog tijela kroz prozor dok su je iznutra dva frajera obradjivala i sve se vidilo.

Ma znam, ne osporavam to. Niti mogu o tome pricati, ni u jedan sator zagazila nisam.Chan wrote: 14 Oct 2022, 10:03 Ti mala pricas o luna parku sa strane, a ne o onim kucicama raznih pivara.
Ovo sto Taare govori je istina iako bih ga najradije nabio nogom. Bio sam 3 puta i svega sam se nagledao. Ali najubitacnija scena je bila pred ulazom. Dodjose neki sa limuzinom, treba izbacila pola golog tijela kroz prozor dok su je iznutra dva frajera obradjivala i sve se vidilo.

A dobro što se tiče atrakcija i toga uvijek će biti bolje. Kod nas i kad se pojavi luna park nekim čudom bude atrakcija koje možeš nabrojati na prste obje ruke. U Tuzli na prste jedne ruke.Mala_Mu wrote: 14 Oct 2022, 10:29Ma znam, ne osporavam to. Niti mogu o tome pricati, ni u jedan sator zagazila nisam.Chan wrote: 14 Oct 2022, 10:03 Ti mala pricas o luna parku sa strane, a ne o onim kucicama raznih pivara.
Samo mi smijesno iscudjavanje i poredjenje sa nasim koji sadrzajno ne nude nista od onoga o cemu ja pricam.
Zato se ne treba cuditi sto je nekome draze otici na Oktoberfest. Nikakvi kompleksi. Budimo realni jbt kao da sam u Diznilendu bila![]()

Rum wrote: 14 Oct 2022, 10:06Chan wrote: 14 Oct 2022, 10:03 Ti mala pricas o luna parku sa strane, a ne o onim kucicama raznih pivara.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Pa i u Zenici isto.Chan wrote: 14 Oct 2022, 10:32A dobro što se tiče atrakcija i toga uvijek će biti bolje. Kod nas i kad se pojavi luna park nekim čudom bude atrakcija koje možeš nabrojati na prste obje ruke. U Tuzli na prste jedne ruke.Mala_Mu wrote: 14 Oct 2022, 10:29
Ma znam, ne osporavam to. Niti mogu o tome pricati, ni u jedan sator zagazila nisam.
Samo mi smijesno iscudjavanje i poredjenje sa nasim koji sadrzajno ne nude nista od onoga o cemu ja pricam.
Zato se ne treba cuditi sto je nekome draze otici na Oktoberfest. Nikakvi kompleksi. Budimo realni jbt kao da sam u Diznilendu bila![]()