Dado Polumenta oženit će lijepu vjeroučiteljicu Selmu Mekić
Moderator: Krokodil Behko
Re: Dado Polumenta oženit će lijepu vjeroučiteljicu Selmu Me
Ko je bio pas lani i ove je godine, samo godinu stariji
Nervira me kad je covjek govno a ponasa se k'o Rafaelo kuglica
Čudo bi bilo da su ostali u braku...danas je to postalo nešto najnormalnije.
Zato ja predlažem djeci da se ne vjenčavaju,svejedno se i izvanbračna zajednica isto broji...
Zato ja predlažem djeci da se ne vjenčavaju,svejedno se i izvanbračna zajednica isto broji...
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica

- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 625 times
- Status: Offline
Čak pet mjeseci potrajali
I neka mi opet neko priča da se ljudi transformišu preko noći,da može kafanski pjevač i bula,i tako to.....
I neka mi opet neko priča da se ljudi transformišu preko noći,da može kafanski pjevač i bula,i tako to.....
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
Ljudi se nikad ne mijenjaju...posebno je nemoguće nekog promijenit, a mnogi to isprobavaju na svojim partnerima
Fine djevojke su u krevetu u 9, da bi mogle kući doći do 11. 
- Lanci
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 94 times
- Been thanked: 49 times
pih bitnija mu karijera od braka..koja je on bitanka,jos kaze ovo je jedno dodatno iskustvo za mene. 
I keep my personal life private,so don’t think you know me!
You know what I allow you to know.
You know what I allow you to know.
ne budite tako stroge
mozda je covek imao iskrenu zelju da se promeni al kad je skonto da nije to to, nije hteo duze da je zavlaci .
video sam vec ljude da se menjaju kad nadju zenu zbog koje se promene...
mozda ova ipak nije bila ta.
mozda je covek imao iskrenu zelju da se promeni al kad je skonto da nije to to, nije hteo duze da je zavlaci .
video sam vec ljude da se menjaju kad nadju zenu zbog koje se promene...
mozda ova ipak nije bila ta.
- komsija
- Aktivni forumaš

- Been thanked: 2 times
Prvo ; Njegov brak sa tom vjerouciteljkom je cisti promasaj i mnogi su i prije sumnjali da moze opstati
I koji k... se ta zena vezala za njega ako je znala da je on ipak pjevac i da to nece napustiti a i sto bi napustao ako mu to dobro ide i ako dobro zaradjuje
I koji k... se ta zena vezala za njega ako je znala da je on ipak pjevac i da to nece napustiti a i sto bi napustao ako mu to dobro ide i ako dobro zaradjuje
Kada ljudi odu od tebe, pusti ih neka idu.Tvoja sudbina nikada nije vezana za nekoga ko te napusti. To ne znači da je ta osoba loša, nego da je njena uloga u tvom životu završena."
I, obratno!
I, obratno!
Publicity 
Gledam te nekim drugim ocima
upravo onako kako ne treba...
I ne shvatam sta mi se desava
nedostaje mi rec koja resava
u tebi je neka tajna ostala
k'o muzika starih majstora
upravo onako kako ne treba...
I ne shvatam sta mi se desava
nedostaje mi rec koja resava
u tebi je neka tajna ostala
k'o muzika starih majstora
Bas ne kontam sta je ona ocekivala
Nervira me kad je covjek govno a ponasa se k'o Rafaelo kuglica
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 7887 times
- Been thanked: 18648 times
Pa ovaj ne prestaje
NAKON RAZVODA: Dado Polumenta u depresiji, plače i opija se po klubovima!
Dado Polumenta prije pet mjeseci se oženio i to je najveći šok bio za njegove fanove jer im nije bilo ni poznato da je u vezi, a tek ne da će se oženiti.
Kada je objavljeno da se oženio mnogi su mislili da je u pitanju marketinški potez, ali on se istinski zaljubio, a sada jako pati jer se razveo.
Kako otkrivaju izvori Expressa bliski pjevaču on se često opija u beogradskim klubovima, govori kako mu je teško i kako mu nedostaje njegova žena Selma, ali kako jednostavno nije više mogao da trpi te svađe i ta pitanja:„Gdje si, gdje sada putuješ, gdje se nalaziš, sa kim si, kada ćeš kući``.
Njegov posao je takav da mora non stop da putuje i da radi, on je milio da će se ona navići na njegov pjevački poziv i da će joj biti jasno da mora da radi. Želio je djecu sa njom i dugoročan brak ali zbog tolike tenzije, svađe i raspravke odlučili su da je najbolje da se razvedu.
Njemu nije nikako lako jer se nisu razveli zato što je ljubav prestala već samo zato što više nisu mogli zajedno. Upućeni kažu da je više puta plakao i dolazio u iskušenje da je pozove, i da se vide, ali kako zna da to ne bi imalo poentu kada ne mogu biti zajedno odustajao je i opet nalazio lijek u alkoholu.

NAKON RAZVODA: Dado Polumenta u depresiji, plače i opija se po klubovima!
Dado Polumenta prije pet mjeseci se oženio i to je najveći šok bio za njegove fanove jer im nije bilo ni poznato da je u vezi, a tek ne da će se oženiti.
Kada je objavljeno da se oženio mnogi su mislili da je u pitanju marketinški potez, ali on se istinski zaljubio, a sada jako pati jer se razveo.
Kako otkrivaju izvori Expressa bliski pjevaču on se često opija u beogradskim klubovima, govori kako mu je teško i kako mu nedostaje njegova žena Selma, ali kako jednostavno nije više mogao da trpi te svađe i ta pitanja:„Gdje si, gdje sada putuješ, gdje se nalaziš, sa kim si, kada ćeš kući``.
Njegov posao je takav da mora non stop da putuje i da radi, on je milio da će se ona navići na njegov pjevački poziv i da će joj biti jasno da mora da radi. Želio je djecu sa njom i dugoročan brak ali zbog tolike tenzije, svađe i raspravke odlučili su da je najbolje da se razvedu.
Njemu nije nikako lako jer se nisu razveli zato što je ljubav prestala već samo zato što više nisu mogli zajedno. Upućeni kažu da je više puta plakao i dolazio u iskušenje da je pozove, i da se vide, ali kako zna da to ne bi imalo poentu kada ne mogu biti zajedno odustajao je i opet nalazio lijek u alkoholu.

-
Ruana
Nego sta drugo nego iskustvo. Znala je za koga se udaje, a gospodja htjela da se malo cuje za nju, kad se vec nije mogla udati za normalna covjeka, valja onda i Sako Polumenta, ako nista drugo bice u novinama, i za njega se culo i u Jagodini i u Kalesiji. Ja vjerujem da i na Zegulji znaju ko je Sako Polumenta.Lanci wrote:pih bitnija mu karijera od braka..koja je on bitanka,jos kaze ovo je jedno dodatno iskustvo za mene.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9707 times
- Been thanked: 11444 times
Nije bona Šako nego DadoRuana wrote:Nego sta drugo nego iskustvo. Znala je za koga se udaje, a gospodja htjela da se malo cuje za nju, kad se vec nije mogla udati za normalna covjeka, valja onda i Sako Polumenta, ako nista drugo bice u novinama, i za njega se culo i u Jagodini i u Kalesiji. Ja vjerujem da i na Zegulji znaju ko je Sako Polumenta.Lanci wrote:pih bitnija mu karijera od braka..koja je on bitanka,jos kaze ovo je jedno dodatno iskustvo za mene.
Stvarno ni meni ova djevojka nije jasna, hajd on mi je jasniji koliko toliko, znam kako je kad čovjeku nešto prahne pa onda za koji mjesec skonta da je to samo bio hir, plus njemu je ovo samo dodatni publicitet, ima ga svuda po novinama...
Krokodil Behko wrote:Nije bona Šako nego DadoRuana wrote:Nego sta drugo nego iskustvo. Znala je za koga se udaje, a gospodja htjela da se malo cuje za nju, kad se vec nije mogla udati za normalna covjeka, valja onda i Sako Polumenta, ako nista drugo bice u novinama, i za njega se culo i u Jagodini i u Kalesiji. Ja vjerujem da i na Zegulji znaju ko je Sako Polumenta.Lanci wrote:pih bitnija mu karijera od braka..koja je on bitanka,jos kaze ovo je jedno dodatno iskustvo za mene.
-
Ruana
Evo vidjeh sad, a jes mi neka razlika, krkan i jedan i drugi.Krokodil Behko wrote:Nije bona Šako nego DadoRuana wrote:Nego sta drugo nego iskustvo. Znala je za koga se udaje, a gospodja htjela da se malo cuje za nju, kad se vec nije mogla udati za normalna covjeka, valja onda i Sako Polumenta, ako nista drugo bice u novinama, i za njega se culo i u Jagodini i u Kalesiji. Ja vjerujem da i na Zegulji znaju ko je Sako Polumenta.Lanci wrote:pih bitnija mu karijera od braka..koja je on bitanka,jos kaze ovo je jedno dodatno iskustvo za mene.
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica

- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 625 times
Ja bih rekla da je ovo jedan od onih jadnika koji kad se skida u kupatilu,zove paparacija da ga uslika.....veliki je broj "zvijezda" koji sve najerno rade samo da se ikako pročuje za njih,kad već ne može normalno.....šabanu šauliću te stvari nisu trebale 
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 7887 times
- Been thanked: 18648 times
Neka njihova priča bude pouka onima koji misle da je za dobar brak dovoljna samo ljubav 
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14472 times
- Been thanked: 10007 times
Maja wrote:Neka njihova priča bude pouka onima koji misle da je za dobar brak dovoljna samo ljubav
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija