Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
insomnia wrote: 12 Oct 2022, 17:44
CEO Pfizera se nije udostojio doci na ispitivanje pred EU parlamentom. Poslao neku od direktorica
I zanimljiv odgovor na pitanje eu zastupnika da li su radili testove koliko vakcina zaista sprjecava prenos bolesti i ako jesu mogu li pokazati rezultate. Ona kaze da nisu
Toliko o jebenoj sanitarnoj propusnici i zastiti ljudi oko sebe
Mislim da si malo pobrkao u vezi testiranja zastite cjepivom:
Nisam pobrko nista. Od pocetka se islo sa pricom kako vakcine sprjecavanu sirenje virusa. Lik je pita jasno i glasno mozete li nam pokazati rezultate studija o tome ako ste ih radili i zena kaze ne. Nismo radili takve studije
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
insomnia wrote: 14 Oct 2022, 15:39
Nisam pobrko nista. Od pocetka se islo sa pricom kako vakcine sprjecavanu sirenje virusa. Lik je pita jasno i glasno mozete li nam pokazati rezultate studija o tome ako ste ih radili i zena kaze ne. Nismo radili takve studije
Ne, nikad se to nije tvrdilo, ali se tvrdilo da se umanjuje sirenje virusa i smrtnih slucajeva.
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
Vakcinisao se pfizerom. Nikoga ne bih tjerao.
Jer viruse ne mozes sprijeciti da se prenose vakcinom. Nego ih slabiti tako da vremenom nestanu tokom mutacija..e sad sto nevakcinisani doprinose duzem trajanju efekta krda to je drugi par opanaka.
U svemu je neka vrsta srece( nije za one koji su podlegli od covida) sto virus nije imao hemoragicnu crtu ala ebola..
I nadam se da nikad i nece bit takve pandemije.
Lakse podnijeti likovanje antivaxser lobija nego da zaginemo redom samo da bi im mogli reci " aha eto vam sad"..
Tvrdilo su da vakcina utice na sprecavanje sirenja zaraze sto se ispostavilo kao laz i opravdanje za uvođenje sanitarne diktature.
U Francuskoj nevakcinisano medicinsko osoblje jos uvijek nije vraceno na poso iako bolnicama opasno fali ljudi
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
viruse ne mozes sprijeciti da se prenose vakcinom. Nego ih slabiti tako da vremenom nestanu tokom mutacija..e sad sto nevakcinisani doprinose duzem trajanju efekta krda to je drugi par opanaka.
insomnia wrote: 17 Oct 2022, 08:51
Tvrdilo su da vakcina utice na sprecavanje sirenja zaraze sto se ispostavilo kao laz i opravdanje za uvođenje sanitarne diktature.
U Francuskoj nevakcinisano medicinsko osoblje jos uvijek nije vraceno na poso iako bolnicama opasno fali ljudi
Ne moze se sprijeciti zaraza ovim virusom, a cjepljenje i sanitarne propusnice su forsirani sa ciljem smanjenja broja hospitalizacija i smrtnosti.
Ako bolnicama fali ljudi, zasto ne zaposle osobe sa biroa?
viruse ne mozes sprijeciti da se prenose vakcinom. Nego ih slabiti tako da vremenom nestanu tokom mutacija..e sad sto nevakcinisani doprinose duzem trajanju efekta krda to je drugi par opanaka.
Bitan par cipela koji određuje daljnji hod...
Virusi rijetko nestaju, a mutacija istih je uvijek nedovoljno poznata, narocito nedovoljno istrazenog virusa, poput ovog.