Pa nema o čemu
Eldin Huseinbegović
Moderator: Krokodil Behko
- Zana
- Gospođetina
- Has thanked: 9091 times
- Been thanked: 8909 times
- Status: Offline
- spacebound
- Urednik foruma
- Has thanked: 9510 times
- Been thanked: 15961 times
Re: Eldin Huseinbegović
Ako mu se ova razboli...

Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
- Has thanked: 3739 times
- Been thanked: 3464 times
Ironija je da je ovo uradio Aco Pejović ili neki Dragan ili Jovan, pisalo bi se da se trola tema o diskografiji jer se treba napraviti razlika između umjetnika ili osobe.spacebound wrote: 19 Oct 2022, 14:32 A da je ovo uradio Aco Pejovic niko ziv ne bi ostao od Nazifovog pljuvanja![]()
Čak se na ovom podforumu diskografija na onoliko stranica ne pljuju Thompson i Bora Čorba na svojim temama koliko se pljuje Eldin na zadnje tri stranice.
Na temama na ovom podforumu o Breni, Čoliću i Bregoviću koji su dok su im u rodnim gradovima ubijali komšije imali širi osmijeh od Eldina na svim fotografijama zajedno se uglavnom piše o njihovim pjesmama i postavljaju muzička videa, dok se o Eldinu najmanje piše o karijeri i vrijeđa se sa najnižim uvredama iako niko od nas ne zna svu istinu.
Turista Schmidt nije neko koga smo željeli ali je neko koga smo zaslužili.
Fun fact: Aco Pejović je svom psu dao ime Muhamed ali ne dajte se ometati sa tom informacijom jer treba napraviti razliku između osobe i umjetnika.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- Taare
- greatest
- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
Re: Supruga pjevača Eldina Huseinbegovića preselila na ahire
Ev šta o njemu piše neko ko ga je upoznao. Hm, sušta suprotnost od onoga što pišu dokone forumašice.Ruana wrote: 16 Apr 2013, 09:35 Imala sam cast da licno upoznam Eldina, i zaista nikad nisam upoznala iskrenijeg insana od njega. Rijetki su ljudi kao Eldin.
"Moja žena je slijepa i u kolicima je, kad bih mogao vrijeme vratiti i kad bih znao da će oslijepiti i biti u kolicima, opet bih je oženio"
Neka joj je veliki rahmet i da joj Allah dz. s. podari Dzenet a Eldinu sabur.
da je čovjek bio gnjida, ostavio bi je bolesnu. 11 godina je proveo uz hastu! 11 dugih godina.
Svi mi se morete obratit
- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7424 times
- Been thanked: 17254 times
- spacebound
- Urednik foruma
Re: Supruga pjevača Eldina Huseinbegovića preselila na ahire
Poznato je da je prvi utisak nepogrjesiv. Cim stanes i pogledas osobu odmah znas kakva jeTaare wrote: 19 Oct 2022, 18:06Ev šta o njemu piše neko ko ga je upoznao. Hm, sušta suprotnost od onoga što pišu dokone forumašice.Ruana wrote: 16 Apr 2013, 09:35 Imala sam cast da licno upoznam Eldina, i zaista nikad nisam upoznala iskrenijeg insana od njega. Rijetki su ljudi kao Eldin.
"Moja žena je slijepa i u kolicima je, kad bih mogao vrijeme vratiti i kad bih znao da će oslijepiti i biti u kolicima, opet bih je oženio"
Neka joj je veliki rahmet i da joj Allah dz. s. podari Dzenet a Eldinu sabur.
da je čovjek bio gnjida, ostavio bi je bolesnu. 11 godina je proveo uz hastu! 11 dugih godina.

Rece Eldin i ozeni seU travnju 2013. Emka je umrla, a tom prilikom Eldin je rekao: “Osobi koju najviše volim nisam mogao pokloniti cipele, jer ona ne hoda. Ni knjigu, jer ne vidi, pa sam došao na ideju da supruzi Emki poklonim album. Moja žena je slijepa i u kolicima je. Kad bih mogao da vratim vrijeme i kada bih znao da će ostati bez vida i biti u kolicima, opet bih je oženio.”

Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Taare
- greatest
- insomnia
- Rđav kurac
- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Ma zene drame. Da je obrnuto u glas bi je branile
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- spacebound
- Urednik foruma
Ja znam jednu Hajretu. Muz joj imao mozdani udar prije 11 godina. Nepokretan. Hizmeti ga. Hajreta nije poznata i nema novca. Zato Hajreta ima goveda, valja i oko njih, a ne moze im to biti za zivot, pa radi i na pilani. Isti posao kao muskarci. Niko ne zna za Hajretu i ne divi joj se i ona to ne ocekuje. Zivi, bori se. Sta ce...
- Taare
- greatest
- insomnia
- Rđav kurac
Cojk je vjernik. Serijatski se mores sutra ozeniti kad ti zena umre. Nema se vodati i zivjeti u bludu
-
- Sitna buranija
- Has thanked: 30 times
- Been thanked: 93 times
Sad me interesuje o cemu se ovdje radi. Nemam pojma ko je Eldin. Vidim da mu se nesto sudi. Okrenem na 1. stranicu i vidim da mu je supruga preminula prije 10 godina a da je bolovala od MS. I on nakon toga nasao novu partnericu. Jel to to?
- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7424 times
- Been thanked: 17254 times
- Duh
- Inventar foruma
- Has thanked: 1707 times
- Been thanked: 2324 times
vidim kako ga zalite.
ili niste raja.
ta pisano je...u zdravlju i bolesti...dok smrt ne rastavi.
ispostovao covjek sve.
i Bog ga nagradi...
- insomnia
- Rđav kurac
- Dori
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 15060 times
- Been thanked: 14798 times
-
- Sitna buranija
- Has thanked: 30 times
- Been thanked: 93 times
Procitah malo vise. Od 14. stranice. Puno osuda i jako ruznih postova.
Samo mogu reci, nedao Bog ikome da mu se partner ili partnerica muci dugi dugiiiiii niz godina ili da se neko od vas muci u postelji dugiiii niz godina. Tesko i bolesnom, a tesko i onom ko se brine o bolesnom. Brzi smo da osudjujemo druge i to sa ogromnom strascu, a da pri tome nemamo pojma sta i kako necija porodica funkcionise. Zivot se nekada zna i poigrati s nama, pa nas Bog zna staviti u situaciju gdje se i mi trebamo pokazati pred narodom i Bogom. Dobro pazite da se ne precjenite, pa da poslije ne iskisete sve visokomoralne izjave koje ste izrekli u trenucima neke gorcine ili negativnosti.
Samo mogu reci, nedao Bog ikome da mu se partner ili partnerica muci dugi dugiiiiii niz godina ili da se neko od vas muci u postelji dugiiii niz godina. Tesko i bolesnom, a tesko i onom ko se brine o bolesnom. Brzi smo da osudjujemo druge i to sa ogromnom strascu, a da pri tome nemamo pojma sta i kako necija porodica funkcionise. Zivot se nekada zna i poigrati s nama, pa nas Bog zna staviti u situaciju gdje se i mi trebamo pokazati pred narodom i Bogom. Dobro pazite da se ne precjenite, pa da poslije ne iskisete sve visokomoralne izjave koje ste izrekli u trenucima neke gorcine ili negativnosti.
- Nice
- Forum [Bot]
- Has thanked: 22339 times
- Been thanked: 9583 times
Re: Eldin Huseinbegović predstavio novu baladu "Za kraj"
Kao što davno rekoh... šta god da je u njegovom srcu, nije mu bilo lakoNice try wrote: 24 May 2017, 08:40 Teško je živjeti sa bolesnim bračnim drugom,nipošto ne bih osuđivala postupke onoga ko je imao ili ima takvu sudbinu.
Pogotovo tako teška bolest gdje znaju da umire.
Život prolazi,čovjek poželi živjeti,imati djecu,radovati se...
Nipošto ne branim ovog pjevača,čak slabo poznajem i njegove pjesme,ali sigurno mu nije bilo lako sa teško bolesnom suprugom.
- Rum
- Sebijin pulen
- Mood:
- Has thanked: 39918 times
- Been thanked: 25946 times
Volim govno vidjet vec njega
Ako ti ko spomene neku osobu po lošem, ti reci: “Allah da oprosti i nama, i njemu”…i ne dodaji ništa na to.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
- Has thanked: 3739 times
- Been thanked: 3464 times
Pa nije Eldin zbog toga negativac jer mnogi ne znaju za Hajretu.spacebound wrote: 19 Oct 2022, 18:53Ja znam jednu Hajretu. Muz joj imao mozdani udar prije 11 godina. Nepokretan. Hizmeti ga. Hajreta nije poznata i nema novca. Zato Hajreta ima goveda, valja i oko njih, a ne moze im to biti za zivot, pa radi i na pilani. Isti posao kao muskarci. Niko ne zna za Hajretu i ne divi joj se i ona to ne ocekuje. Zivi, bori se. Sta ce...
To je uvijek tako bilo sa poznatim ličnostima, da se o njima zna sve dok kod drugih znaju to samo poznanici.
Znam ja i jednog Senada koji je bio teški ovisnik pa se izliječio a to ne znaju mnogi, ali on nema temu na forumu ali zato Chandler iz Prijatelja ima.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.