BiH na putu u EU i NATO
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly
- Has thanked: 8872 times
- Been thanked: 5625 times
- Status: Offline
Re: BiH danas dobija preporuku za kandidatski status za EU, osiguran i prijenos uživo
Smijurija.
Kakva EU i ulazak BiH tamo.
Cak mislim da bi prije Tursku primili a njihove sanse 0%.
Kakva EU i ulazak BiH tamo.
Cak mislim da bi prije Tursku primili a njihove sanse 0%.
The Dark Side Of The Forum...
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14432 times
- Been thanked: 9985 times
Re: BiH danas dobija preporuku za kandidatski status za EU, osiguran i prijenos uživo
Ma nema nista od ovog.
Imaju 2 mjeseca da donesu 14 zakona.
Hau jes nou
Imaju 2 mjeseca da donesu 14 zakona.
Hau jes nou

ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 

- Pasaga
- Hadžija
- Has thanked: 3907 times
- Been thanked: 2942 times
ismijavanje...nis drugo
biz,goni
biz,goni
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- insomnia
- Rđav kurac
- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
EU ocito vise smeta “muslimanski” od ruskog sveta
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
- Has thanked: 4029 times
- Been thanked: 3697 times
Ali kakav tajming, baš u vremenu Schmidtove palestinizacije da govori o građanimaVELIKI DAN ZA DRŽAVU
174
Sattler uručio Tegeltiji odluku EU o kandidatskom statusu: Građani BiH su ovo zaslužili

Ali kako oni gledaju da sve tri strane zadovollje
Nama šuplja o EU, Srbima i Hrvatima alat za daljnje uništavanje, blokiranje i unazađivanje države.
Nama šuplja o NATO, Srbima i Hrvatima alat za daljnje uništavanje, blokiranje i unazađivanje države.
Filmovima nagrade, Srbima i Hrvatima alat za daljnje uništavanje, blokiranje i unazađivanje države.
Nama Inzkov zakon, Stbima i Hrvatima alat za daljnje uništavanje, blokiranje i unazađivanje države.
Još gore od te nepravde je da sa tim "izlaženjem nama u susret" oni samo potvrđuju da su itekako svjesni šta je nama urađeno.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- insomnia
- Rđav kurac
Ja i mala na xboxu igramo lego pirate s kariba. I u na samom pocetku kad on upadne u kovacnicu imas onog magarca ispred kojeg je svezana mrkva i on goni, goni ne bi li je dohvatio
- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly
- Has thanked: 8872 times
- Been thanked: 5625 times
Sigurno.
Turski uticaj pogotovo.
Od 91-95 to smo pogotovo mogli utvrditi.
The Dark Side Of The Forum...
- Taare
- greatest
- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
Re: BiH na putu u EU i NATO
Wtf
https://www.klix.ba/vijesti/bih/stolten ... /221013141Bosna i Hercegovina jedna je od zemalja koje su na putu ka članstvu u NATO i mi podržavamo te napore, ali ta će odluka na koncu biti odluka BiH, rekao je u Briselu generalni sekretar NATO-a Jens Stoltenberg, odgovarajući na upit Fene koliko je naša zemlja blizu članstva s obzirom na to da ne postoji unutarnji politički konsenzus u BiH o tom pitanju.
Svi mi se morete obratit
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Has thanked: 22057 times
- Been thanked: 20115 times
https://www.klix.ba/vijesti/bih/evropsk ... /221019138

Nazif na aparatimaPoslanica Irena Joveva, zastupnica Republike Slovenije u Evropskom parlamentu govorila je upravo o tome citirajući Dubiozu kolektiv koji kažu "Prazna obećanja su najbolja reklama". Time je pozvala zemlje članice EU i kolege zastupnike da prestanu sa lažnim i neispunjenim obećanjima i da drže do toga što obećaju zemljama kandidatima.

- Taare
- greatest
- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
Da oni nas stvarno hoće, visoki predstavnik bi dobio naredbu da u roku od 24h nametne tražene zakone.
Svi mi se morete obratit
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
A ovaj delegat iz stranke Le Pen viče Bosnu vode džihadisti
Led te jebo. Ono kad su neupućeni u rad naše IZ po tom pitanju, a gori im pod nogama u vlastitoj zemlji jer nemaju uređenu IZ. Čista islamofobija.
Led te jebo. Ono kad su neupućeni u rad naše IZ po tom pitanju, a gori im pod nogama u vlastitoj zemlji jer nemaju uređenu IZ. Čista islamofobija.
- insomnia
- Rđav kurac
Ne zamaraju ti se oni tim detaljima
-
- Sitna buranija
- Has thanked: 30 times
- Been thanked: 93 times
Francuzi nikada nisu bili naklonjeni BiH. To se perfektno vidjelo i tokom 90tih.Chan wrote: 19 Oct 2022, 21:00 A ovaj delegat iz stranke Le Pen viče Bosnu vode džihadisti
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
Izuzev onog što Srbe nazva banditima... Chirac ako se ne varamCobaltOsha wrote: 19 Oct 2022, 21:54Francuzi nikada nisu bili naklonjeni BiH. To se perfektno vidjelo i tokom 90tih.Chan wrote: 19 Oct 2022, 21:00 A ovaj delegat iz stranke Le Pen viče Bosnu vode džihadisti

- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
- Has thanked: 4029 times
- Been thanked: 3697 times
Nemam šta biti na aparatima jer nije nikakvo čudo ili iznenađenje zašto Zapadu ova grupa leži kao budali šamar.Chan wrote: 19 Oct 2022, 20:26 https://www.klix.ba/vijesti/bih/evropsk ... /221019138
Nazif na aparatimaPoslanica Irena Joveva, zastupnica Republike Slovenije u Evropskom parlamentu govorila je upravo o tome citirajući Dubiozu kolektiv koji kažu "Prazna obećanja su najbolja reklama". Time je pozvala zemlje članice EU i kolege zastupnike da prestanu sa lažnim i neispunjenim obećanjima i da drže do toga što obećaju zemljama kandidatima.![]()
Zašto nisu citirali neki evergreen iz ex-Yu diskografije čije se pjesme decenijama kasnije još pjevaju?
Zato što im odgovaraju predstavnici države koji pjevaju " Ovdje je sve crno, treba bježati odavde, treba se samo napušiti i napiti" da dokažu zašto ne trebamo ući u EU ni za 50 godina.
Neka su oni super a vamo se pljuje Eldin koji pjeva lijepe pjesme o domovini i ne promoviše konzumiranje droge u pjesmama kao ovi.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- ironman
- sirius
- Has thanked: 25551 times
- Been thanked: 26067 times
- sehohari
- Sitna buranija
- Mood:
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 113 times
Chirac je bio poseban čovjek.Chan wrote: 19 Oct 2022, 23:44Izuzev onog što Srbe nazva banditima... Chirac ako se ne varamCobaltOsha wrote: 19 Oct 2022, 21:54
Francuzi nikada nisu bili naklonjeni BiH. To se perfektno vidjelo i tokom 90tih.![]()
Bio je naklonjen muslimanima općenito, zalagao je se npr. i za palestinsku stvar
È solo una questione di tempo...
Di molto tempo...
Di molto tempo...
- Pasaga
- Hadžija
- Has thanked: 3907 times
- Been thanked: 2942 times
Tesko ce francuzi ikad vise dobit nakog covjeka,za predsjednika,gromadu,u svakom pogledu
kao sto bijase ZAK .....
lahka mu zemlja
kao sto bijase ZAK .....
lahka mu zemlja
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
- insomnia
- Rđav kurac
Zanimljivo je da se u biografskoj knjizi kaze da je na istom tom samitu gdje je Srbe kada ih je grcki predsjednik branio nazvao narodom razbojnika bez vjere i casti rekao KlinKtonu da on nije za ukidanje embarga