Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
NE znam nekad namjerno provociram i na poslu pa mi izgledaju slađe i smjesnije, neke ne mogu ozbiljno ni shvatiti kad su takve
Pa rekoh ti ja. To je splimpaticnonkad je tuđa. Ono ko joj kako bih joj zaprdio ovako ljutoj. Nonkad je tvoja onda nastaju problemi
MA slobodna je , nije nicija ali ne bi me trebalo nervirati, sto je najgore i šefici sam se jednom smijao što se svađala sa jednim kolegom , a ona glavni tehnolog
Neke zene me bas nerviraju kad su nadrkane, a neke nasmiju izgledaju slatko. OVa jedna moze galamiti kolko hoce ja cu se samo smijati, jer nisam izgleda navikao od njih.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
Ama nije u tome pomenta. Nego kad je tvoja zena taka je sasvim drugacije
Evo i meni je Besana simpaticna kad je ters a da mi je zakonita sutra bih je ocero
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
insomnia wrote: 22 Oct 2022, 21:49
Ama nije u tome pomenta. Nego kad je tvoja zena taka je sasvim drugacije
Evo i meni je Besana simpaticna kad je ters a da mi je zakonita sutra bih je ocero
Ne znam, ali kazem zasto su ti tipovi zena atraktivni, kad su ljute, to mi cudno, moguce kad je tvoja da ti dokurci.
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav
Mutevelija wrote: 22 Oct 2022, 01:58
Zašto su ljute žene i u afektu atraktivnije i slađe.?
Ovo ni meni nikad nije bilo jasno, jer mi se često dešavalo kada sam jako ljuta - ono kao da mi sijeva iz očiju - da me muškarci opčinjeno gledaju.
Što reče Chan, na ovo pitanje će ti bolje odgovor dati muškarci. Možda kod svakoga nije isti razlog te privlačnosti.
Mutevelija wrote: 22 Oct 2022, 01:58
Zašto su ljute žene i u afektu atraktivnije i slađe.?
Ovo ni meni nikad nije bilo jasno, jer mi se često dešavalo kada sam jako ljuta - ono kao da mi sijeva iz očiju - da me muškarci opčinjeno gledaju.
Što reče Chan, na ovo pitanje će ti bolje odgovor dati muškarci. Možda kod svakoga nije isti razlog te privlačnosti.
Mozda nisi po prirodi nadrndana, mozda si prijatna pa onda bude simpaticno?
Ja znam da to izgleda kao da ne postujes osobu ako se smijes, ali meni stvarno smijesno i atraktivno.
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav
Mozda nisi po prirodi nadrndana, mozda si prijatna pa onda bude simpaticno?
Ja znam da to izgleda kao da ne postujes osobu ako se smijes, ali meni stvarno smijesno i atraktivno.