Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Venera wrote: 22 Oct 2022, 10:40
Osvetila sam se jednom muškarcu, iako nije bio bivša ljubav. I, opet bih to uradila šovinističkom i dvoličnom tipu muškaraca.
pokusas oprostiti i ides dalje, ali oprostiti nije lako.
osveta nije bas neki preporuceni lijek za dusu...ali nekad moze nekog dobra donijeti. nije uvijek sa nekom malicioznom svrhom, moze biti i reakcija na nepravdu, pa se izbalansira. zavisi od cega je ko sazdan.
Skin wrote: 23 Oct 2022, 15:46
osveta nije bas neki preporuceni lijek za dusu...ali nekad moze nekog dobra donijeti. nije uvijek sa nekom malicioznom svrhom, moze biti i reakcija na nepravdu, pa se izbalansira. zavisi od cega je ko sazdan.
Tačno. U dosta relacija moze nadjačati pojedinčev zov sagledavanja pravde. A svakome je vlastiti najpreči. Inače. Taman i 'rđav.
Postoje 'pak osobe koje su temeljno zlobno nastrojene, ali to već prelazi u patološku i različitu dublju problematiku.
Skin wrote: 23 Oct 2022, 15:46
Tačno. U dosta relacija moze nadjačati pojedinčev zov sagledavanja pravde. A svakome je vlastiti najpreči. Inače. Taman i 'rđav.
Postoje 'pak osobe koje su temeljno zlobno nastrojene, ali to već prelazi u patološku i različitu dublju problematiku.
ovo je haman najcesci slucaj
rade to bez ikakvog povoda,razloga
cisto nako,iz dosade ...
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Osveta je cista budalastinja. Ko osjeca potrebu da se nesto "sveti" bivsoj ili bivsem ima problema da se 100% posveti sebi, svom zivotu i svojoj buducnosti. To je nezdravo stanje duha i treba se odmah trgnuti i sabrati.