Chan wrote: 22 Oct 2022, 22:34
Casemiro je pun pogodak. Ne samo zbog gola, već se vidi da je došao iz ekipe sa pobjedničkim mentalitetom. Svo vrijeme ih je tjerao i gurao naprijed.
Moguće je da će on biti kapiten sljedeće sezone. Chelsea nije zaslužio ni bod.
A Liverpool... šta reći. Nakon pobjede protiv Citya očekivao sam da su dobili samopouzdanje i da će konačno proigrati, a ono truba. Izgubiše protiv najgore ekipe koja dopušta preko 10 šuteva na svoj gol gotovo svaku utakmicu, a uz to su igrali loše.
Krokodil Behko wrote: 22 Oct 2022, 20:14
Bože dragi, kakav glup penal napravi onaj debil
A bio united bolji i to podosta.
Odlična utakmica, Sanco jako loš... Eriksen i Rushford bezveze isfulali a Antony, prava šteta nije ima sriće... Kako god odlično u zadnjih petnaest minuta, a tek da ne bi bilo ludog McTominaya
20221022_203214.jpg
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Najbolja stvar kod psihopate je, što ti se maksimalno posvete.
Krokodil Behko wrote: 22 Oct 2022, 20:14
Bože dragi, kakav glup penal napravi onaj debil
A bio united bolji i to podosta.
Odlična utakmica, Sanco jako loš... Eriksen i Rushford bezveze isfulali a Antony, prava šteta nije ima sriće... Kako god odlično u zadnjih petnaest minuta, a tek da ne bi bilo ludog McTominaya
20221022_203214.jpg
Zanki wrote: 23 Oct 2022, 18:32
Nije Lindelof je uša umisto Varanea
Pa eto, mislim da ovaj rezultat Newcastlea, ako ostane to pogoduje Unitedu, da Tottenham ne odmakne, a Newcastle ipak nema dugačku klupu i ispuhat će vremenom.
Chan wrote: 22 Oct 2022, 22:34
Casemiro je pun pogodak. Ne samo zbog gola, već se vidi da je došao iz ekipe sa pobjedničkim mentalitetom. Svo vrijeme ih je tjerao i gurao naprijed.
Moguće je da će on biti kapiten sljedeće sezone. Chelsea nije zaslužio ni bod.
A Liverpool... šta reći. Nakon pobjede protiv Citya očekivao sam da su dobili samopouzdanje i da će konačno proigrati, a ono truba. Izgubiše protiv najgore ekipe koja dopušta preko 10 šuteva na svoj gol gotovo svaku utakmicu, a uz to su igrali loše.
Tutenhem rulz
E jesu se smradovi digli... poklopi ih Newcastle zasluženo. Onaj Lloris ih je koštao sigurno 5-6 bodova ove sezone zbog grešaka.
I mi smo danas samo 1:1. Vidi se nedostatak svježine i polako dolazi do izražaja manjak kvaliteta na klupi. Ova pauza uskoro zbog svjetskog će nam dobro doći, jer neće puno naših igrača igrati na svjetskom. Do tad imamo 2 derbija ako sam dobro vidio. Samo da se vrate u ligu prvaka... imamo kvalitet za to.
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
E jesu se smradovi digli... poklopi ih Newcastle zasluženo. Onaj Lloris ih je koštao sigurno 5-6 bodova ove sezone zbog grešaka.
I mi smo danas samo 1:1. Vidi se nedostatak svježine i polako dolazi do izražaja manjak kvaliteta na klupi. Ova pauza uskoro zbog svjetskog će nam dobro doći, jer neće puno naših igrača igrati na svjetskom. Do tad imamo 2 derbija ako sam dobro vidio. Samo da se vrate u ligu prvaka... imamo kvalitet za to.
LP je izvjesna, a za PL bgm City je tu glavni favorit.
Liverpool teško da će namiriti ovaj zaostatak i ostati svjež, imaju dosta povreda.
Chelsea bzvz, United još uvijek nesiguran.
Opet pade lagan protivnik za Arsenal. Kad će konačno taj pravi test?
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
Krokodil Behko wrote: 12 Nov 2022, 23:49
Newcastle ubojit. Očekivao sma da će biti jaki, ali mislio sam da mogu dobaciti samo do šestog mjesta.
Sad su na trećem.
sta znaci dobar trener.
jos kad se pocnu uzimati bolji igraci, ozbiljan kandidat za titulu narednih godina.
Krokodil Behko wrote: 12 Nov 2022, 23:49
Newcastle ubojit. Očekivao sma da će biti jaki, ali mislio sam da mogu dobaciti samo do šestog mjesta.
Sad su na trećem.
Eddie Howe je odličan trener. Ideologija mu je bazirana na lijepom i napadačkom fudbalu.
On je iz Bournemoutha dok je bio tamo izvukao maksimum, a među najmlađim trenerima je.
Bilo je između Artete i njega ko će doći u Arsenal, pa ipak odabraše Artetu mada ni sa Howe-om ne bismo pogriješili.
Man Utd, gol razlika 20-20
Ne zna se šta im je gore, napad ili odbrana.
Navodno potpisuju Cody Gakpoa. Ali, ne znam koga više trebaju dovesti.
Doveli su Sancha, Ronalda, Antonyja i opet isto