Šta vas je danas nasmijalo?
- Heidi
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 7 times
- Status: Offline
Re: Šta vas je danas nasmijalo?
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
Rum sa lastama 
Nervira me kad je covjek govno a ponasa se k'o Rafaelo kuglica
- Peggy Sue
- Aktivni forumaš

Moj muz... Kad sam spomenula da trebam kupiti dnevne uloske, krajnje ozbiljan je rekao, pa kupi odmah i nocne da ne ides 2x u prodavnicu
ah, sto ti je musko
ah, sto ti je musko
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3927 times
- Been thanked: 2953 times
Peggy Sue wrote:Moj muz... Kad sam spomenula da trebam kupiti dnevne uloske, krajnje ozbiljan je rekao, pa kupi odmah i nocne da ne ides 2x u prodavnicu![]()
ah, sto ti je musko
...sto ce ti kad si trudna....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- Peggy Sue
- Aktivni forumaš

Pasaga wrote:Peggy Sue wrote:Moj muz... Kad sam spomenula da trebam kupiti dnevne uloske, krajnje ozbiljan je rekao, pa kupi odmah i nocne da ne ides 2x u prodavnicu![]()
ah, sto ti je musko
...sto ce ti kad si trudna....
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9889 times
- Been thanked: 11699 times
Peggy Sue wrote:Moj muz... Kad sam spomenula da trebam kupiti dnevne uloske, krajnje ozbiljan je rekao, pa kupi odmah i nocne da ne ides 2x u prodavnicu![]()
ah, sto ti je musko
Jel vidiš kako je lijepo kad muž misli na tebe bolje nego ti sama?
- Peggy Sue
- Aktivni forumaš

Trebala sam njega posalt u prodavnicuKrokodil Behko wrote:Peggy Sue wrote:Moj muz... Kad sam spomenula da trebam kupiti dnevne uloske, krajnje ozbiljan je rekao, pa kupi odmah i nocne da ne ides 2x u prodavnicu![]()
ah, sto ti je musko
Jel vidiš kako je lijepo kad muž misli na tebe bolje nego ti sama?
Zamisli lice tete u prodavnici da je rekao dajte mi dnevne i noćne uloške, hahahah garant bi mi pelene donio
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica

- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 626 times
Kad smo kod toga da se nadovežem.Pečem jučer ručak u tepsiji,i stavim ispod šerpicu za dva tanjura supice da se skuha.
I pita ovaj moj,sav sokiram:"aaa,jel' to kuhas supu u rerni"......rekoh nije prvi put da otopim maslo ili skuham supu,što.....veli nemoj tu kuhati,de neka ispadne fina supa,normalna........a što rekoh nebi majke ti ispala normalna,eto daj mi jedan argument
pa ne znam,veli.........pa onda ne pričaj svega ti,brukaš se bezze
I pita ovaj moj,sav sokiram:"aaa,jel' to kuhas supu u rerni"......rekoh nije prvi put da otopim maslo ili skuham supu,što.....veli nemoj tu kuhati,de neka ispadne fina supa,normalna........a što rekoh nebi majke ti ispala normalna,eto daj mi jedan argument
pa ne znam,veli.........pa onda ne pričaj svega ti,brukaš se bezze
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
- Zagorka

A zašto ne?Šta je bitno da skuhaš supu?Da provre voda,je li tako?Pa,provrla je lijepo,jer je na vrelom limu stajala šerpa,a to je jedino bitno.Fatma wrote:A stvarno,gdje ćeš supu kuhati u rerni...
I otopim maslo često.Zašto bi dzaba uključivala ringlu,em se troši više struje,em moraš dizati poklopac sa ringli,sklanjati salvetu i vazu......zahmet
- Luna.
- Inventar foruma

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 15 times
dobra ideja.. ja prvi put cujem za ovo sa supom
Nesto sam razocaran ovih dana. Proci ce... ili mozda nece... jedno od to dvoje...
Djole
Djole
- Zagorka

A eto čovjek uči dok je živ,i ja nešto čujem od nekoga,ovo sam sama jedanput slučajno jer su mi gore ringle bile zauzete,i dobro ispalo,i sad redovno......a u tepsiji dok se ručak ispeče,skuhalo bi se pet supa...... 
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8075 times
- Been thanked: 19098 times
Večeras sam bila s prijateljicama i pričamo tako o svemu i svačemu...na red dođe i nogomet 
I sjetih se kako sam s jednom od njih gledala prenos pokopa princeze Dajane. Neko je prenosio to na HRT-u i stvarno je tiho pričao/la...više se ne sjećam je li muško i žensko, pa velike pauze između dvije rečenice, a to sve KAO da bi izgledalo što tužnije itd...
Kad će ti prijateljica u neka doba....pa gdje ima je Božo Sušec da ovo prenosti
I sjetih se kako sam s jednom od njih gledala prenos pokopa princeze Dajane. Neko je prenosio to na HRT-u i stvarno je tiho pričao/la...više se ne sjećam je li muško i žensko, pa velike pauze između dvije rečenice, a to sve KAO da bi izgledalo što tužnije itd...
Kad će ti prijateljica u neka doba....pa gdje ima je Božo Sušec da ovo prenosti
Muz i ja se sami sebi smijali. Kako je malena propuzala stalno moram biti pored nje, ne mogu ni u wc otici ni jesti ni nista jer u sekundi otpuze i pentra se. Iako smo sve sklonili gdje bi se mogla udariti opet se zavlaci pod radijatore i sl. Imamo onu ogradicu ali ona nece sekunde u njoj odmah vristi jer nema dovoljno prostora da se vrti. I odemo u nabavku kad izlozeni bazeni oni na napuhivanje, kupimo jedan napusemo i i montiramo u dnevni boravak.
Ona odusevljena, ima mjesta a ima se uhvatiti da ustane. Mogu samo zamisliti komentar moje mame
Ona odusevljena, ima mjesta a ima se uhvatiti da ustane. Mogu samo zamisliti komentar moje mame
Nervira me kad je covjek govno a ponasa se k'o Rafaelo kuglica
-
bubica
- Aktivni forumaš

- Been thanked: 1 time
Bila sam sa svekrvom na kontroli aparatica za usi. covjek koji tamo radi je uzeo te aparatice od svekrve i stoji nekih pet metara od nas i kontrolira ih. A svekrva vec pije kafu.Ona je prije mene tu usla jer sam morala naci parking itd, Ja dosla a ona se dere: NAPRAVIO MI JE KAFU, HOCES I TI JEDNU. kazem da necu. MORALA SAM DVA MLIJEKA STAVITI, OVA NJIHOVA MASHINA PRAVI JAKU KAFU. REKLA SAM MU DA MI PROMJENI SLAUFICE: A covjek tamo stoji i smije se, pogleda ponekad u mene pa se nasmije. Pa mi je svekra pocela jos nesto pricati ali sam je utisala da se ne dere da ja cujem. HVALA TI bOZE pa imaju ti aparatici, ja bi poludila kada bi ona tako stalno se derala. Inace u toj radnji stoji i jedan tv ali bez tona
.
siromah nema sta a bogatas nema kad
Pasaga i burek me uvijek nasmiju s onim svojim buraz ovo, buraz ono.... 
Čitam neki tekst kako smanjiti nadutost u trbuhu...
U receptu između ostalog piše da treba i mlijeko od badema...u komentaru neko pita odakle mu to mlijeko...treba li pomusti badem...
U receptu između ostalog piše da treba i mlijeko od badema...u komentaru neko pita odakle mu to mlijeko...treba li pomusti badem...
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6707 times
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8075 times
- Been thanked: 19098 times
Behko 
Ne mora značiti da ću ja žensku nakon seksa zaključati u špajz. Šta će mi tamo? Da mi pojede eurokrem?
Ne mora značiti da ću ja žensku nakon seksa zaključati u špajz. Šta će mi tamo? Da mi pojede eurokrem?