To se podrazumijeva

Moderator: spacebound

To se podrazumijeva

E te iz metkovica se poredit ne mogu sa ovim.Ni narandza.Ni ljeti smokva...Ovo ba samo raste i otpada nit ko to dira nit bere.Ludi ljudi majke mi.Odem u granap kod covjeka reko daj mi dvije tri vrece ove domace,kaze nemam,meni to dolazi roba blabla...Cuj dolazi roba, svega po selu od sipka do narandze,mandarine,limuna...Niko nista.Fino 2 vrece one ogromne i u kradju,satro.Jedva donesoh sta sam nabro s diskus hernijom...Kaze zena ti si lud majke mi,kucu s ovim...Morgen wrote: 27 Oct 2022, 07:05Ma zezam se, ja te ko fol provociram na gerijatrijskoj osnoviHAVANA wrote: 27 Oct 2022, 06:54
Evo pijem kafu, nisam gladan. Domace, sam brao na moru, ne mogu ih se najest.Sta ovi nama prodaju po radnjama, to veze s mandarinom nema.
![]()
Hehhe
Nego, za mandarine imas potpuno pravo
Meni drugarica donela iz Metkovica (jel se tako kaze?) imaju plantazu, neverovatno koliko su dobre
Sutra dobijam drugu turu![]()

Ni blizu.

Eno na i on

Mi to sa razlogom

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Lažeš, u tebe su grejpovi oni najveći.MrH wrote: 27 Oct 2022, 07:07Imam i ja mandarine, trebas ih probatiMorgen wrote: 27 Oct 2022, 07:05
Ma zezam se, ja te ko fol provociram na gerijatrijskoj osnovi
Hehhe
Nego, za mandarine imas potpuno pravo
Meni drugarica donela iz Metkovica (jel se tako kaze?) imaju plantazu, neverovatno koliko su dobre
Sutra dobijam drugu turu![]()

od kog? ko joj ukro?

Ne znam ja ništa. To neka se on, eventualno, raspita.

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests