Možete li se dobro provesti i bez alkohola?
Moderator: Krokodil Behko
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41468 times
- Been thanked: 28260 times
- Status: Offline
Re: Možete li se dobro provesti i bez alkohola?
Ne nikad alkohol je alkohol 
Postoje ljudi koji te zaborave
s takvom lakoćom
kao što se zaboravi kišobran,
i sjete te se samo kad pada kiša.
s takvom lakoćom
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41468 times
- Been thanked: 28260 times
Gdje cu se provesti uz limunadu i fantu ajde bogati pusta prica

Postoje ljudi koji te zaborave
s takvom lakoćom
s takvom lakoćom
Mene svi optužuju kako sigurno imam neke mračne tajne koje niko ne smije saznati, pa zato ne pijem.gejsha wrote:Mogu se dobro provesti i bez alkohola..
Jedina ne pijem u momkovom društvu od svih muškaraca i cura, i jedino što mi može pokvariti ugođaj jeste nagovaranje tipa ajd jednu vodku, jedno crno vino.. kan'te me se![]()
Ako ne pijem to je moja stvar, zašto ljudi moraju biti tako dosadni sa tim pitanjima i nagovaranjima.
Čak me jednom momkov prijatelj pitao zašto ja ne pijem
Fine djevojke su u krevetu u 9, da bi mogle kući doći do 11. 
Dalia wrote:Mene svi optužuju kako sigurno imam neke mračne tajne koje niko ne smije saznati, pa zato ne pijem.gejsha wrote:Mogu se dobro provesti i bez alkohola..
Jedina ne pijem u momkovom društvu od svih muškaraca i cura, i jedino što mi može pokvariti ugođaj jeste nagovaranje tipa ajd jednu vodku, jedno crno vino.. kan'te me se![]()
Ako ne pijem to je moja stvar, zašto ljudi moraju biti tako dosadni sa tim pitanjima i nagovaranjima.
To ti je dobro..ima stara poslovica : "Što trijezan misli,pijan govori"...
Zato se ti drži svog stava..... :
A pomalo su i u pravu , zamisli da mi šta izletiFatma wrote:Dalia wrote:Mene svi optužuju kako sigurno imam neke mračne tajne koje niko ne smije saznati, pa zato ne pijem.gejsha wrote:Mogu se dobro provesti i bez alkohola..
To ti je dobro..ima stara poslovica : "Što trijezan misli,pijan govori"...
Zato se ti drži svog stava..... :
-
Trepavica
Alkohol mi nije porreban da bi mi izlazak protekao zabavno.. Meni bude lijepo i bez njega..
- Rockefeller
- Aktivni forumaš

Ma imalo iskusna osoba u pijenju alkohola će znati gdje mu je granica. I onda neće dopustiti da bude mortus pjan.
Mogu se provesti i bez alkohola, al' opet draže mi je sa društvom koju popit. Ne pijem puno, ja pijuckam i kombiniram sa mezom i nikad se ne napijem. U diskotekama opet baš nema meze, al' ja i dalje pijuckam.
Druge su situacije kad se odlučim napiti. Tako mi se znalo dešavati i da pitam oca da mi da maloljetnicu za ženu.
Mogu se provesti i bez alkohola, al' opet draže mi je sa društvom koju popit. Ne pijem puno, ja pijuckam i kombiniram sa mezom i nikad se ne napijem. U diskotekama opet baš nema meze, al' ja i dalje pijuckam.
Druge su situacije kad se odlučim napiti. Tako mi se znalo dešavati i da pitam oca da mi da maloljetnicu za ženu.
Like Frankie said I did it my way!
Waving your banner all over the place
Shouting in the street, gonna take on the world someday
You got blood on your face, you big disgrace
Waving your banner all over the place
- Na probnom

- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9975 times
- Been thanked: 11845 times
- Status: Online
To bez alkohola eventualno može biti ugodno druženje ili ćaskanje ali provod nikako.
Zavisi i od povoda i od društva ali zna se šta je provod. Eventualno ako kontam da bih
mogao kod neke u krevet po prvi put, tad bi mogla u obzir doći i voda
Zavisi i od povoda i od društva ali zna se šta je provod. Eventualno ako kontam da bih
mogao kod neke u krevet po prvi put, tad bi mogla u obzir doći i voda
Vjeruj da može samo se čovjek opusti s pravom rajom i još boljom muzikom. 
-
Ruana
Naravno da moze, u subotu sam bila na festi do 4 ujtru bilo nas je oko 30 niko nije pio niti je bilo alkohola a svi smo se super provelí.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Pa šta ste radili ako niste pili? Jeste li bar igrali eberečke-ebertute?Ruana wrote:Naravno da moze, u subotu sam bila na festi do 4 ujtru bilo nas je oko 30 niko nije pio niti je bilo alkohola a svi smo se super provelí.
-
Ruana
Steta sto nisi bio da vidis da je Bog dao i dobre feste i bez alkohola. Radilo se o jednom serijatskom vjencanju doduse neki koji se ne znaju veseliti bez rakije su otisli rano. A cak je i muzika uzivo bila.Krokodil Behko wrote:Pa šta ste radili ako niste pili? Jeste li bar igrali eberečke-ebertute?Ruana wrote:Naravno da moze, u subotu sam bila na festi do 4 ujtru bilo nas je oko 30 niko nije pio niti je bilo alkohola a svi smo se super provelí.
Zar ti ne mozes otplesati uz "krivo je more" bez rakije. Ili zapjevati sevdalinku. A posto nije bilo pijanih nije bilo ni eberbecke.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Bez šnapsike ja zaista ne znam plesati. Čak ni sa njom....izuzev ulicom dok idem kućiRuana wrote:Steta sto nisi bio da vidis da je Bog dao i dobre feste i bez alkohola. Radilo se o jednom serijatskom vjencanju doduse neki koji se ne znaju veseliti bez rakije su otisli rano. A cak je i muzika uzivo bila.Krokodil Behko wrote:Pa šta ste radili ako niste pili? Jeste li bar igrali eberečke-ebertute?Ruana wrote:Naravno da moze, u subotu sam bila na festi do 4 ujtru bilo nas je oko 30 niko nije pio niti je bilo alkohola a svi smo se super provelí.
Zar ti ne mozes otplesati uz "krivo je more" bez rakije. Ili zapjevati sevdalinku. A posto nije bilo pijanih nije bilo ni eberbecke.
Kad mi se neka stvar dopadne, ja sam u transu i bez rakije. Sa rakijom, samo se vraćam u normalu. Rakia - connecting people
-
Ruana
Jasta nego connecting ljude a gdje su oni sto ih je razdvojila.Krokodil Behko wrote:Bez šnapsike ja zaista ne znam plesati. Čak ni sa njom....izuzev ulicom dok idem kućiRuana wrote:Steta sto nisi bio da vidis da je Bog dao i dobre feste i bez alkohola. Radilo se o jednom serijatskom vjencanju doduse neki koji se ne znaju veseliti bez rakije su otisli rano. A cak je i muzika uzivo bila.Krokodil Behko wrote:Pa šta ste radili ako niste pili? Jeste li bar igrali eberečke-ebertute?Ruana wrote:Naravno da moze, u subotu sam bila na festi do 4 ujtru bilo nas je oko 30 niko nije pio niti je bilo alkohola a svi smo se super provelí.
Kad mi se neka stvar dopadne, ja sam u transu i bez rakije. Sa rakijom, samo se vraćam u normalu. Rakia - connecting people
- Lanci
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 94 times
- Been thanked: 49 times
upravo takoPOSAVLJAK wrote:SA DOBROM EKIPOM ALKOHOL UOPĆE NIJE POTREBAN
I keep my personal life private,so don’t think you know me!
You know what I allow you to know.
You know what I allow you to know.
Ovdje sve neki antialkoholičari...kud ću ja drvetu,kamenu....