Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Ima sada novi kanal, samo na engleskom, da bi i ostatak svijeta mogao razumjeti njegov "humor"
I isplatilo je se izgleda jer mu npr. jedan video ima preko 260 miliona pregleda
I dalje se ne mogu smijati njegovom ne-humoru ali su dva poznata YouTubera, PewDiePie i Ken napravili analizu kanala, i njihov način kako komentarišu je
Ali kada kaže PewDiePie, jedan od najuspješnijih YouTubera svih vremena, da jedan Omčin video ima skoro pregleda kao njegov najpregledaniji video
Znači još neko poslije Bube, Jale i Fazlije koji su sa jednim potezom internacionalno više uspjeli nego oni klovnovi iz Dubioze
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
Naseef Mushroom wrote: 30 Oct 2022, 20:21
Pogledao sam par videa od Omče i nikada više nisam kliknuo ali kako to ova dvojica prezentiraju to izgleda "toliko je loše da je dobro"
Ono ko kad je nesto toliko glupo da se moras nasmijat.
Pogledah ovu dvojicu sto su ga analizirali
Pa on je genije, tacno zna sta radi
Kanal je vrijedan izmedju 2 miliona i 12 miliona dolara.
Odokativno
Lokaciju je stavio USA jer mu to dobosti zaradu od reklama ovdje.
Metnite omchu mjesto fadila.
Al
Kad supermen prdni, on pocrnio
Ovi pocese, hmmm
Sad znamo zasto su komentari iskljuceni
Fuddo wrote: 30 Oct 2022, 20:49
Pogledah ovu dvojicu sto su ga analizirali
Pa on je genije, tacno zna sta radi
Kanal je vrijedan izmedju 2 miliona i 12 miliona dolara.
Odokativno
Lokaciju je stavio USA jer mu to dobosti zaradu od reklama ovdje.
Metnite omchu mjesto fadila.
Al
Kad supermen prdni, on pocrnio
Ovi pocese, hmmm
Sad znamo zasto su komentari iskljuceni
Da a oni debili od 40 godina koji nose slusalice sa macijim usima ko moja mala od 9. Ma ljubomorni. Cojk ima dva kanala. USA i Balkanski i ubi. Ne znam kako al ubi
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Fuddo wrote: 30 Oct 2022, 20:53
I najajci momenat
Pravi burger
Uzeo onaj hljeb, sikiricom ga polovi
eto. objasnio si.
kad gledas po internetu ove ozbiljne youtubere koji objasnjavaju sve misterije i zavjere, ostane ti samo omco da ti kaze-pusti budale, oni misle da sam ja lud.
Fuddo wrote: 30 Oct 2022, 20:53
I najajci momenat
Pravi burger
Uzeo onaj hljeb, sikiricom ga polovi
To je jedini dio gdje sam se smijao
Neka uzme još 100m što se mene tiče. Zna šta radi i youtube je iskoristio maksimalno. Dobro je on zarađivao i na starom kanalu, a pogotovo sad.
Ali čemu spominjanje dubioze?
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.