Pa Fuddo….Gdje ih nalaziš
Radi li kompjuter?
Moderator: VIP
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Radi

Jes j.... ga usta. Uvede me na onu islam temu, sace me venera ko dildom jebavat tamo satima.
Hajde ovamo sa rajom…..Pusti se šuplje….
E je*o ga monitor….Pa how?

Nisam. Tema na forumu?Dori wrote: 31 Oct 2022, 12:45Ne znam jesi upratila na Klix-u Meme ili Sličica dana….Prepuno sličica na tu temu….Bas čudno…spacebound wrote: 31 Oct 2022, 09:45 Trazila sam temu, mislim da je zana otvorila, nesto o mentalnom zdravlju, pa ne mogu da nadjem.
Ljudi, jeste primijetili epidemiju samoubistava u zadnje vrijeme![]()
Ma da, tamo umjetnost/kultura….Bas crnjak šta ljudi stavljaju….spacebound wrote: 31 Oct 2022, 13:14Nisam. Tema na forumu?Dori wrote: 31 Oct 2022, 12:45
Ne znam jesi upratila na Klix-u Meme ili Sličica dana….Prepuno sličica na tu temu….Bas čudno…

Iz mog skromnig iskustva, praznici, prvo svi sveti sjecanje na mrtve, pa ide bozic porodicni, familijarni skupovi slavlja... Jesen, dani kraci, tmurni, magloviti, manje sunca... Osobe koje su labilne, imaju psihicke probleme najcesce dizu ruku na sebe upravo u ovom periodu. Poznato je da broj samubistava upravo u ovom godisnjem dobu veci jer puno vanjskih faktora pogadja psihu, utice na psihicko stanje I zdravih a pogotovu ljudi koji imaju depresiju il druge psihicke probleme. O samobistvima svim koji se desavaju neznamo sve jer vecina nebude objavljena nigdje, puno puno ih je vise nego sto znamo, nazalost. Sve osobe su sklone samoubistvu I muskarci I zene I stari I mladi apsolutno nema izuzetka.Zana wrote: 31 Oct 2022, 09:54Ja jesam. Prijateljica mi je psiholog i trenutno se educira za psihotarapeuta pa često pričamo na temu mentalnog zdravlja. Primjetile smo povećan broj suicida ali i povećan broj razmišljanja o suicidu. Zabrinjavajuće stvarno. Ali malo ko hoće o tome da priča.spacebound wrote: 31 Oct 2022, 09:45 Trazila sam temu, mislim da je zana otvorila, nesto o mentalnom zdravlju, pa ne mogu da nadjem.
Ljudi, jeste primijetili epidemiju samoubistava u zadnje vrijeme![]()

Možda moraš reci da te Asim poslao?

maloprije otiso

jest,jos i goreDori wrote: 31 Oct 2022, 18:58 Nešto kontam, šta je sa majstorima ovdje? Da li su oni pravi otišli, a ostali fuser ili koji je vrag.
Gledam nešto sto su radili od kad smo ljetos bili….Pa tačno mi se čini da bi ja amater bolje odradila neke stvari. Od farbanja, pa dalje….
Još mi mama priča kakav nered ostave za sobom, mute farbe u kući, moraš ih non stop imati na oku. Ludilo! Rade po 3-4 dara dnevno, pa odoše dalje. A ne možeš naći nekog ko hoće i zna raditi….Posao od 7 dana razvuku na mjesec…
Je li to svuda tako?!
Users browsing this forum: Rum and 49 guests