ne imenujem one koji ne postoje.
bar za mene.
mislim da je zenama nedostatak fizicke snage, cesto jedini razlog sto ne izlemaju muskarca.
a ne taj sto su humane.
Moderator: VIP

ne imenujem one koji ne postoje.

Kupio ja pravi kamen za kuhinju, izmedju gornjih i donjih elemenata. I postavio je on to. Mrak izgleda. Ostalo jedno 2 m2... Haj reko nek stoji zatrebace. Dodjem sutra on u sred dnevnog boravka oblijepio jedan zidic a u zidu ustemo kocku malu, isto ko u crkvi ono dje svijecu stave...Dori wrote: 01 Nov 2022, 09:12Hej, evo ti primjer….Doveli stolara da pravi neki plakar u hodniku po mjeri. Širina do 35cm. Jok, on govori 40 je bolje. Hoćemo crni, on govori ma skupo vam je to, bolje bijeli jeftiniji.Duminjo wrote: 31 Oct 2022, 22:42
A mozda i ti ljudi nesto znaju Pa se treba sa njima posavjetovati sta, kako, kuda.. a ne Samo navalit "ja hocu ovako i bog"![]()
Vrata treba da se ovako otvaraju, opet on ima drugu ideju.
Znaci ja mu platim da napravi nešto “po mjeri”, on bi sve okrenuo. Pa reci “ne znam ja to sto vi hoćete ili ne mogu”, već ono “jok, ovako vam je bolje”.
A ja već stotinu puta do tada skontala šta i kako želim….

Morgen wrote: 01 Nov 2022, 09:20 Pokušavam da sam što tiša u svojoj sobi, sestre su spavale kod mene pa nek one ustanu i naprave kafu
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
pa ne može dz i đHAVANA wrote: 01 Nov 2022, 08:04 A ja kucam svakako bez kvakica,ko ce se jos jebavat po tastaturi gdje je koja.![]()

Nein. Ich hasse euch alle gleich

Neki dan ja otkucam fakturu Čehović.Vratise predmet kaze pogresno prezime.Kad Ćehović.Ja na google ima i Čehović i Ćehović.E jebaji ga.Posalji licnu...carobnjak N wrote: 01 Nov 2022, 09:28pa ne može dz i đHAVANA wrote: 01 Nov 2022, 08:04 A ja kucam svakako bez kvakica,ko ce se jos jebavat po tastaturi gdje je koja.![]()
ali heej DŽuliman ! ja kontam, reko sta je ovo neko američko prezime![]()

Whuuuaaa
Ne može to na silu jer onda i jeste fakat teško.Zana wrote: 01 Nov 2022, 08:44 Reko mi tarapeut da uvijek držim ramena zabačena unazad. To je tako teško![]()

aha...HAVANA wrote: 01 Nov 2022, 09:30Neki dan ja otkucam fakturu Čehović.Vratise predmet kaze pogresno prezime.Kad Ćehović.Ja na google ima i Čehović i Ćehović.E jebaji ga.Posalji licnu...carobnjak N wrote: 01 Nov 2022, 09:28
pa ne može dz i đ
ali heej DŽuliman ! ja kontam, reko sta je ovo neko američko prezime![]()
![]()

A ovako nešto? Da li bi pomoglo?Zana wrote: 01 Nov 2022, 08:44 Reko mi tarapeut da uvijek držim ramena zabačena unazad. To je tako teško![]()

Dori wrote: 01 Nov 2022, 09:54A ovako nešto? Da li bi pomoglo?Zana wrote: 01 Nov 2022, 08:44 Reko mi tarapeut da uvijek držim ramena zabačena unazad. To je tako teško![]()
photo upload

Bi al to nije sesiDori wrote: 01 Nov 2022, 09:54A ovako nešto? Da li bi pomoglo?Zana wrote: 01 Nov 2022, 08:44 Reko mi tarapeut da uvijek držim ramena zabačena unazad. To je tako teško![]()
photo upload

Ma to medvjed retardirani. Deset godina lik prica o samoubistvu po forumu i glumi depresivca. Ono treba tuci svaki dan dva putaspacebound wrote: 31 Oct 2022, 13:14Nisam. Tema na forumu?Dori wrote: 31 Oct 2022, 12:45
Ne znam jesi upratila na Klix-u Meme ili Sličica dana….Prepuno sličica na tu temu….Bas čudno…
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests