Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
spacebound wrote: 01 Nov 2022, 10:49 pusti je kraju, jede taj ko konj, hljeb uz tjesteninu, kolaca odmah 6 mu vadim itd. Al' visok i dobra genetika. I djecaci su, srecom, na njega
Cekaj dok dodje oko 45,50...
Pa ima 45
Takva genetika, svekar je umro u 84, vitak k'o jablan a do smrti jeo k'o mecava. Sestra mu ima preko 50, troje djece rodila, prvo kad je imala preko 30 godina. Eno manekenska linija.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Julia-Klara wrote: 01 Nov 2022, 11:08
ma lijepi ste vas dvoje, al' bas bas a djeca su koooooo naslikana
Hvala
Ma djecaci su mi k'o izmisljeni, da sam ih sama crtala i osobine dodjeljivala ne bi mogli biti bolji nego sto jesu. Divna su djeca, obojica. Isla sam u skolu na informacije obojici pretprosle sedmice. Narasla sam k'o munara od tolikih pohvala od uciteljica
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Julia-Klara wrote: 01 Nov 2022, 11:08
ma lijepi ste vas dvoje, al' bas bas a djeca su koooooo naslikana
Hvala
Ma djecaci su mi k'o izmisljeni, da sam ih sama crtala i osobine dodjeljivala ne bi mogli biti bolji nego sto jesu. Divna su djeca, obojica. Isla sam u skolu na informacije obojici pretprosle sedmice. Narasla sam k'o munara od tolikih pohvala od uciteljica
Spejsouuuuuuu ... ta ima
"Znaš li šta je najlepše u životu? Želja, prijatelju."
Pa ima 45
Takva genetika, svekar je umro u 84, vitak k'o jablan a do smrti jeo k'o mecava. Sestra mu ima preko 50, troje djece rodila, prvo kad je imala preko 30 godina. Eno manekenska linija.
Pusti ba, zezaju te. Prezgodan čojk. Kad ti to kae muško, vjeruj da je tako.
a u komšiluku imam takve. Čojk, hanuma i dvoje djece. Sve odrasli ljudi i čitav život vitki a pojedu kišu božiju.
Čojk pojede ćasu graha i po pite.
Hvala
Spejsouuuuuuu ... ta ima
A evo, tavrlja se. Kod tebe?
Pa ima 45
Pusti ba, zezaju te. Prezgodan čojk. Kad ti to kae muško, vjeruj da je tako.
a u komšiluku imam takve. Čojk, hanuma i dvoje djece. Sve odrasli ljudi i čitav život vitki a pojedu kišu božiju.
Čojk pojede ćasu graha i po pite.
Ja njeg' sve ispod oka gledam i govorim - Mrs
I mjerim sebi svaki zalogaj
Pa ima 45
E sad pocinje pomalo.Jedno po jedno.Zaboli tamo,zaboli vamo,lakse deblja,teze se mrsa,sve sto se udeblja ide u stomak itd...Kod mene najranije ko je umro ,dedo u 88 godini...Ja cu ih poremetit
Pa ima 45
E sad pocinje pomalo.Jedno po jedno.Zaboli tamo,zaboli vamo,lakse deblja,teze se mrsa,sve sto se udeblja ide u stomak itd...Kod mene najranije ko je umro ,dedo u 88 godini...Ja cu ih poremetit
Smatraj da sam stavila onaj gif gdje te nabijam nogom
Smatraj da sam stavila onaj gif gdje te nabijam nogom
Haj ne moras se bar oko seksa sekirat kad je takav.Da te malo utjesim.