Mislim da je to do moje uciteljice, u prvom razredu smo naucili sjediti u klupama sa rukama na ledjima, i uvijek nas je opominjala da se ispravimo ako se pogrbimo.
Moja sestra sjedi samo kad mora, uglavnom lezi
Moderator: VIP
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Mi imamo nekog ergonoma na poslu koji pregleda cijelo radno mjesto….Stolicu, visinu monitora, osvjetljenje….Kod mene došao, uhvatio se za glavu. Ništa nije kako trebaJulia-Klara wrote: 01 Nov 2022, 10:54 Da. Ja recimo nikad ne sjedim na stolici cijelim dupetom, nego nekako na pola, znaci do sredine butina mi je stolica, ne do koljena, i ledja uvijek ispravljeno drzim.
Mislim da je to do moje uciteljice, u prvom razredu smo naucili sjediti u klupama sa rukama na ledjima, i uvijek nas je opominjala da se ispravimo ako se pogrbimo.
Moja sestra sjedi samo kad mora, uglavnom lezi![]()

Pa eto đe je tema sa memovima. Frajer zareda sto memova o samoubistvu. Misli da je valjda simpatican nekom. Ko srednjoskoljka

A možda je baš depresivan sve ove godine. Haj znaj. Nikog ne dira, ne vrijeđa nikog. Ako ti je dosadan na foe ga.

Hajd sad lijepo procitajte na koje pitanje sam odgovorio pa onda odskakuciteZana wrote: 01 Nov 2022, 11:08A možda je baš depresivan sve ove godine. Haj znaj. Nikog ne dira, ne vrijeđa nikog. Ako ti je dosadan na foe ga.insomnia wrote: 01 Nov 2022, 11:01
Pa eto đe je tema sa memovima. Frajer zareda sto memova o samoubistvu. Misli da je valjda simpatican nekom. Ko srednjoskoljka

search.php?keywords=zaspemcarobnjak N wrote: 01 Nov 2022, 07:44tako mi u Krajini kažemo
vi ne znate gdje ide ć a gdje č ili dž.
Skoro dobio neku adresu da pronađem i napisali Suada Džulimana. Odem na gugl mape, nigdje ulice. Na kraju promjenim Dž u Đ ...i ima

Pa jesil moro onako odgovoriti? Ako te odskakućem vićeš

A stvarno sto ce ti crni plakar?Dori wrote: 01 Nov 2022, 09:12Hej, evo ti primjer….Doveli stolara da pravi neki plakar u hodniku po mjeri. Širina do 35cm. Jok, on govori 40 je bolje. Hoćemo crni, on govori ma skupo vam je to, bolje bijeli jeftiniji.Duminjo wrote: 31 Oct 2022, 22:42
A mozda i ti ljudi nesto znaju Pa se treba sa njima posavjetovati sta, kako, kuda.. a ne Samo navalit "ja hocu ovako i bog"![]()
Vrata treba da se ovako otvaraju, opet on ima drugu ideju.
Znaci ja mu platim da napravi nešto “po mjeri”, on bi sve okrenuo. Pa reci “ne znam ja to sto vi hoćete ili ne mogu”, već ono “jok, ovako vam je bolje”.
A ja već stotinu puta do tada skontala šta i kako želim….

Ja se savijem ko kiflaJulia-Klara wrote: 01 Nov 2022, 10:39Bez zeze - moja sestra je pogrbljena citav zivot, ramena uvlaci unutra, ne hoda ispravljeno (mama je ista takva). Prosle godine pocela ici u teretanu, ima trenericu, i eno je ispravila seUci i pravilno drzanje tijela.
Ja, opet, idem u drugu krajnost - sva sam "pod 90 stepeni". Ko god me vidi kako sjedim pita zar me ne bole ledja od takvog sjedenja. Omiljeno mjesto za sjedenje mi je tabure(T), i sjedim ovakoMama i tata nervni slom dobiju kad me vide
![]()

Haj se zakuni.I sta,da hodam i ja u stiklama?

Ja bih to ipak hodzi odveo, nek sta prouci, slabo ce tu pitagora sta pomoc.Duh wrote: 01 Nov 2022, 10:06 ako vec trazite razloge da se ubijete, trazite i da zivite.
pustite matematiku neka odluci.

Dumi objasnio